ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив разгроми Монтана с 4:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:04 / 13.05.2013Коментари (81)15649
Локомотив разгроми с 4:0 Монтана на Лаута и по-този начин прекъсна серията от 3 мача без победа в NEWS7 футболно първенство. Възпитаниците на Стефан Генов тотално надиграха монтанци и заслужено си взеха победата. От своя страна футболистите на гостите демонстрираха основно защитна тактика, което не им помогна особено и логично записаха разгромна загуба.

Дебют с екипа на "смърфовете" направи вратарят Петър Денчев, който записа сигурно едни от най-скучните 90 минути на терена, откакто е професионален футболист.

"Черно-белите" решиха изхода от срещата още до почивката, като успяха в рамките на по-малко от 25 минути да вкарат 4 гола във вратата на Монтана.

Христо Златински даде начало на разгрома над последния в "А" група. Капитанът на "смърфовете" се разписа отблизо след асистенция на Диего Фераресо. Валери Георгиев удвои преднината на Локо в 29-ата минута, а само 60 секунди по-късно Владислав Мирчев също записа името си сред голмайсторите. В края на първата част Даниел Георгиев вкара четвърти гол във вратата на монтанци.

След подновяването на втората част в игра за Локомотив се появи юношеския национал Запрян Запрянов на мястото на Рангел Абушев, а малко по-късно Монтана остана с 10 човека след червен картон на Костадинов. Въпреки численото превъзходство "черно-белите" пожалиха своя тим и не им вкара пети гол.

В следващият кръг Локо гостува на Черно море. Срещата е на 18 май,събота, на стадион "Тича" във Варна.

Локо Пд - Монтана 4:0
1:0 Златински 23
2:0 В. Георгиев 29
3:0 Мирчев 30
4:0 Д. Георгиев 45

Локо Пд: Денчев, Ковачев, В. Георгиев, Котев, Мирчев, Абушев, Д. Георгиев (Николов), Златински, Марков, Фераресо (Стамов), Запрянов

Монтана: Цветковски, Пашов, Сечков, Михов (М. Ковачев), Личков, Тодоров, Мичев, Т. Костадинов, Младенов, Шоколаров, В. Иванов (Гайтан)

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.05.2013
14.05.2013
12.05.2013
12.05.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Браво жълти мишки.Честита победа.Може да си я добавите в статистиката.Много сте силни когато срещу вас няма никой.След като не можахте да ни биете на терена и по трибуните за пореден път показахте какви мъже в поли сте. ОТ КОЙ КВАРТАЛ СИ? - НЕ СЪМ ОТ Пловдив.
-3
 
 
Заветния номер 8 харизан на Мариана "общата" :) Може ли да сте толкова жалки беееее, хахахахаххахаха.
+2
 
 
Да стига за този сезон и тази завършила футболна драма.На есен с нов късмет и нов спонсор и пак напред.Не всичко е пари и пране на черни мангизи от черно тото.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Президентът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки ще остане начело на Локомотив Пловдив. Според наша информация аптекарския бос ще остане в клуба и категорично е опровергал информациите, че напуска тима. Освен това той е изразил готовност освен да вдигне чисто нова трибуна "Бесика" да направи ново тревно покритие на стадиона и да оправи сектора за гости.
+1
 
 
КВО СТАВА ТУК БЕ , САМО ЖЪЛТИ ПРО.....ТКИ ПАК !!! АХХААХАХХА КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ НЕ ГРАДСКИ !!!
-2
 
 
другия сезон ГРАНДА шампион...другата година изпада тото-кючекиня...мариянчето има две гънки на мозъка...с една повече от Золум свински...на джамията няма кои да та напсува...сър Веско ще прави трибуната ама друг път...ех локум локум..
+1
 
 
"Любимецът на Пловдив","Истинските майни"!?!Къде сте бе,болни мозъци?Празен стадион!Вторият по големина град в България не заслужава подобно унижение от шепа лумпени които преиначават всичко!Отговорете си на въпроса кой е отбора на Пловдив,добре се вижда и по трибуните и не ми излизайте с номера за села и паланки!
+4
 
 
Честита Победа! Някой знае ли Марешки колко гласа хвана в Пловдив на изборите... не се заяжда, питам сериозно?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: