ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: Най-тежкото за България е коалиция ДПС - Атака - БСП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 17.05.2013Коментари (35)8616
© Bulfoto
Най-тежкото за България е коалиция ДПС, Атака и БСП, тя е по-лоша от коалиция НДСВ, ДПС и БСП, защото там имаше две либерални партии. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. 

За жалбата до Конституционния съд Борисов заяви:

"Наели сме юристи. Г-н Георги Марков ни е консултант. Надявам се, щом подготвят материалите за жалбата, да я изпратим в Конституционния съд. Категорично няма да се внася жалбата нито през президента, нито през Министерски съвет. Ще излязат юристите на ГЕРБ да ви разкажат. Както законът повелява, в рамките на няколко дни, ние ще си пуснем необходимата жалба". 

"Ще изчакаме президентът да определи дата. Ще видим какво ще се случи", каза Борисов за дата за откриването на новия парламент. 

"В момента, в който ни бъде връчен мандат, и вчера казах - не очаквам да бъда подкрепен в парламента. Но ние сме длъжни да предложим кабинет, заради тези над един милион души, които са гласували за нас", обясни Борисов. 

"Между другото г-н Миков е казал, че няма да строят "Белене", защото нямали пари. Една по една лъжите им започват да излизат", каза Борисов.


Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Айде стига рива ,че и на твоя имунитет му идва времето
+2
 
 
Срам ме е от "българите" дебили, подкрепящи жалкия медиен цирк, платен от Доган, мекотелото Станишев и криминалният изрод Алексей Петров! Всички, който дават доверие на истеричния медийния бълвоч на. проституиращи журналисти като Бюреков, Трифонов и Бинев сте ПОЗОР! В Пловдив, Бургас, София, Русе, Варна и Стара Загора - разликата между ГЕРБ и БСП е 12% средно! ФАКТ! А за гнусното трио, обединено в манията за тотално разграбване на България: ДПС= АТАКА = БСП гласуваха малоумни селяндури и платени мангали! Очеваден ФАКТ! В най-големия мангалски квартал в страната "Столипеново" са гласували. 10 пъти повече цигани за БСП, отколкото за всеки друг! ФАКТ!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-2
 
 
От всичко става ясно, че няма отговорни политици в България. Държат се всичките вкупом като "ощипани девици". Никой не иска да вземе национално отговорно решение-най-лесно е да се плюят, кой е по-добър и кой е по-лош. Не са ли наясно, че народът ни умира, изчезва и младите хора, които започнаха да се завръщат от чужбина, сега не си и помислят за това. Докога бе хора, не се ли нагушихте всички достатъчно за 24 години!!Играчите сте едни и същи - спрете се!! Но -"Всеки народ си заслужава съдбата" и избраниците!!
+5
 
 
Честито,...Волен-премиер, Построено Белене за 5 години,....Честито ви правителство на БКП....дано само не го траем и него 45 години.
+8
 
 
Ако "Атака" го направи, тогава вече няма да е "Атака"...
+9
 
 
Най-интересното е как успяха да приспят бдителността и мисленето на българите,чрез хиляди политически провокации,доноси и набързо скалъпени лъжи,като изместиха фокуса от техните безобразия и грабежи,когато не беше световна рецесия и трябваше да развиваме икономиката си(както направиха мнозина наши съседки),а насочиха типичното за българина клюкарско и хейтърско отношение само към един човек - Бойко Борисов! Как пък не успяхме,уж един от най-интелигентните народи(каквито ни водят) да се усетим,че колкото и грешен да е Борисов,то едва ли има ресурса да е виновен и замесен за всичко което го обвиняват болшевиките на другаря Станишев?!? Сами сме си виновни и сега ще си понесем последствията ОТНОВО!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
БСП и ДПС ги е страх да правят коалиция щото простия ни народ ще се сети какви погроми ни докара тройната коалиция. Ама явно си ги заслужаваме след като пак си ги избираме. При 40 и кусур партии в бюлетината пак същите 4 са на чело! Ако имаше нормални хора останали в тая държава нито БСП, нито ДПС, нито ГЕРБ щяха да влязат в парламента. Не са ни виновни управляващите - сами си ги избираме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: