ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дани Каназирева се прицели в кметското място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 04.07.2013Коментари (15)6369
© Plovdiv24.bg
Нова дясноцентристка група "Обединение за Пловдив" е сформирана на 2 юли от седемте общински съветници с цел да бъде истинска дясна алтернатива, каквато от години в града липсва, категорична е избраната за председател Дани Каназирева. Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Неин заместник ще бъде Мариана Димитрова от НДСВ. В групата влизат още трима съветници от "Съюз за Пловдив" - Вихра Ерамян, Владимир Кисьов и Евелин Парасков, двама съветници от НИЕ - Костадин Кисьов и Камен Шишманов.

Уведомлението за новата група е внесено в ОбС – Пловдив и ще бъде публично огласено на редовната общинска сесия на 18 юли. Групата е създадена на принципна основа като обединение на  хора с десни убеждения и с качества на експерти,  а не като партийна коалиция, подчерта Дани Каназирева

Мариана Димитрова е дългогодишен и авторитетен директор на една от елитните гимназии в Пловдив "Иван Вазов". Костадин Кисьов е доктор на археологическите науки, директор на Археологическия музей в Пловдив. Камен Шишманов е председател на Българската федерация по спортна стрелба.

"Обединение за Пловдив" ще бъде конструктивна опозиция на управлението, равно отдалечено от ГЕРБ и БСП, заяви Каназирева. Групата ще подкрепя добрите решения за развитието на града, ще внася свои предложения, ще отправя питания  и ще депозира сигнали при установени нередности. 

"Обединихме се около принципите да  бъдем по-близко до проблемите на гражданите,  да не правим  компромиси и пазарлъци в ущърб на обществения интерес и да работим за компетентно и прозрачно управление.  Създаването на новата група по никакъв начин не променя моите принципи, както и принципите на съветниците от  ПП "Съюз за Пловдив", каза Каназирева. 

Тя подчерта, че никога не е водела пазарлъци, включително и на последните местни избори на балотажа между Славчо Атанасов и Иван Тотев. Тогава ПП "Съюз за Пловдив" запази безпристрастна позиция, без да участва в предварителни договорки за коалиции и участие в местната власт. 

"Групата е отворена, но изключително много държа, ако тя се разширява, това да става на принципна основа, категорично в център дясно и с акцент върху експертно начало, с каквато идея се създаде ПП "Съюз за Пловдив", обясни Дани Каназирева. Камен Шишманов ще продължи да бъде заместник-председател на ОбС. 

"Никога не съм зависела от постове, за да мога да работя и да изказвам свободно мнението си, но ако реша да заема пост, това ще бъде този на г-н Тотев", заяви Каназирева. 









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ФОРМАЦИЯ "БОКЛУЦИТЕ" СЕ САЗДАДЕ В ОБСТИНСКИЯТ САВЕТ,начело с дани с***ата Маряна пачата и другите глупаци
егати новия облик-мн.е мрачен
на 04.07.2013 г.
+7
 
 
Ако всички предишни кметове бяха като г-н Тотев,сега Пловдив щеше да е на светлинни години пред другите населени места,даже и София.Що за хора ще сме,ако изберем една.....,вместо човек,който наистина прави нещо за града ни?
+8
 
 
Тая пр*****утка къде се напъва кмет да става :Д може само да търка пилоните в някой бардак !
+15
 
 
Не виждам как някой нормален човек ще предпочете нея пред г-н Тотев, който за 2 години направи много повече за града ни, отколкото някои бивши кметове за цял мандат. Ако продължава в същия дух, не вярвам, че някой ще иска да го смени...
+10
 
 
Вчера слезе от пилона, днес иска да се качи на кметски стол
+14
 
 
Здравке, не ти ли омръзна да се излагаш?Какъв кмет ще ми ставаш, ти за адвокат не ставаш дори, добре че е мъжът ти Митко Каназирев да ти хвърля по някой лев да се пъчиш по медиите с новите си костюмчета,ако не е той за врата на кочина не ставаш.
+7
 
 
Еей, това чудо е като валяк-не се спира пред нищо!! Няма нито морал, нито възпитание, нито нищо, а е с такова огромно самочувствие без покритие и невероятно его. Толкова я плюха, а тя все едно дъжд я вали!! Ако сме толкова тъпи да си я изберем, като му дойде времето ... Има желание жената.....
+8
 
 
След като мутри стават министър председатели е нормално проститутки да напират за кметски постове- реално отражение на жалкото ни общество!
+10
 
 
пфу....не се накраде този с***мояд Гергов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: