ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
ВМРО: "Атака" не влезе в патриотично обединение, предпочете обединение с ДПС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 29.05.2013Коментари (27)10340
©
Действията на "Атака" в Народното събрание обясняват защо партията така и не пожела да влезе в обединението на патриотични партии, което ВМРО предлагаше месеци наред. Явно е, че днес "Атака" проправи пътя за връщане на ДПС във властта. Вместо в патриотично обединение, лидерите на "Атака" влязоха в едно друго обединение, което напомня за тройната коалиция, заявяват от ВМРО.

ВМРО не приема правото на ГЕРБ или БСП/ДПС да упражняват властта, броени седмици след като българите ясно показаха отношението си към цялата политическа прослойка. Страната се намира в политическа безизходица и затова ВМРО отново напомня призива си към всички български патриоти за обединение. Само патриотичен блок може да бъде алтернатива в днешното патово положение. Жалко е, че в този патриотичен блок явно не биха желали да участват лидерите на "Атака". Ние вярваме, че честните привърженици на тази партия също искат обединение на българските патриоти.

ВМРО вече ясно заяви, че не може да подкрепи кабинета "Орешарски" - заради участието на ДПС в него. Въпреки това, ВМРО предостави и на тези управляващи десет приоритета пред страната, десет неотложни цели за работа. ВМРО вярва, че това е работещият подход: да предлагаш политики и да запазиш политическото си лице, вместо да даваш процедурна подкрепа, зад която стоят нечисти сделки.



Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.05.2013 г.
+1
 
 
ВМРО не подкрепили орешарски заради ДПС,но иначе нямали нищо против да подкрепят безродниците от коминтерна! Волен и доволен получил 7.5 % щото обещал да вдигне заплатите и пенсиите двойно и то по начин който супер много ни се харесва,не като си вдигнем задниците и си стегнем държавата а като вземем 10 милиарда от Турция и като започнем сами да си вадим златото и прогоним канадците и янките,нищо че сме бушмени и после ще трябва да го вадим със дървени корита и сита за брашно. А и щях да забравя имал хора които ще ни построят Белене безплатно! Абе кво съм се разписал оплюх тея дето ги избраха тея ама сега ако съм честен трябва да изпиша още толкова за да оплюя и другите дето искат да ги свалят с автомати и т.н има ги и тука! Абе вие с автоматите сте тези дето избиха над 200 000 след 1945 до днес без съд и присъда и тези дето не сте хващали автомат щото не сте ходили в казарма бе! Как да воюваме ние наред с вас? Та вие или ще ни избиете за собствени облаги или ще ни избиете без да искате щото сте като маймуна с граната всички знаят,че ще гръмне,но никой не знае кога.
0
 
 
Ако тази коалиция беше с Бойко какще го погледнете.Същата игра.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-1
 
 
ВОЛЕНЕ,СЕГА ЩЕ СИ ЧАКАМ 1000ЛВ. МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА МАЙНА!!!!И АКО ЧЕТЕШ ТОВА МОЖЕШ ДА СЕ СВЪРЖВШ С МЕН!ЩЕ ПОКАНИМ И МОЯ КОМШИЯ ПАВКАТА ШОПОВ НА ПО БИРИЧКА В ПОЛИТЕ НА "БУНАРДЖИКА"!ЧЕСТНО ДА СИ КАЖА НЕ ОЧАКВАХ ТОВА АМА ШЕ ВИДИМ ЗА ДВА-ТРИ МЕСЕЦА ЩЕ СИ ПОКАЖЕ КОИ СТЕ,КАКВИ СТЕ И ПОСЛЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИМ ЕДИН СПАРИНГ!АРЕ И УМНАТА!ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ ВИ НАБЛЮДАВАМЕ!
+2
 
 
Болен се продаде като най-обикновена тутурутка... Няма такъв малоумник! 'Аз това, аз онова, ще съм контрола, ще съм опозиция'... на м@йка ти опозицията, боклук скапан. Сега видяхте ли, уважаеми 200 000 човечета, какво стана, като му повярвахте на тоя?! Хак да ви е, лошото е, че всички ще ви сърбаме л@йната...
+6
 
 
Болни са хората ,който гласуваха за него.Рязан предател.
+5
 
 
АЛЛАХ ДА ТА УБИЕ ДОЛЕНВОЛЕНБОЛЕН МАМАТА ТИ РУЙДЯСАЛА
+6
 
 
Аш консулм! бе, Сидерски! ---- kазват Турците. Постъпката е държавническа!----- казват от БСП.
+6
 
 
каква националисти4еска партия са атака юе- с турците коалиция направиха - смурт за тях
+7
 
 
Евала на Воленчо, единствен той от цялата партия отиде да подкрепи комунисткото правителство, за да съберат 121 гласа. Който е гласувал за него сега трябва да му търси отговорност за всички приказки и "идеи".
+7
 
 
То може, то бива, ама пък- Гаден, мазен Турчин (пременил се на Българин), който предаде цяла държава. Видя ли някъде г- н Сидеров (не да казва, че май има заплаха за живота му), а ще му издера очите и ще го набуча на кол в посока Кърджали и турската граница! Но, ако не е тази вечер-, то вероятно утре, грабваме автоматите и линч- Вашта МАМА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: