ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Настъпи времето да покажем на цяла Европа кой е Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 09.07.2013Коментари (92)7719
©
След дълго лутане по горни и долни дивизии най-накрая заехме полагащото ни се място, а именно - Европа, пише bultras.com. Полагащо, според историята и традициите, които има град Пловдив и неговият футболен представител - Ботев. Сега е времето да продължим делото на клуба от средата на миналия век, преминал през славната "Тракия" и достигнал тежки времена в края на 90-те. Много от нас не помнят този Ботев, но духът му ни е предаден от баща и дядо, от поколение на поколение. Клуб с вярна публика, в добро и лошо.

Е, сега дойде времето да вземем, това, което ни се полага. Времето да покажем на цяла Европа кой е Ботев Пловдив. Взимайте шалове и знамена, за да видят как пясъкът и морето ще станат жълто-черни. С бири и мощни песни, още от ранни зори ще сме там и цял ден броят ни ще расте, докато не пристигне и последният ботевист, който ще запълни стадиона в квартал "Лазур". Нито секунда тишина не трябва да има на този мач.

Не съперникът е важен, не победата е важна. Важен е моментът, че Ботев се завръща на голямата сцена. Ще направим един истински празник - за Пловдив, за Бургас, за България. Този мач-реванш от 1-я квалификационен кръг на Лига Европа е много повече, от това, което звучи.

Той е повратен за най-новата история на Ботев Пловдив. След него обликът на отбора ще се промени. Мисленето, амбициите на всички нас ще преминат в друга насока. Към все по-добро. Разбира се, стоим здраво на земята. Никой не очаква чудеса, а само да има спокойствие и поводи за радост. Затова взимайте шалове, фланелки, знамена и мощно към морето! Да подкрепим и защитим цветовете жълто-черни. За Ботев Пловдив и емблемата в сърцето!
Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ало полу човеците от Лайнута не драскайте във нашите теми ами отивайте да се радвате на победата над Брегалница,че може да ви е последната за тази година.
+7
 
 
На негативните коментатори от друг отбор искам да задам въпрос. Защо в момента от Ботев няма молба или декларация Кмета да помоли работодателите да освободят феновете през работния ден? Защо Ботев не се моли на Общината да помогнат с финансиране на превоза, както бе за друг отбор? /риторични въпроси/ Защото това е БОТЕВ!!! Отбора на Пловдив, който не се моли! Да си Ботевист е традиция и чест! Не знаем първоначално пола на децата си, знаем , че са Българи и Ботевисти! Успех на Ботев и радост на щастливците на стадиона! Жалко, че ще празнувам след полунощ! САМО БОТЕВ!!!
+2
 
 
Майна... Пловдив е в еуфория от случващото се. Не се връзвайте на 5-6 човека от буферите които плюят нас ,плюят и тях си/визирам Абушев/ Те не са критерий за феновете на Пловдив. Те са срам, те са интриганти и не заслужават внимание. Феновете на Пловдив са всички които подкрепят любимия си клуб ,пеят песни, правят атмосфера на стадиона и се радват на успехите на пловдивския футбол. 5-6 човека от буферите пишат във всички теми тук и ни компрометират да паднем на тяхното ниво... Е НЕ ГО ПРАВЕТЕ Те не заслужават внимание. Футболът в Пловдив има нужда от дербита изпълнени с емоция без вражда по трибуните, да подкрепяме отборите и да докажем, че Пловдив може да е обединен около идеята ЦАР ФУТБОЛ ДА Е НА ПОЧИТ :)
+9
 
 
Столипиновските цигани скоро няма да видят Европa!Хаха!
+5
 
 
Ейй побърквате се, полудявате, не знам до четвъртък, направо ще изтрещите . Голяма злоба, голяма завист, някои може да не изскарате до 11 07 2013 година. Голяма черно-бяла сган .
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Хахахаха Тия циганите полудяха.Взеха да припадат хахахаах Мале много са забавни особено LAUTA WARRIOR :д :д :д :д
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев започва мащабна селекция на българи под 21 години
ПФК Ботев: Да превземем София! Мечтите стават реалност, когато сме заедно
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: