ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ако Ботев все пак бъде допуснат до Европа, ще играе срещу Астана (Казахстан)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 24.06.2013Коментари (151)18856
©
Европейската футболна централа обяви, че ще разследва ситуацията с ЦСКА и отказа им от Лига Европа. "Армейците" пратиха писмо тази сутрин, с което официално се отказаха от участие.

Затова в тегленето на жребия за Лига Европа мястото на ЦСКА бе заето oт надпис N3 (Bulgaria). За съперник бе изтеглен Астана (Казахстан). 

Все още не е ясно дали след разследването на УЕФА Ботев (Пловдив) ще получи право да се включи в състезанието или казахстанците ще продължат напред с две служебни победи. По жребий първата среща е в Казахстан.
Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано да е вярна тази информация , пише го в Уикипедия . Bulgaria (BUL): CSKA Sofia, the third-placed team of the 2012-13 A PFG, should have qualified for the Europa League first qualifying round, but failed to obtain a UEFA license, due to high financial debts and the following announcement of the club going in bankruptcy. As a result, the berth was given to Botev Plovdiv, the fourth-placed team of the league
+2
 
 
Циганите треперят от страх да не би Ботев да заеме мястото на чорбата!Долна миризлива сган!
-1
 
 
Христолов президент ...хахахахахахаха никога няма да забравиме подигравката на вашето здружение.
+3
 
 
Стига със тая ЛЕ стига сте се пенили не ви ли стана ясно на всички,че нашите нямат никакво желание тази година за там.Перуките и сие заедно със мазния домус ,помака и гърнетата си бяха разпределили всичко,Берое им обърка до някъде работата защото есента бяха зле и през пролетния сезон никой не им обърна особено внимание почти до финала,защото ги смятаха за сигурен аутсайдер,за малко и ние да им объркаме цялата схема ама срещу Ботев се взеха сериозни мерки още след първите 5/6 кръга за това сега цялата БФС шайка негодници да си сърбат супата и да духат таратора където чорбарите и пернишките гърнета им надробиха,ама искам от уефа да ги одрусат както трябва и едните и другите та както тъпия селтак Стойчков иска нов клуб може новия клуб да започне със 200 хил. евра на минус.
+1
 
 
След като червените кхмери вчера са изпратили писмо до УЕФА,че ,,поради финансови проблеми не могат да участват'' друг отбор не може да ги замести.Официален фалит в щерката на БКП няма.Сега се търси под нереза свинче за да участват в А група чрез обединение,съединение,сношение.Хранителната верига боби и ко мълчи,а новият резил в Европа е факт.Нормално е комплексарите да злорадстват.Иначе нямаше да им викат навсякъде цигани.Етноса им го позволява и оправдава.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 24.06.2013 г.
-2
 
 
йалти гниди няма кои да ви допусне селския отбор в европа
+25
 
 
Ботевисти, има един виц с който искам да поздравя вас и псевдопривържнеците на един друг отбор в нашите теми! Лека жена обичаща по-грубо отношение в любовта опитала да прелъсти садист. "Пребий ме, разчекни ме, нека ме боли!" Садиста се замислил, усмихнал се и казал: НЯМАА!!! Оставете Вожда и останалите ЦВЕТНОКОЖИ в темите ни, които се хранят от омразата ви! Дори в техните теми ги игнорират и са никой!!! Нека покажем съжаление, не съчувствие към мутациите на клетъчна основа!!!
0
 
 
Всичко е толкова просто, че няма на къде повече. Локомотив Пловдив взима лиценза на Кюстендил, но ВСИЧКО ОСТАВА. Историята и всички задължения, които е имал. Ботев Пловдив взима лиценза на Сопот, но ОСНОВАВА НОВО АД! Те започват от нулата, без активи, без пасиви и без история. НЯМА КАК УЕФА ДА ВИ ПУСНЕ В ЛИГА ЕВРОПА.
-2
 
 
По-приличните тотопроститутки явно са на морето , а тук е останала най-долната жълтурско-кюстендилско-албанска сган и всяка новина , свързана с "Ботев" води до проблеми с хемороидите . Поне Веско- детектора да беше наоколо !
+1
 
 
в темата на чобаните от лаутско 12 коментара.а тук ври и кипи от овчи мозъци.много компетентни,много знаещи и най вече много злобни.то пенсионерския клуб кво и кой може да възбуди
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: