ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: На този етап явно някой е нямал добро желание да играем в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 24.06.2013Коментари (12)4353
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Ангел Палийски коментира възможността тимът да смени ЦСКА в Лига Европа и вярва ли, че такова нещо наистина може да се случи само няколко часа преди жребия днес.

"Ако ни потърси някой от футболния съюз, сме готови да реагираме и да играем в Лига Европа, но засега никой не ни е търсил. Никой нищо не знае. Ос­ланяме се само на информаци­ите по медиите и изказванията на г-н Стоичков, г-н Ганчев и г-н Борисов. Черно на бяло оба­че още няма нищо. Ние сме реа­листи и това нещо, ако някой имаше желание да се случи, спо­ред моето скромно мнение, имаше хиляди други варианти, в които можеше да стане. На този етап някой явно е нямал доброто желание. Това е едно и второ, може би ЦСКА най-добре си знаят защо точно в този момент са решили да го направят и кажат. Ние няма как да знаем какво се случва при тях. Най-лошото не е, че Бо­тев няма да играе в Европа, а, че българският футбол ще е с три отбора в турнирите. Ние не сме в цветущо състояние, за да си позволим този лукс. Всяка една точка е жизненоважна. За това трябваше да се мисли не толкова за казуса Ботев, а за казуса български футбол. Защо­то дали е щял да бъде Ботев, или Пирин, няма никакво значе­ние. В случай че Ботев щеше да бъде облагодетелстван, беше добре дошло за нас, но, уви, ед­ва ли ще стане", сподели шефът на канарчетата.

"Комуникацията е трябвало да бъде между ЦСКА и БФС По правилата във футболния съюз трябва да получат черно на бя­ло нещо от ЦСКА, а те не са по­лучили никакъв документ или правно основание да сигнализи­рат на УЕФА", продължи Па­лииски пред "Тема Спорт".

На въпрос, възможно ли е Ботев Пд да съди ЦСКА или БФС за пропуснати ползи от това, че е можел да участва в Лига Европа вместо червени­те, той каза:

"Това не е наша работа. Има си футболен съюз, който тряб­ва да гледа и да отговаря. Ние си гледаме Ботев", добави изпълнителният директор на пловдивчани.

За представянето на тима дотук в подготовката и доб­рите игри в контролите той заяви:

"Пилците се броят наесен. В момента треньорското ръководство е доволно. На този етап са добре нещата. Няма да търсим заместник на Иван Цветков", завърши Ангел Палииски.

 

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Колкото повече им обръщаме внимане на нааканите тук буферчета, толкова повече те се силят да покажат колко е беден умственият им багаж! Ние и така си знаем, че са неграмотни с ДНК от ромските маали. Предлагам да не си губим времето с тях, ами да коментираме по темата. Много е прав господин Палийски! Когато има нещо черно на бяло, тогава да говорим за участие в Лига Европа. Засега батакът при чорбите е пълен и те просто нямат даже време да обявят какво смятат да правят. Неграмотните изказвания на Стоичков нямат нищо общо с действителността. Нямат никаква комуникация с БФС.
+8
 
 
Ей по-прост човек от буфера няма. Софийски отбор да го мачка, те ще пеят против Ботев. Каква е тая злоба, какво е това нещо. Само сипят злоба в темите ни и не си гледат техния отбор. Срещу нас, съседа го е страх да отиди с децата си на мач, за да не ги изкарат там,че са жАлти. Аз такова нещо не помня да е имало от 18 години. Изгонихте си истинските фенове заради потниците, които мразят Ботев, а не обичат Локо. Ужас това направо... не знам вече какво да кажа. Уж много обичат Пловдив... Нали всички трябва да сме с/у София! Какво става?
+7
 
 
,,цАрвули,,кАде,,трАгнали,,моИете,,спреДнете,, много неграмотен младеж,простено му е,от локото е все пак,,,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: