ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Евророма" за узаконяването на гетата: Идеята е перфектна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 14.06.2013Коментари (26)4931
© Impact Press Group
Идеята е перфектна. Това е идеална възможност живеещите в гетата да си плащат данъците както всички. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на "Евророма" Димитър Топалов по повод думите на Димчо Михалевски от БСП, който вчера съобщи, че циганските гета ще бъдат узаконени чрез специална поправка в Закона за устройство на територията. "Решението на проблема бе отлагано в продължение на много години. Трябва да се даде шанс на всички. Който е махнал циганска къща, бял ден не е видял", заяви Топалов. 

Според зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки предложението е неприемливо и дискриминационно спрямо останалите граждани. По думите му в бъдеще това би окуражило хората в гетата да продължават да живеят извън закона, разчитайки, че ще се намерят милозливи политици, които да им помогнат. "Когато узакониш един кашон, той не става къща", посочи той. Ако бъде осъществена тази идея, всички граждани, които притежават законно жилища, трябва да съдят държавата, защото това е дискриминация. Единственото правилно нещо е всички тези незаконни постройки да бъдат разрушени.


Още по темата: общо новини по темата: 4
25.06.2013 »
13.06.2013 »
12.06.2013 »
11.06.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ама хората имат закон и се спазва и затова има и ред ,и дисциплина и респект към всеки един човек.А ние все се мислим за умни, че от нас няма по горе .....да ама не.Много сме се издигнали на високо и трябва малко да се приземим на земята.Малко да си размърдат мозъците ида видат на какво положение е държавата ни
0
 
 
Преди 12 години ги видяхме какво направиха в Пловдив като ги накараха да си плащат тока - блокираха бул. Лиляна Димитрова и палиха гуми. Нима не помните г-н Топалов? Така, че вероятността да започнат да си плащат данъците, тока и водата, e по-малкa от тaзи един слон да прелети Тихия Океан. И съдейки по манталитета на тази част от населението, която защитавате, по-правилното наименование на вашата формация е ОРИЕНТМАНГАЛ, защото един циганин много трудно може да стане европеец. (Да ме извиняват тази миниатюрна част от това съсловието, която се опитва да живее по правилата)
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
цИГАНИН НА ОПАшКА ЗА ПЛАщАНЕ НА СМЕТКИ ИЛИ ДАНЪЦИ-АКО ВИДЯ ТОВА С ОчИТЕ СИ,МОЖЕ И ДА СЕ ВЪРНА ДА ЖИВЕЯ В България НЯКОЙ ДЕН!
Цъкам минуси на буферите :)
на 14.06.2013 г.
0
 
 
"трябва да съдят държавата" - някой по-наясно с материята да осветли въпроса.
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
Варнете на хората балконите които саборихте ,изроди !!!
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
+2
 
 
Циганите на сапун !
0
 
 
Tези къщури във Франция и Швеция ги бутнаха за 2 дена и циганите си обраха метала и си тръгнаха ама в БГ няма кой да го направи това от БСП до Герб всички са мишоци ...
+4
 
 
Много ясен спомен ми е как разрушиха на едни хора тоалетната и банята, че нямали документи за тях и отказаха да ги узаконят... Иначе били в регулация, в собствен имот, нямат друг санитарен възел и заради бюрокращина ги накараха да съборят направеното, да си изкарат проект и пак да го построят... А за циганите- нека строят на воля без документи, без правила, на общински БЪЛГАРСКИ земи... Баси държавата, направо нямам думи!!!
+3
 
 
пак тяхната 6те стане, пак циганите 6те са си добре, не пла6тат данаци, не пла6тат ток, не пла6тат вода....а ние говедата да ба4каме и да прускаме пари с които те живеят на на6 груб, наистина познавам цигани- доста интелигентни и стоиностни хора, ама пове4ето са тор!!! ква интеграция? кви 5 лева? дарйавата каквото и да направи за тях, благодарност няма, все гледат да откраднат не6то, пра6тат си де4урлигата да просят, а те си пииват ракииката и им е добре, йивеят по- добре от нас в много отношения!!! е яд ме е мамка му стара, аз да сам в чуйбина и да се бухтя като идиот и да имам сущите приходи като един мангал в БГ дето по цял ден мисли как да открадне нещо и да прецака някои!!! това нашето не е дарйава, а един йалак инкубатор за паразити!!! толерираме простотията, толерираме неграмотността, толерираме преступността.....ебала сам му маиката, по- добре да ме паравят на маимуна в чуйбино, от колкото в собствената ми дарйава!!! или другия вариянт е наи- учтиво да се примоля да ме приберат при тях за да си йивуркам и аз добре?!(извинявам се за грубия език и циничните думи, но побеснявам като гледам какво се случва в БГ)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: