ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Разтревожена майка: Силна музика през нощта не оставя детето ми да спи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 09.07.2013Коментари (34)19341
© Google
Разтревожена пловдивчанка разказа пред репортер на Plovdiv24.bg, че тя, съпругът й и малкото им дете вече повече от седмица не могат да спят вечер. Причината е, че срещу жилището им на бул. "Александър Стамболийски" от затворено бивше заведение цяла нощ свири силна музика. По думите й става въпрос за заведението, познато в близкото минало сред хората като "Бялото". Още в събота вечер - 29 юни - около 22.30 часа семейството се обадило на телефон 112, за да информира полицията, че в в сградата на бившето заведение се правят частни партита и се разнася силна музика, която е в разрез с наредбата за обществения ред и нормалните стойности на шума във вечерните часове. 

До 02.00 часа алармата не стихнала и потърпевшата продължила да звъни на № 112. След полунощ служителката на дежурния телефон обяснила, че коли на Първо районно управление са направили проверка, но не са установили повишени звукови нива. 

Жената разказа, че детето й освен през нощта, не успявало да спи и през деня, тъй като точно до въпросното заведение на паркинга се строи автомивка и ремонтните дейности не спирали дори в следобедните часове между 14 и 16 ч. 

Тя обясни, че "Бялото" в миналото е било известно като сборен пункт на мутри. Тя има намерение да подаде жалба не само в полицията, но и в Общинския инспекторат.

От Първо РУП на пловдивската полиция заявиха за репортер на сайта, че при тях се получават множество сигнали, касаещи най-различни проблеми, и че ако има недоволни граждани, могат да се обърнат към тях за съдействие. Не стана ясно обаче дали точно на това заведение са правени проверки.


Още по темата: общо новини по темата: 215
16.03.2024 »
29.02.2024 »
10.02.2024 »
09.02.2024 »
04.11.2023 »
06.10.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Всеки на всеки пречи!Дали от завист,дали от нещо друго или просто защото без интриги не могат да живеят...причини много...."малоумни хора" много!!Не вярвам да е заради някаква музика.Разбира се,че ако й пречи музиката сякаш не може да отиде в другата стая.Толкова ли е трудно?!Сигурно само там се слуша висока музика.В блоковете,по заведенията навсякъде го има.Над мен на четвъртия етаж денонощно се слушаше музика по 2 дни.Но дому-правителят свика събрание,поговори с човека и нещата се решиха.Всички тия "темерути",които си мислят,че по съдилищата и с викане на полиция и с куп други груби средства се решават нещата са на много по-ниско интелектуално ниво.Дръжте се човешки и поговорете с тези хора,вместо да пускате Анонимни сигнали.А вие с "мутренските"мутренските изказвания явно много разбират от мутри.Не говорете без да знаете.Не си мислете,че сте по-умни или нещо повече от тези хора,защото съм 100% сигурна,че ви се е налагало и ще ви се налага да празнувате нещо важно и специално и също ще увеличите музиката.Просто спрете да се разправяте като животни и бъдете човечни.Отнесете се възпитано и те ще се отнесат възпитано,спирайки музиката.Пробвайте!И най вече тази Госпожа пуснала сигнала,която си мисли,че не знаем коя е...
-2
 
 
Не може ли вместо да се оплаква да накара мъжа си да го полее и да го подпали?
+1
 
 
Спокойно, както казва Мрдик, простотията ни е в повече. Снощи в 23ч под балкона на спалнята някакви безконтролни хлапетии така викаха, че ме вбесиха. Аз излязох и се развиках, че детето се стряска. Тръгнаха си, но защо е нужно да излизам и да викам, просто да се съобразяват.
+3
 
 
благодарение на невероятно прости хорица като дидо българия е в това положение.парво да си направи дете и после да го видим като му ревне 2 пати през ноща дали ще е на сащото мнение
+5
 
 
Кога модерния шумометър ще дойде и в Шекер махала? Почти през ден ни тормозят със шумни маанета, барабани и виене.....години наред, никой не ни обръща внимание, независимо от жалбите и сигналите.
+2
 
 
Музиката за да се слуша,не е нужно да е силна и да се надвикваме,а да и се наслаждаваме.Това са стандарти,които в страната ни трябва да се познават и спазват!
+7
 
 
Тази постройка и съществата които се събират там смущава периодично всички наоколо! Лично аз съм звънял поне два пъти в Първо РУП! Да не се правят на пияни моркови! Обикновенно се започва след 11 вечерта -яко маанета , чалгия и рекорда им е през месец май -до 8 сутринта! Сигурен съм че много други хора са се обаждали по този проблем!
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: