ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катастрофа предизвика задръстване в района на Сточна гара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 01.07.2013Коментари (41)9065
© Plovdiv24.bg
Катастрофа предизвика задръстване в района на Сточна гара, научи репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът стана преди минути на кръстовището на ул. "Авксентий Велешки" и бул. "Христо Ботев". По предварителни данни няма пострадали хора.

Според очевидци единият от автомобилите се е движел по бул. "Христо Ботев" в посока Бетонния мост, а другият е правел десен завой от "Авксентий Велешки" отново в посока към моста.

Минути след инцидента участниците в пътнотранспортното произшествие очакваха на място да пристигнат органите на реда. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз пък да ви кажа без да цитирам правилници: Ако обратния там беше разрешен , тогава нямаше на тези от А.Велешки да им свети зелено. Щеше да е като на стоматологичния факултет.
0
 
 
Преди време на същото това кръстовище седеше редовно патрулка и следеше за такива, които правят обратен! Да не говоря, че тези, които идват от Авксентий Велешки и завиват на дясно към бетонният мост, им пречат тези, които правят обратен, защото и на едните и на другите им свети зелено и сами се досещате и виждате, какво се случва, когато колите се изнасят на дясно и някой реши да прави обратен! Знак за забраняване на обратният завой, трябва да има от многооо време на сам!
+1
 
 
Мой приятел го глобиха там за направен обратен завой...Вие си направете извода дали е разрешен или забранен този завой на това място..Явно трябва да има по-често полиция там ...за да разберем всички верния отговор..
0
 
 
Закона за движение по пътищата в България е един! Лошото е, че много са българите, които го тълкуват по различен начин! Нека plovdiv24 направи едно интервю с компетентен орган от КАТ за въпросното кръстовище. Тогава всеки ще разбере истината!
0
 
 
Понеже е безмислено да влизам в спорове с дискутиращите, направо си публикувам коментара отпреди време 1:1: "Хайде сега всички, които твърдят, че обратният завой на въпросното кръстовище, не е разрешен (защото нямало знак, който да указва, че е разрешен), да проверят в ЗДвП какво гласи знак Ж9, аз ще цитирам - "чл. 58 (7) Пътен знак Ж9 указва специално устроени места за завиване в обратна посока извън кръстовища". Обърнете внимание на "ИЗВЪН КРЪСТОВИЩА", т.е. на такива кръстовища не е необходимо да има знак Ж9, за да стане ясно, че обратният завой е позволен, той си е позволен и без този знак Ж9, освен ако няма знак В23, който гласи, че завиването в обратна посока е забранено ;)) Приятна вечер на всички и пазете себе си и другите на пътя :Р" Просто разберете, че не е нужно да има знак Ж9, за да се усетите, че можете да правите обратен завой...
+3
 
 
Не е до обратния завои .. В слу4ая единият е идвал от Сто4на гара и сигурно е минал на 4ервено !
+6
 
 
Колко пъти са излизали хитреци от паркинга пред Сточна гара с ляв!!!завой към Централна гара,сложете една камера там и само гледайте...
0
 
 
Толкова ли е трудно да сложат знак, че обратен завой е забранен или такъв, че е позволен?! Наистина, толкова ли е трудно?!
0
 
 
В 18.30 на кръстовището между "Найчо Цанов" , "Цар БорисIII " и "Христо Ботев", един мъртво пиян колоездач се падна от колелото,и му трябваха 2- 3 мин. да се изправи. Всичики МПС идващи от "Найчо Цанов" към "Цар Борис III",както и тези правещи ляв завой от Сточна гара,към Центъра,трябваше да го изчакват да стане и клатушкайки се да се изтегли към тротоара.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: