ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Група роми рекетират шофьорите, спиращи на ул. "Отец Паисий"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 29.06.2013Коментари (14)7730
©
"Здравейте, Plovdiv24.bg. Искам да ви сигнализирам за следното: В две последователни съботни вечери прекарвам в красивия център на Пловдив. Изключително грозно впечатление ми прави факта, че и двата пъти паркирайки в края ул."Отец Паисий", до "Златната Круша", бях посрещнат от група роми, който ненужно напътствайки те при паркиране, рекетират за пари...Крайно неприятно е...Разваля ми се настроението...

И двата пъти давам по лев, не защото съм доволен или защото ми е приятно да ги давам, а защото в аналогичен случай, на същото място близък приятел, след кратък спор и недаването на пари получи надраскана с пирон боя...

Знам, че проблемът не е от съществено значение, но и знам,че решението му е елементарно и не се нуждае от допълнително средства. Хората са едни и същи, мястото е едно и също... Знам, че ако дадете гласност на този проблем, някой служител от полицията или общинската администрация ще си свърши
работата...


Обръщам се към вашата редакция, макар че би следвало да подам сигнала в Община Пловдив или полицията, защото знам, че ефектът от това ще е най-голям. Вие се превърнахте в институция, към която гражданите на Пловдив често се обръщат за решение на проблемите на града". 

Това писмо на наш читател получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg

Репортер на сайта предаде сигнала на шефа на Общинския инспекторат Владо Илиев. Той се ангажира, че негови служители ще направят изненадващи проверки на мястото. За проблема информирахме и ОД на МВР Пловдив. 



Още по темата: общо новини по темата: 4
29.03.2016 »
21.12.2015 »
10.11.2015 »
04.08.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Така е защото те са по задружни и тарикати от нас.Нека някой от тези които са опитали гаврата на свой гръб или някой който е прочел статията и коментарите да отиде и паркирайки да сиктирдоса мангалите. Само че, ако сме задружни като тях и приятели ни съдействат чакайки наблизо то тогава след няколко случая на пребити мангали няма да ни се налага да очакваме помощ от страна на "държавните органи". Май е дошло време за Ку-клукс-клан. Отдавна май. И за ДОБ което да е нещо като ДОТ. / Б да се подразбира като Българите/ КАЗАХ !
+2
 
 
Същото положение е и пред руския пазар. Преди време ми се наложи да отида там с колата и паркирах пред китните къщички, които общината им направи и които те превърнаха на кочини. И тъкмо паркирах, когато за мен се залепиха две-три циганета и почнаха (по познатата схема) да ме увещават да им дам 1 лев, за да ми пазят колата. Казах им да се разкарат и отидох да си върша работата. На връщане просто хвърлих багажа на задната седалка и се прибрах. Въобще не подозирах какво се е случило. На другия ден ми се наложи да си отворя багажника, за да си извадя инструментите, които бях сложил там, и чак тогава разбрах, че тия мизерници са ми отворили багажника и са чопнали куфарчето с инструментите. Понеже това бяха инструменти, които са ми изключително необходими, побеснях! Но, каквото и да направех, вече бе късно! Та, думата ми беше, че тия изроди са навсякъде и безчинстват както им падне без въобще да се интересуват, защото знаят, че властта е тромава и ще им се размине!
+7
 
 
В петък вечерта, когато паркирането в центъра беше почти невъзможно, едвам успях да си намеря място точно в края на Отец Паисий и тъкмо се паркирах, когато едни мангал дойде и взе да ми обяснява как щял да ми пази колата срещу 2 лв. Казах му да се разкара и той почна да ми крещи и да ми бута колата по капака на багажника. Достраша ме да я оставя там и си я преместих, ама беше супер неприятно,първо защото не искам някакъм мръсен, мазен и гнусен мангал да ми пипа колата и второ защото в този проблем е от 2009 г, може и от преди това. Но тогава имаше същите проблеми. Явно работещите в тая община вече са спрели да ходят по улиците на Пловдив, защото чакат някоя медия да им подаде сигнал та да се сетят да свършат някаква работа.
+7
 
 
Поздравявам plovdiv24.bg за реакцията. Да видим сега институциите ще си свършат ли работата.... Довечера ще ходя на там и ще видя с очите си има ли резултат.
+8
 
 
Нищо ново..това си е от толкова години и най-якото е,че никой нищо не прави.Ама нищо де ние тези пари ги берем по дърветата и ги даваме на ромите,който по цял ден нищо не правят!Ромите ги пазят,а нас ни мачкат!!!Честито,роден си българин!!!
+3
 
 
на бул. Марица-Юг е същото положение с тази разлика че те отговарят за местата на прокуратурата и едномвременно с това са си поставили конусчета, касетки и пластмасови шишета и тем подобни, имат си 6-7 паркоместа от които си събират пари
+7
 
 
ЗАКРИВАЙ!!! Живеем в измислена и умираща държава! Целта е тук да стане циганското гето на европа! Жалко но факт! Добрия циганин е ... циганин
+8
 
 
Иначе другарите милиционери са много големи отворковци,когато трябва да арестуват някой,който се е озъбил на Боклука сидеров,на когото те са готови да му се разтекат като зехтин!
Сера. Добре се чувствам. В кенефа се намирам.
на 29.06.2013 г.
+27
 
 
Група ЦИГАНИ - наричайте нещата с правилните им имена! Ром, означава циганин на техният си език. В българският език, думата ром означава вид концентрирано алкохолно питие, приготвено обикновенно от меласата на захарна тръстика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: