ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новият областен управител: Няма да се оттегля от поста!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 18.06.2013Коментари (63)13262
Каймаканов слиза при протестиращите
"Няма да се оттегля от поста на областен управител. Едно такова действие било нелепо, защото това, в което ме обвиняват, не е вярно. Не съм партийно ангажиран и никога не съм членувал в която и да е партия. Не съм кандидат на ДПС и нямам нищо общо с партиите. Не се притеснявам от хората, но при тези свирки долу, просто нямаше как да бъда чут". Това каза Венцислав Каймаканов пред журналисти преди минути, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на събитието.

Каймаканов каза още, че ще се ръководи от експертното си мнение и становище. Той посочи, че за Пловдивска област приоритетите са образование, инфраструктури и работни места. Според него работните места могат да бъдат създадени чрез подобряване на условията за бизнес.

Преди това новият областен слезе при протестиращите, които бурно го освиркаха. Заради невъобразимия шум Каймаканов не можа да каже нищо и покани хората горе, но те категорично отказаха. Последва импровизирана пресконференция за журналисти.

Протестиращите пловдивчани заявиха, че ще останат пред Областна администрация и няма да се откажат от исканията си.




Още по темата: общо новини по темата: 87
14.08.2014 »
14.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само не мога да разбера дали някога тези субекти (Каймаканов и Палев) са имали достойнство?! По-скоро ми се струва, че тази дума не означава нищо за тях!
0
 
 
Изрод такъв! Махай се! Пловдив не те иска! Скапана комунистическа подлога! Кога ти зарасна раната от обрязването , кога започна работа! За пари си готов и майка си да продадеш! Резак смотан! Ти ли ще "отваряш" работни места бе!
0
 
 
това си е само едно предизвикателство за него да е областен - останалото си е благослов или проклятие - няма партийност в мафията бсп и дпс - даже загрижените против дпс да пуснат дело за клевета срещу лидерите им че бил техен човек - ще спечелят кьорави кинти
+1
 
 
А този безобразно нагъл тип кайма_канов, да не се мисли за шеф на КНСБ или за човека, който ще промени закона за частниците на малкият и среден бизнес ,да са толерантни и изрядни платци към работниците си. .За какви подобрения на бизнес ни говори и какви работни места ще отваря тази пионка,то това не зависи от него и дори и да зависи той не може да промени структурата. Само народа може да промени това с гласуване на национален референдум и да има базово участие при промените на закона,задължаването на частниците. Народът трябва да се пребори и с КНСБ които са отделна организация,от тях зависи драстичното повишаване на минималната заплата.Не да предлагат от КНСБ да се увеличи с 30лв, а трябва да ги накараме да я увеличат с 3000 лв тогава няма да има изнемогващи гладни и бъркащи по кошовете хора,няма да има хора длъжници на банките, тогава ще има и много работни места,това вече и лапетата го знаят. Какво ще ми обяснява този кайма_клиев глупости тука на които и той сам не си вярва.Неговият интерес е да си прибира добри пари в джобчето и пет пари не дава за народа ,че мизерства и че изнемогва.
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 18.06.2013 г.
+5
 
 
Тея кокала трудно го пускат... Като не искаш да се махаш, хората ще те изнесат с шутове бе червена отрепко !
+5
 
 
Хич не се оттегляй,ами даже извикай мюфтията или пловдивския имам да ти попеят за берекет и добър алъш-вериш,ашколсун аферим машшала! Да направиш ритуала ппо типичен мохамедански обичай-по 5 пъти да клякаш ...
+7
 
 
Каймакам или каймакамин (турски kaymakam от арабски - "наместник") първоначално е титла в Османската империя, давана на заместника на великия везир или на заместника на валията, когато те отсъстват. След реформите при султаните Махмуд II и Абдул Меджид става гражданска административна титла на управителя на каазата. Каймакаминът има ранг на бей, който се равнява на подполковник от армията.
+5
 
 
Като директор на ГАГАРИН колко картини по 20000лв от галерия РОМФЕЯ КУПИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: