ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Батков и Сираков натискат Мъри да се върне в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 13.07.2013Коментари (27)7439
© Plovdiv24.bg
Левски отново е опрял до варианта Станимир Стоилов след резила в Европа срещу Иртиш. След мача собственикът на "сините" Тодор Батков и изпълнителният директор Наско Сираков са подхванали среднощна атака, за да върнат Мъри на "Герена", пише "Меридиан Мач".

Близки на адвоката разкриха, че той се е обадил на Стоилов, за да го покани отново в Левски. Това се случило около час, след като Ботев Пловдив на Мъри унищожи Астана с 5:0 на "Лазур" и за разлика от "сините" продължи битката в Европа. Наско Сираков също е разговарял със Стоилов по тази тема от далечен Казахстан.

Станимир Стоилов обаче отново е отказал да се върне на "Герена". Той изтъкнал, че в момента има клуб, на който много държи и не мисли да напуска Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 5
02.04.2014
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на банкера Цветан Василев Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на банкера Цветан Василев. Човекът, който дава пари за пловдивския Ботев.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
МЪРИ,СТОЙ СИ В Пловдив ВЕ МАЙНА!ТУК СИ Е ПО-ХУБАВО!ИМАШ СТРАХОТНИ ИГРАЧИ,СТРАХОТЕН ТИМ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СТРАХОТНИ ФЕНОВЕ!ИМАШ И СВОБОДАТА ДА ТВОРИШ ФУТБОЛ-ИСТИНСКИ!ОСТАНИ И НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ ПО ТЕЗИ ЛУМПЕНИ! КОГА И КЪДЕ ЩЕ ЧУЕШ ХИЛЯДИ ДА СКАНДИРАТ ИМЕТО ТИ С УВАЖЕНИЕ????? УСПЕХ СРЕЩУ ХЪРВАТИТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ СКОРО ЗАПОЧВА ИСТИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО! ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И СИЛИ НА МЪРИ И НАШИТЕ МОМЧЕТА!
+10
 
 
Долу ръцете от Мъри , говеда проклети!!!!!
-5
 
 
Пълни глупости и спекулации от страна на жалката медия"Меридиан Мач"! Тези от 1000 статии имат най-много една вярна! Наскоро същите бяха писали същите глупости! Е, как да стане тая, след като Мъриту едва ли би бил намерил друг у нас да му дава толкова пари! Само луд би напуснал Ботевь при този беспорно, финансов комфорт! Всички обаче могат да са убедени, че при липсата на финансовата мощ на бея, хасковлията за секунди би се измел от "кънчова поляна"! В същност именно парите са единственото важно в днешни дни! Нито клуба, нито емблемата, нито историята, нито публиката! Само парите! Затова жълти провинциалисти, радвайте се на това, което имате в момента, защото то наистина си заслужава! Само не прекалявайте, защото всичко е до време и вие, както и всички у нас го знаете много добре! Никога няма вечно да сте толкова добре именно затова всеки, не само вие трябва да се съобразява с тези житейски факти, защото един ден колелото се завърта и всичко се променя и тогава отново ще започнете с глупостите за Байерн и Барса, както и с други жалки спомени, които в тежките за даден клуб моменти не променят ситуацията по никакъв начин! Срамът от факта, че се наведохте на турци, никога няма да бъде измит! Никога!
-5
 
 
мъри не може да ги оправи,мъри кой е?????всичко хубаво за успеха на ботев,но ако всичко трябва да е както трябва те трябваше да стартират като нов отбор с коефициент 0 и да не са поставени.но както те са свикнали и са готови да лапат всичко само и само отбора да е добре.личи си че в момента те са отбора на властта,ЕДНА ЗВЕЗДА,ДПС ЗАВИНАГИ ВЪВ ВАШИТЕ СЪРЦА
+18
 
 
левски са толкова зле горките че не могат да осъзнаят че само мъри не може да оправи положението им сам.тръгнаха здраво по пътя на цска.
+20
 
 
Ако искат да се оправят,имам телефона на Христолов...
+21
 
 
В България може да има футбол само когато в София няма.
+16
 
 
Стига сте ревали, бе (не)чифтокопитни добитъци!!! Издънихте се, узаконихте званието си евроидиоти, примирете се и почнете да работите да си подобрите положението. Или до такава степен сте свикнали всичко наготово да получавате, че просто не знаете как да реагирате? Като няма ахмед, ристосков, тасков и прочее мърши, сте едни нещастни палячовци!
+19
 
 
Мъри си спечели уважението от бултрасите.Шопски вампири,ние не сме ангели.Долу ръцете от треньора ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: