ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пиян помете мъж на пешеходна пътека и избяга, хванаха го
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 19.05.2013Коментари (22)6370
© Plovdiv24.bg
Пиян шофьор бе заловен минути след като блъсна пешеходец и избяга вчера в Пловдив. Около 8 часа в сектор "Пътна полиция" било съобщено за катастрофа с пострадал на бул. "Брезовско шосе". Изпратеният екип установил, че малко преди това на пешеходна пътека лек автомобил "Опел" отнел предимството и ударил пресичащия 75-годишен пенсионер, след което напуснал местопроизшествието. Пострадалият е бил откаран в болница и по-късно освободен за домашно лечение. При предприетите незабавни издирвателни действия служителите установили, че автомобилът бил управляван от С.К. /38 г./ от Съединение. Тестът с дрегер отчел 2,24 промила в кръвта на мъжа. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Снощи към 23.00 часа, докато чаках превоз на спирката след тунела ( посока Сточна гара) станах свидетел на кола, движеща се с ок. 200 км/ч. За секунди прелетя, опита се да се промуши между две други коли, по звука който се чу, най-вероятно отнесе страничното огледало на едната, имаща лошия късмет да се намира точно там по това време, и отпраши. Наглостта на тези шофьори е безкрайна, все едно живеем в американски екшън.. Нито закони се спазват, нито някой следи за реда по пътищата и за наказанието на подобни малоумни, арогантни, нагли шофьори, най -вероятно със стабилни връзки в полицията....Това е....
+3
 
 
НАПИШЕТЕ МУ ИМЕНАТА НА ТОЗИ УБАВЕЦ, ДА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ КАКВО Е НАПРАВИЛ И В КАКВО СЪСТОЯНИЕ МОЖЕ ДА ГО СРЕЩНЕТЕ ПАК!
0
 
 
Правят ми две неща впечатление, относно новините за пияни шофьори публикувани тук. Първото е, че боллшинството пияни шофьори са с местожителство Пловдив - област, и второто, че инцидентите най-често стават през уикенда, когато въпросните индивиди посещават Пловдив - град, за да посетят най-голямата му забележителност - мола.
на 19.05.2013 г.
+2
 
 
Ликвидация! Дядото какво е виновен? Не иска ли да живее? Не изпитва ли болка? Знаете ли възрастен човек,че не се възстановява от травми и душевни и физически? Махайте го тоя,не го искаме ако ще е заради такива,струва си да се обезлюдяваме! Пиян, пиян ами като си мъжага помогни на стареца и си понеси вината,щом бягаш си за ликвидация (точка)
+6
 
 
Един въпрос към четящите тук. Кога за последно сте видяли патрул на КАТ по улиците на Пловдив? Пътувам минимум 6 дни в седмицата с автомобил из града и за последните 3 месеца съм видял точно 2 (два!) пъти. В някои страни няма, но са заменени от видеоконтрол с пълно покритие. Тук няма никакъв контрол от 1-милиардната организация.
+11
 
 
90% от катастрофите ги правят тези пияни селяни, които са свикнали на село да са пияни от сутрин до вечер, затвор за този потенциален убиец, само това ще го научи...ами ако беше загинал пострадалия..???
0
 
 
уйас отивах на работа бях в мар6рутка Н:6 видях 4овека как лейи на патя в безпонощно састояние кам7:45 беше опела цял ден беше на брезовско шосе добре 4е са го хванали и 4овека по барзо да се оправи :)
+10
 
 
Ужас! Направо книжката да му взимат и да не му я дават 5, 6 години... И затвор 1, 2 години...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: