ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Какво е да си домакин на ЦСКА на "Армията"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:16 / 06.05.2013Коментари (17)4977
© bultras.com
Феновете на Ботев (Пловдив) пуснаха коментар в официалния си сайт, в който пишат, че се чувстват горди, тъй като благодарение на тяхната подкрепа футболистите на Станимир Стоилов са се чувствали като домакити на стадион "Българска армия".

 

Бултрасите домакини и на последния си мач като гости в София? Нормално явление, което сигурно не учудва никой на фона на трагичното българското първенство, състоянието на отборите ни през последните години, "красивите" стадиони и не на последно място хората, които управляват родния ни футбол. Но за разлика от софийските клубове, които претърпяват криза, ние почти винаги сме пълнили стадиона си заради любимия си клуб. Особено във важни срещи като тази, в която се решава борбата за медалите (нещо непознато в последните 15 години).

Най-старият отбор в България обаче загуби пред 2 000 бултраси, които показаха мощен съпорт и не спряха да подкрепят отбора на Пловдив през всичките 90 минути. В публиката ни не се чу нито един път обидно скандиране срещу измисления отбор на "истинските майни", с които играем в сряда (8.05), и за които това бил единствения мач за година. Еми... УСПЕХ, нека по-добрият отбор победи.

Бултрасите показаха специално отношение към съдийската бригада, която "леко" подпря домакинския отбор. Гневът ни бе насочен и към Милен Радуканов, който успя да разклати отбора през изминалата пролет в "Б" група.

Източник: bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 23
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
03.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Доживях да прочета и този "коментар". Хем си признаваш, че 15 години си бил в задния двор, хем насаждаш тезата, че предстои мача на годината, но за другия отбор. А си пазиш наемниците точно за този мач... с цената на загуба от пряк конкурент. 100 години срам, страх, наглост!
+1
 
 
Особено във важни срещи като тази, в която се решава борбата за медалите (нещо непознато в последните 15 години). Някой да ми каже защо тогава не играха ключови играчи с цел да бъдат запазени за мача с Истинските Майни?Вместо да скочат и да елиминират един от съперниците си за третото място те се пазят за мача с "измисления отбор".Смешна работа, ама явно някой яко го е надуло шубето.
0
 
 
Моля така "великите" бултраси да качат снимка от предишно гостуване на ЦСКА,на която са над 50 човека ! Няма смисъл да търсите,такова гостуване не сте правили,при чичо Митко гостувахте по 2 коли хора ! Айде със здраве !
+1
 
 
Какво е да си домакин на ЦСКА ?Ма ние много добре знаем ,та точно там станахме шампиони ,докато вие изпадахте.Май бързичко забравихте ,че когато ние пълнихме стадионите ,вас ви нямаше на нито една карта ,географска ,футболна и каквато още си поискате.Да ,ние сме истинските майни,.Вие?Вие сте си партизани от гората слезли на 9ти, завзели имотите на хората и най нагло настанили се в нашия град.Вие сте "Херо, къде ти е косата"и Венци ,къде ти е сина"това сте вие.,жалки комплексирани тъжносмешни селяндурчета,вонящи на чесън и тор.
0
 
 
Аграрите зад ВСИ да гледат и да се учат!
-2
 
 
Локомотивци страдат от комплекса Ботев, а Ботевистите не и тази декларация разбира се го доказва, както и факта че само от Локо пускат декларации. Отборите, стадионите и първенството ни са леш но пък и вие сте в кюпа, както и с оправлението ви. Пример Сашко Кривия спортен директор. За Локомотив мача с вас бил мача на годината, но пък вие си пазите футболистите. Радуканов ви бил разклатил отбора в Б група, а Хубчев защото много го стабилизира ли си замина след трансформацията от хер Хубчев до селяндур. Мислите ли преди да пишете простотии и не ви ли пука че простотията ви е на показ за четене от всеки?!? За едно сте прави, не сте играли за медали от 15 (може и повече) години и онзи ден показахте защо, а и че не сте готови все още.
+8
 
 
Какво е да домакинства Бултрас на армията? нещо като циганин да гостува на лаута срещу говедата, само че с обратен знак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: