ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Красивата пловдивчанка Стефка Маджарова убита от ревност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 16.06.2013Коментари (68)53005
©
Стефка Маджарова заплати с живота си, защото имала нов приятел
Полудял от ревност младеж уби бившата си приятелка. Красивата пловдивчанка Стефка Маджарова щеше да навърши 19 години на 31 август, а на 28 май е бил абитуриентският й бал. Трупът на момичето изплува от река Въча край пловдивското с. Кадиево. Заподозреният за престъплението Валентин К. е арестуван.

В четвъртък рибар случайно се натъкнал на женско тяло в коритото на реката. Около 11 ч. мъжът се обадил на тел. 112. Пристигнали полицаи от Стамболийски и пожарникари от Пловдив, които извадили трупа. Той бил идентифициран, че е на 18-годишната Стефка Маджарова, която била
в неизвестност от сряда.

Първите подозрения, че момичето е убито и не става дума за нещастен случай, се потвърдили. Първоначално за зверството били задържани двама млади мъже, но по-късно подозренията паднали върху бившия приятел на абитуриентката. Година по-рано тя скъсала с него, но той не се отказвал от нея. Продължил да следи всяка стъпка на красавицата чрез профила й във Фейсбук. Така разбрал, че има нов приятел.

Около 17 часа в сряда 22-годишният младеж се срещнал с бившата си любима. Според първоначалните данни той я пребил до канала в село Йоаким Груево, после я изхвърлил жива и тя се удавила. Бързотечащата вода я повлякла и ден по-късно я изхвърлила край Кадиево. 
 
"Много добро дете, възпитано, ученолюбиво и красиво. Пълна трагедия. Тя никога не се е замесвала в неприятности с алкохол, дрога и лоши компании. Винаги е била за пример", коментираха близки на почерненото семейство.

Стефка завършила хореография в СОУ "Св. Кирил и Методий" в Пловдив и на 21 юни е трябвало да получи дипломата си. Смъртта й потресе приятелите й, които изразяваха скръбта си в профила й във "Фейсбук".

Заподозреният за убийството е задържан за 72 часа с постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пловдив. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Валентин е живял няколко месеца на квартира в къщата на родителите на момичето в с. Йоаким Груево. Той бил работник във фирмата на бащата Никола, който развива бизнес с брат си със селскостопанска продукция. Семейството на момичето има апартамент и в Пловдив, където живеят постоянно. Дали квартира на Валентин, за да е близо до работното си място. Така той завъртял любовна афера с дъщеря им Стефка.


Източник: в. "Монитор"


Още по темата: общо новини по темата: 35
07.07.2017 »
05.01.2017 »
20.11.2016 »
17.10.2016 »
02.10.2016 »
12.12.2015 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Доживотен затвор при строг режим, без право на замяна за убиеца!!! В затвора, такива като него, не ги уважават! Там ще бъде първото му кръщение, а ако има късмет този изрод да излезе навън, ще получи най-важният урок в живота си - Нямаш право да отнемаш човешки живот! Живот за живот!!! И докато има дупки в закона, докато има споразумения - признаваш се за виновен и получаваш по-малко години затвор, ще има и убийства! Този изрод е планирал убийството си ! Във фейсбук страницата си е писал, че това е последната Нова година за Стефи! По - нататък е писал, че приятелството им ще се превърне в погребение?! Е, очевидно е, че това е планирано предумишлено убийство!!! За този изверг, убиец, изрод - ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН ЗАКОНЪТ С НАЙ-СТРОГАТА СИ ТЕЖЕСТ!!! И АКО ТОВА НЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО, ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДО КРАЙ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗРАБОТИ НОВ ЗАКОН, СПОРЕД КОЙТО УБИЙЦИТЕ ДА БЪДАТ УБИТИ!!! КАКТО ТОЙ Е ОТНЕЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ТАКА И НЕГОВИЯТ ДА БЪДЕ ОТНЕТ!!!
на 18.06.2013 г.
+1
 
 
Красотата ще спаси света....или ще го унищожи! Мир на прахът и!
+4
 
 
този трябва да лежи задължително и после като излезе да го оставят инвалид
+10
 
 
За убийството на куче имаше демонстрации за справедива присъда. Дали ще има демонсртации когато съдят убиеца на това момиче?
+8
 
 
До живот за изрода убил такова младо и красиво момиче. Такива заслужават въжето през врата . Дано съдът вземе правилното решение. Да почива в мир.
+8
 
 
Ето за това трябва да има смъртна присъда в България. А за този случай конкретно по особено жесток начин.
-4
 
 
Аз ако съм на мястото на бащата в момента в който се докаже , че е признат за виновен ще оттегля обвинението.....
+10
 
 
Бащата на Стефка години наред работи като вол,затъна в кредити,а сега за капак на всичко един изрод отне най-милото му...Каква е тази съдба...
на 16.06.2013 г.
+9
 
 
Хората му дали работа и дом а той се отплатил типично по човешки.
+8
 
 
Ако имаше смъртно наказание,тоя щеше ли да го направи това?! Много силно се съмнявам! Сега трябва да бъде осъден доживот и зад решетките да направят остатъка от жалкия му живот ад,така че да се самоубие!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: