ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Втори рунд: БСП взе мандата за съставяне на кабинет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 23.05.2013Коментари (10)4493
© Bulfoto
След като спечелилата най-много гласове на изборите партия ГЕРБ върна мандата, президентът Росен Плевнелиев го връчи на втората по големина политическа сила БСП.

На "Дондуков" 2 дойдоха лидерът на БСП Сергей Станишев и номинираният за премиер Пламен Орешарски. Станишев предостави на държавния глава решението за кандидата за министър-председател, който да е Пламен Орешарски. Бе предадена и декларацията на Орешарски за съответствие със законовите изисквания.

Ще направя всичко възможно в най-кратък срок да съставя кабинет, каза Орешарски при приемането на мандата. Актът стана точно в 15,38 часа.

Кабинетът на БСП ще бъде подкрепен от ДПС и вероятно от членове на "Атака". По-рано днес, след консултации с Коалиция за България Лютви Местан заяви: "Вървим към съгласие. Имаме конкретни предложения с оглед на разполагане на конкретни действия във времето". На срещата бяха дебатирани приоритетите на бъдещия кабинет на Пламен Орешарски.



Източник: БЛИЦ


Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Орешарски се прави на света вода ненапита, но е пълен .?В§*%?В§?. Ще ни докарат хептен до мизерия и до гробищата. Няма такива идиоти като нас Българите. Защото всички много протестираме, много лаем, но сме пълни идиоти и нещастници. Защо позволихте да ни управляват ши*аните КОМУНИСТИ и точно тоя ще ни е премиер. Този орешарски който: 1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС /зам.председател/, отново БСП/ 2. Той носи пряка отговорност за скандала "Батко и Братко" 3. Орешарски като финансов министър "проспа" далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв. 4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд - 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР 5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас 6. "Социалистът" Орешарски е доказан лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа 7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/ казва по този повод: "Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е "Еврофутбол", което означава, че министърът работи за Васил Божков". Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта. 8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, заради среща със същия Васил Божков-Черепа. 9. Орешарски участва в най-срамната сцена на български министри: " За разтурването на седянката с учителите" с колегата си Даниел Вълчев 10. Пламен Орешарски ще продължи да работи за олигарси, от които явно е зависим. Още необходимо ли е да се каже!!! Тъпи, тъпи, тъпи идиоти сме... Ся ще го ядем големия. Да ги видя сега всички ПЛАТЕНИ протестиращи подлоги дали ще протестират пак! Защото нито ще им намалеят сметките за ток, нито ще изгонят ЕРП-тата. Някой да чу случайно КОМУНИСТИТЕ да говорят за ЕРП-тата, че ще направят изобщо нещо за борба с наркотиците, ниските заплати, откриването (реално) на нови работни места? Не - всички са доволни, че Бойко няма да им тежи на вратовете. Малоумен народ.. Ще ми гласувате за Атака, тъпия витков, дето 1 изречение не може да свърже без да се замисли няколко минути.. волен само приказва, но никой не го е*ава него, само си лае.. Щял да бъде коректив.. Алооо, къде отиваш нещастнико. Какъв коректив и наблюдаващ ще си, като гласовете ти стигат само да идете до кенефа колективно... Да Ви е честит червения вятър отново, още 50 години да не можете да се отървете от него. Малоумници сме и това си е..
+6
 
 
честито на всички които гласуваха за атака,купувайте фесове,ще ви трябват.Не е напразно приказката,че всеки народ заслужава съдбата си....
+5
 
 
На мазния украински гей с удоволствие бих му наврял главата в задника.
+7
 
 
Много прост и късопаметен народец е българския.Бездарниците пак ни натресоха комунистическата-фесосвинска-болна измет.Е сега ще цъфнем и вържем.Бягането от тук му е майката.
+12
 
 
Ай честито на всички!Сега вече я оправихме тази наша България!
+16
 
 
Моят глас е отишъл на вятъра....не съм гласувал да ме управляват циганите и комунистите....Сега ще не се разгони фамилията
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: