ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с последна тренировка в Австрия, Мъри обяви групата за Казахстан
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 02.07.2013Коментари (71)10235
©
Футболистите на Ботев проведоха последното си занимание от подготвителния лагер в Австрия, съобщава официалния сайт на тима. Във вторник сутринта "канарчетата" излезнаха на терена във Фьозендорф, който използваха през последните две седмици и направиха тактическа тренировка.

В 20:00ч. австрийско време "жълто-черните" отлитат за Казахстан с полет от Виена. След като се настанят в хотела си в Астана, футболистите на Станимир Стоилов ще направят официална тренировка в деня преди мача на стадион "Арена Астана".

В четвъртък от 16:00ч. Ботев излиза срещу местния тим в първи мач от първия предварителен кръг в Лига Европа. Връщането от Казахстан е непосредствено след мача. "Жълто-черните" ще летят от Астана през Алмати до Истанбул, от където клубният автобус ще върне отбора в Пловдив.

Станимир Стоилов определи група от 18 футболисти за евросблъсъка. Ето я и нея:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Костадин Дяков, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Артур Енрике, Веселин Минев, Борис Галчев, Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов, Луис Педро, Вандер Виейра, Тодор Неделев, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов, Николай Павлов

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Пожелавам гръмко отпадане на НЕГРАДСКИТЕ ,пожелавам селския управителен съвет да понесе целия срам от предстоящатра загуба и мощтно да ви се изсе.а на фас псевдо фенове.Не може тук да ме плюете като циганин,наркоман и т.н и да чакате уважение ...аз не съм лицемер ,каквото повикало-такова се обадило.Плюете ме ,плюете и Пловдивския гранд ЛОКОМОТИВ и аз отвръщам с същото ...неми пука на село ли и граете в Европа ли .Вие за мен сте си прости селяни с прост отбор и фенове ...затова никаква морална подкрепа за хора които явно в интернет пространството ме сравняват с най-долната класа на света.Положението е такова вие падате в мача с АСТАНА и аз пак не ви подкрепям където и да сте ....долни жълти мишленца мача е твърда 1 ца и да изпукате всички.
+3
 
 
Много моля, платените магистрални проститутки да не говорят за великия Ботев Пловдив.Марш на магистралата да протестирате, че трябва да изкарате надника!
0
 
 
Интереса към Ботев е огромен и оправдан.Напред и нагоре наш Ботев.Благодарим за добрите пожелания от феновете на другите отбори.Все пак играят български и чуждестранен отбор.А потниците да се оправят с Коко,вместо да вмирисват темите за гордостта и радоста на Пловдив.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-2
 
 
ТЪЙ БОЛГАР?????НЕТ...ЦЬИГАН!ААААА ЕСЛИ ТЪЙ В РУКАХ НЕ ВОЗМИШ ТОТ МОЙ ХУЙ ЕДИШ!!!!!РАЗБРА ЛИ МЕ БОКЛУК????? АКО ПРОДЪЛЖАВАШ СРЕЩУ НАС ДА ПИШЕШ НА МРАМОР ИМЕТО ТИ ДА ИЗПИШАТ.....МАХАЙ СЕ ОТ НАШИТЕ ТЕМИ ЗА ВИНАГИ.....МИСЛИ МОЗЪК ПИЛЕШКИ,МИСЛИ.....ОНЯ ГОРЕ СЕДИ,ДОЛУ ГЛЕДА!!!!
+2
 
 
ина4е успех на ботев 6е гледаме ма4а вав клуба дао биете поне с два гола разлика
-5
 
 
станито ти си некво форумно стра6или6те дано не те засека некаде да т покажа кои е мангал ти долен хомосехуалист
0
 
 
На всички локомотивци -искрени благодарности за пожеланията . На Жаки и компания много здраве , щастие и успехи на другия бряг , и по кофите , и не на последно място с декларацията за узаконяването на гей-браковете между "потниците".
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: