ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (24)
Нов фитнес на открито радва жителите на район "Централен“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:57 / 18.05.2013Коментари (11)7009
©
Фитнесът на открито на кръстовището между булевардите "Васил Априлов" и "Свобода" в район "Централен" в Пловдив вече функционира, информира кметът г-жа Райна Петрова. Тя допълни, че на площадката са монтирани 4 уреда, които активно се използват от жителите.

В един от разговорите си с кмета на район "Централен" млади хора са поискали да бъде монтирана и успоредка, като от своя страна г-жа Райна Петрова пое ангажимент съоръжението да бъде поставено до есента.

Продължава работата по обновяването на спортната площадка на бул. "Свобода". Монтират се вратичките за футбол и съоръженията за волейбол и баскетбол, съобщи още кметът на "Централен" г-жа Райна Петрова. Тя допълни, че предстоят последните дейности по приключване на обекта- подмяна на оградната мрежа, поставяне на пейки и озеленяване.
През последния месец цялото пространство между булевардите "Васил Априлов" и "Свобода" се облагородява - изградени бяха парко места, поставено бе LED-осветление, залесена бяха дръвчета.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.05.2013 г.
+1
 
 
Супер зле.... Да се бяхте обърнали към някой който си има идея от тия работи... Строите отвратителни площадки които не стават за нищо ! Попитайте спортния министър Йордан Йовчев какво трябва а не такива боламачи да ни сервирате...
0
 
 
Хората, които са фенове на тия измишльотини и ПР-акции от стрнана на общината нека да отидат в ЖК Тракия между паметника на хан Крум и 60 класното и да видят каква съдба очаква всяка една подобна измишльотина. Общината кога ще се научи, че трябва да пита граждани и трениращи преди да прави подобни глупости с общински пари??? Защото тези фитнеси не са направени с Европари най-вероятно. АКО парите бяха по спечелен проект на всяка една площадка ТРЯБВА ДА ИМА табелка, която да съобщи кой и по каква програма аджеба дава парите!
0
 
 
тези 3 железа и висилка е смешно да се наричат фитнес, а дори и няма описание какво да се прави с тях
0
 
 
Румянa, щом ви харесва добре, но това не означава, че това е добро. Просто явно и на много малкото хората се радват, независимо, че може да повреди някой и независимо, че ще се износи много бързо.
0
 
 
На мен ми харесва това. А на който - не ..... да ходи другаде
0
 
 
ЮЖЕН !! Когато ли ще разберете,че в Южен живеят 70 80 хиляди души.Който почне да работи тука,си гарантира преизбиране !!! Освен това инфраструктура - пътища,ул.осветление,тревни площи са повече от плачевни ....
+1
 
 
голямо отбиване на номер, грозно и не функционално, защо харчат пари за глупости?
Aнонимен
на 18.05.2013 г.
0
 
 
доста ще е трудно да селзва в жегите .. или е и безплатен соларюм .. хи хии Иначе може да се използват средствата за инфраструктората парво и чак след това за тези забави ама караи ...
+3
 
 
Не се научиха да ги правят както трябва тия фитнеси, пълно отбиване на номера . Защо не ги правят като в парк "Лаута" това е най-добрия фитнес на открито в Пловдив ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Спартак остана без важен играч за два мача
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: