ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри отказал на Батков и Сираков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 05.06.2013Коментари (29)7825
© Plovdiv24.bg
Веднага след като вчера говори с Наско Сираков собственикът на Левски се е обадил и на Станимир Стоилов. Той е искал да разбере дали Мъри също би искал да се завърне в Левски, за да започне преговори с ръководството на Ботев Пловдив за треньорския трансфер. В контракта на най-успешния български специалист през този век с пловдивчани е записана клауза, според която всеки клуб, който го иска, трябва да плати неустойка от 80 000 евро. Бившият национален селекционер е бил категоричен, че иска да е коректен с настоящите си работодатели от Ботев Пловдив и ще продължи да води жълто-черните , с които догодина ще преследва минимум класиране в Зона Европа.
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истинските хора държат на думата си. Благодарим ти Мъри! Напред мой БОТЕВ!
+5
 
 
Честита лига Европа , канари . Обединението на ЦСКА с ,,Литекс,, ни праща в Европа , за ужас на малцинствата . Господ забавя , но не забравя и съвсем скоро , нечестното съществуване на буферите , ще се върне със страшна сила върху тях ,че чак свят ще им се вие 10 години поне.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
С този си ход Мъри показа,че стои зад каузата БОТЕВ и заслужава повече от адмирации! Може да си е левскар(това е нормално и разбираемо),но показа/ва професионално отношение и коректност към Ботев,в частност и към нас феновете.Показа,че е един от нас и държи на нас - великолепната публика,следвала отбора навсякъде.Ние му се доверихме при идването(макар с известна доза ...) и той ни отвръща сега със същото,отказвайки на левскарите.Преди време казах,че трябва да имаме търпение и доверие към спортно техническото ръководство и да не се поддаваме на излишни емоции след неудачи в някой срещи.Все повече нещата в Ботев се нареждат и това трябва да ни радва.Мъри и екипа му е едно от тези неща и заслужават уважение и подкрепа.Браво Мъри и дано устоиш на последващи атаки от говедата,дори да заплатят неустойката от 80 хевро!!Защото те няма да спрат с опитите си.Не ни разочаровай и дръж на думата си! Така ще останеш в сърцата на най-великата публика в България,на Балканите а и дори в Европа.Ние сме зад теб! Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УСПЕХ с БОТЕВ!!! Само БОТЕВ!!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.06.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Браво Мъри. Правилно решение няма никакви сантименти към тия. С теб сме Мъри ще направиш новия шампион на България -БОТЕВ ПЛОВДИВ.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+15
 
 
Моите поздравления към Мъри. Въпреки, че е Левскар и имаше възможност да отиде, той остана предан на отбора, за който работи и не отиде в "любимия си клуб", също така показа, че е безпрестрастен с победата над говедата. От такъв треньор се нуждаем. Треньор, на който не му пука от никой и нищо, освен от хората, за които работи. Мъри, ние сме зад теб!
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: