ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Владимир Арабаджиев кара болид на нощно дрифт шоу в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:17 / 31.05.2013Коментари (2)5385
©
Известният автомобилен пилот Владимир Арабаджиев с неговата Формула 3 и Костадин Маршавелов със състезателното си Мицубиши Ево 10 ще направят демонстрации по време нощното дрифт шоу на 1 юни в Международен панаир Пловдив, съобщиха от "Дрифт клуб България". Публиката ще види и надпревара между Арабаджиев със състезателния му картинг срещу Маршавелов и неговото Ево, добавиха от там.

Спектакълът започва в 20 часа и ще продължи два часа. Той е част от изложението "Феър мото шоу 2013", което се провежда от 31 май до 2 юни в панаирния комплекс в Пловдив.

Много дрифт, невероятни стънт каскади, истински болиди от Формула 3 и състезателни картове ще взривят автомобилните фенове на нощното шоу. Красиви момичета ще направят атмосферата още по-завладяваща. А на специално подготвената сцена оборотите ще се вдигнат до червено от сексапилната Анн Джи, която ще е гост изпълнител.

Шоуто съпътства едно от най-атрактивните автомобилни състезания на континента - кръг от Европейския дрифт шампионат, и първото в Европа дрифт мероприятие, което е само за жени. Те ще се проведат на 1 и 2 юни в Международен панаир Пловдив. В грандиозното зрелище ще вземат участие най-добрите български дрифт пилоти, както и дрифтъри от Румъния, Полша, Унгария, Ирландия, Гърция и други европейски държави, заявиха от "Дрифт клуб България". Всички те ще покажат уменията си в една от най-интересните и красиви автомобилни дисциплини.

За първи път в България и пред българска публика ще се определи кои ще са Крал и Кралица на Европа в първия кръг на King of Europe Street Legal & Queen of Europe. Носителите на титлите ще бъдат обявени на 2 юни от 15 часа. Квалификациите започват на 1 юни в 15.30 часа. На следващия ден на пистата ще излязат най-добрите дрифтъри, като жените ще се изявяват от 11.30 до 12.30 ч., а мъжете - от 13 до 14.30 часа. Съорганизатори на състезанието са Международен панаир Пловдив и "Дрифт клуб България".

Специален гост на "Феър мото шоу 2013" е стънтърът Мартин Кратки от Чехия, който също ще се включи в нощното шоу. Неговата програма може да се види на 1 и 2 юни от 16.30 часа. Мартин Кратки е носител на 19 награди от турнири в Европа, като е бил победител в десет от тях.

Неговите последователи в България ще демонстрират уменията си в стънт състезание на 1 и 2 юни от 13 до 14 часа. Игри с награди за публиката са предвидени на 1 юни от 12 до 13 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква е цената на билета за нощното Шоу,някой знае ли?Предварително благодаря за отговори! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: