ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от Левски, съдията отмени чист гол на "черно-белите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:28 / 02.05.2013Коментари (258)27622
Отборът на Локомотив Пд загуби с 0:1 домакинството си на Левски в мач от 25-ия кръг на "А" група, игран днес на стадион "Локомотив" в парк Лаута. Единственото попадение в срещата вкара Крестовао Рамос малко преди края на първата част.

Срещата започна отлично за Локомотив след като още в самото начало пронизаха стража на "сините" Пламен Илиев, но реферът Радан Мирянов отмени гола заради засада на Рангел Абушев. Скамейката на домакините изригна от решението на съдията, а на повторението се видя, че за засада и дума не можа да става на въпрос.

В 38-ата минута Кристовао Рамос направи хубав индивидуален пробив премине трима защитници на "смърфовете" и с ножичен удар прати топката в долния десен ъгъл на Йордан Господинов.

Локо беше много близо до изравняването минута преди края на първата част, но удар на Рангел Абешев бе избит от защитник на "сините".

Втората част започна повече от добре за домакините, които само след 120 секунди игра останаха с човек повече на терена, след като Дъсти Мюлдер бе изгонен заради втори жълт картон. Холандецът вдигна на шпагат във въздуха Диего Фераресо и справедливо бе изгонен от Радан Мирянов.

Въпреки численото превъзходство на Локомотив, те така и не можаха да създадат чисто голово положение. Владееха превъзходството на играта до края на срещата, но Левски се бе наредил много добре в неговата половина и не позволи на "черно-белите" да вкарат гол.

Локомотив - Левски 0:1
0:1 Кристовао Рамос 38'

Локомотив: Господинов, Марков, Кавдански, Котев (Садула), Диего, Златински, Д. Георгиев, Тимонов (Стефанов), Мирчев (Запрянов), Маламов, Абушев

Левски: Илиев, Мюлдер, Милиев, Ели, Старокин, Ангелов, Велев, Михелич (Вазелов), Рамос (Йорданов), Родригес, Силва (Гаджев)

Още по темата: общо новини по темата: 23
27.07.2013
03.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Б ГРУПА ЧЕРНО-БЕЛИ МАНГАЛИ И БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Абе какви са тези "потници" за които постоянно пишете? А колкото до вчерашното ви изпълнение мисля,че ударихте дъното и ако има Господ на 08.05.2013г. трябва да ви унижим и унищожим.Марешки се маха и в тази криза няма кой да си дава парите на вятъра-следващият сезон в "Б" група, където ви е мястото, за да няма целувки уста в уста с говедата.
на 03.05.2013 г.
+13
 
 
От кога,от кога го пиша това със скандиранията против Ботев!Ми не ни отива.Докога ще е така не знам,дано по-скоро приключи.Никой няма против в дербито да се псуват и дразнят,но в другите мачове тихо. На дербито ще си подкрепя отбора,защото съм истински локомотивец.По-добрият да победи и дано стане празник за града. Хубави празници!
+10
 
 
Какво дерби бе истински майни.Тартора ви е е от Труд,а феновете им не могат да напълнят три маршрутки.Колко хора ще докарате на Колежа.Освен цигани естествено.Върнете си публиката и тогава се сравнявайте с нас.Нещастници.Отбора ви е наследник на кюстендилският вариАнт на ВИС.ИСТОРИЯТА ВИ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ТЕХНИТЕ ПОТНИЦИ.СРАМ СТЕ ЗА ГРАДА НИ.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+23
 
 
Локомотивци, до вчера ви уважавах, и нямах нищо против вас, но да играете с говедата и да издигате транспарант "ЗА НАС МАЧЪТ Е ЕДИН - 08.05.2013" и да пеете цял мач срещу Ботев... Не ви прави чест! Футболистите дадоха мача и вие ги подкрепяте за това от трибуните...!? Явно ръководство, отбор и фенове сте си едно с говедата... Жалко за Пловдив. Моят отбор, ако бъде такава подлога, ако публиката се държи толкова жалко, и следващия мач е дербито с вас, честно ви казвам, ще ме е срам да дойда... Във вас няма ли малко чест, гордост, достойнство? Или само комплекси? Нали уж сте "черно-бели горди синове"!? ...Вчерашното ви поведение за гордост ли е!? ...Срам за Пловдив!
+18
 
 
пак започнахте коковите номера и точните резултати -> с враца 0-1, с лецка 0-1 ..... ..... ..... срам сте за Пловдив, срам ..... ..... ..... омитайте се за кюстендил, кафяви паразити....
+15
 
 
O колко си прост има ли смисъл с теб да говоря ! О колко си прост има ли смисал О не! Наистина тия 50-ма сладури доказаха колко са прости. Жал ме е само за истинските ломотивци, които милеят за отбора. И какво си мислят, че постигат с тия песни срещу "жълтите"??? Наистина много, ама много прости!!! Подкрепяйте си отбора бе олигофрени!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: