ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри скочи на БФС! Иска повече мачове и по-добра организация!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 17.05.2013Коментари (29)8637
© Plovdiv24.bg
Надявам се да продължим с добрите си игри от пролетния полусезон и да зарадваме нашите привърженици с победа на Ботев (Враца). Това каза на пресконференция днес старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Веселин Минев е контузен и със сигурност пропуска срещата, както и наказаният Иршак. За Мариян Огнянов ще решавам в последния момент, защото той също има оплаквания. Очаквам гостите да бъдат пределно мобилизирани, защото се борят за оцеляване и дори бих казал нещо повече - от всички отбори на дъното те разполагат с най-добър потенциал като футболисти и организация на терена. Моят отбор обаче е длъжен да направи добър мач и да спечели.

Класирането в Европа никога не ни е било основна цел. Това не означава, че нямаме желание. Лошото е, че допуснахме някои неприятни резултати и сега участието ни в евротурнирите вече не зависи от нас.

Искам в България да има повече мачове, а не както досега - провеждаме дълги подготовки, а сезонът е кратък. Това води до следното: първите 3-4 мача българските играчи обикновено не са навлезли в ритъм, след 8-я кръг започват да се оплакват, че са изморени, а за последните срещи - демотивирани. Затова когато наш футболист излезе в чужбина, много често получава контузии, защото на Запад се играе активно по 10 месеца в годината. 

БФС се отнася несериозно към всичко това - все още няма определена дата и формат за новото първенство. Колко отбора ще бъдат, по колко мача ще играят помежду си? При всички тези неясноти как ние да планираме подготовката си? Въпреки това отборът се събира на 10 юни, като искам веднага да започнем с контролите, за да не се губи ритъм.

Ще търсим още не повече от 1-2 нови попълнения. Считам, че е напълно погрешно всеки полусезон да се привличат по 7-8 състезатели. Надявам се до 2 години и школата ни да започне да произвежда футболисти за първия отбор. Дори имах намерение част от младите момчета да ги изпробвам в реална обстановка в последния шампионатен мач срещу Етър, но сега сами знаете, че още не е ясно дали той изобщо ще се състои. Дали ще се разделим с Марлон Перейра ще се решава следващата седмица, а към момента положението на Вандер е такова, каквото беше и миналата седмица, тоест той продължава да е отстранен от отбора", изчерпателен бе Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 7
18.05.2013
18.05.2013
18.05.2013
18.05.2013
18.05.2013
16.05.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Като е тръгнал да обяснява, ''най - добрият треньор в България" да вземе най-накрая да обясни какво стана преди мача с ЦСКА? Странен състав, никаква игра, нищо правене от негова страна. И децата разбраха, че дадохме мача. Този мач ни провали сезона. Оттам тръгна и "каръка" с вагоните. Изчезна и правилния футбол. Разни разбирачи говорят, че нарочно сме паднали, за да не играем в Европа, тъй като сме нямали право. Ок, ние да си бием, пък нека ни спрат после.
0
 
 
Незнам какво ни плюете толкова ако тоя ви остави съборена кошарата и с тези дългове а на нас ни се случи най-невероятното да спрат "държавните" по ваши думи пари къде по софийските отбори ли ще почнете да плюете? :D
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+11
 
 
Шотландската система е много опасна за Локуту-по 4загуби от Уефски,ЦСКС,Лудогорец,Литекс,Ботев от Пловдив и Враца и айде в Б група. Кво правим?
+5
 
 
Краят на първенството се определя от УЕФА, а когато има европейско или световно първенството може да завършва и по-рано. Всички дати за международни официални мачове се спускат от УЕФА!
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
Изключително точно и професионално мислене,прав е за всичко. С теб сме Мъри!
+18
 
 
Като не могат да измислят нищо БФСто, да вземат да погледнат към Шотландия там са 12 отбора и играя по 4 мача помежду си (2 домакинства и 2 гостувания).
+16
 
 
За БФС - 100% прав. Също и за продължителността на сезона, какво пречи да имаме 36-38 мача и да се играят до средата на юни? То нашите национали няма опасност да се класират за нищо, така че...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: