ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински: За какъв футбол говорим? Може ли такова нещо? Уважавайте ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 02.05.2013Коментари (40)8735
© Plovdiv24.bg
Асът на Локомотив Пловдив Христо Златински бе много ядосан след двубоя от Левски най-вече заради информациите във вестник, че трима играчи на Локомотив Пловдив са били "пробити" за днешния мач, завършил с победа 1:0 за "сините".

"За какво говорим? Вижте как настройват общественото мнение, за какъв футбол да говорим, ние се опитваме да го игнорираме това. Това е, защото се настройва общественото мнение, уважавайте ни както ние ви уважаваме. Може ли такова нещо, за какъв футбол да говорим, това е несериозно", заяви ядосаваният Златински.

"Това е несериозно, дадохме всичко от себе си, но явно това са ни качествата и възможностите. Продължаваме да се борим, имаме важен мач с Ботев за честта на нашия отбор, но това са ни възможностите, трябва да гледаме реално", допълни футболистът.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 23
27.07.2013
03.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
и*ати тия нащи пак продадоха мача на на по големя ни брат и*ати
на 04.05.2013 г.
+2
 
 
вие увввважавате ли нъ или не нъ уввважавате.хлъц
-1
 
 
Ицо прав си да толкова можете.Загубихме доста мачове с този отбор и с тези деца толкова.Целта ни беше да се спасим след като отбора беше оставен на произвола на съдбата.Знаете къде бяха папагалите при Христолов и нас ни чакаше същото но трябва да сме благодарни на тези момчета които струват колкото един играч на цървулите от Сопот.
на 03.05.2013 г.
+1
 
 
Дербито е дерби и на 8ми всичко ще бъде истинско и мача откъдето и да го погледне човек е троен 1х2. Обаче като ви гледам какви фенове сте ми е ясно,че ако стане така,че вземем да ви ударим след тоя мач нищо няма да остане от отбора ви. Много приказки ау,тупане в гърдите обаче два мача като загубите и подвивате опашките като да не казвам какви. Бием ли ви на 8ми това май ще ви е края,сами ще си дръпнете шалтера.
+5
 
 
за къф се мислиш бе ицо.от 1 година никав те няма а много знаеш.ти си най слабия ни капитан а шепа бездарници те издигат до небесата.взимай марешки,генов и зума под ръка заедно с продажните ти съиграчи и ни отървете от тези мъки.п.с.стига сте пяли за ботев,това са пални глупости .дайте да си гледаме отбора а не даа пеете с гадните шопи.
+7
 
 
Тази "чест", дето ще я браните срещу Ботев, е все едно, в група от 15 човека, курва да не даде само на един, и така да си брани честта...
+12
 
 
СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНИ НИТО ЕДИН ОТ ТИЯ "ХУБАВЦИ" НЕ ТРЯАВА ДА ОСТАВА НА ЛАУТА САМО ЛОКО!!!!
+9
 
 
Я стига бе, що никой не каза нищо след мача ви с Лудогорец? Какво да не би там да имахте пет греди, да не би да играхте 30 минути в тяхното поле? Напротив, цял мач бяхте във вашата половина като опълченци, имахте не повече от три удара към тяхната врата, но си пролича, че не искахте да им дадете мача, за разлика от вчера, когато като стигнеше до центъра топката се връщаше назад. Не вярвам да сте взели пари от Левски, но играхте - така квото стане.
+6
 
 
Смешник по слаб капитан никога не сме имали!Най силен си след мач пред агитката палячо...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: