ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
2:1 за Ботев! Феноменален Тодор Неделев направи Левски за смях!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 21.07.2013Коментари (212)34189
Ботев победи Левски на старта на новия футболен шампионат на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят не започна по най-добрия начин за пловдивчани - още в 5-та минута Гари Родригес стреля от 27-28 метра, топката тупна пред Стаховяк, след това се удари в гредата и влетя в мрежата на "канарчетата".

Ботев не се стъписа и отвърна на удара, но изстрели на Грънчаров, Тодор Неделев и Галчев не успяха да намерят целта. Така се стигна до следващия повратен момент в срещата - голмайсторът Родригес бе изгонен, след като удари без топка капитана Веселин Минев. В 41-та минута полският страж на домакините се намеси отлично и предотврати ново попадение в полза на Левски. След като Кевин Бру изпълни отлично пряк свободен удар. Минута преди края на редовните 45 минути отборът на Ботев създаде най-доброто положение до този момент, Огнянов от пет-шест метра успя да стреля, но Ангелов блокира удара му.

На полувремето в игра за Ботев влезе Валери Домовчийски на мястото на Борис Галчев и игровата схема на "жьлто-черните" стана още по-офанзивна. Това веднага даде резултат и само в рамките на няколко минути първо именно Домо, а после и Грънчаров от непосредствена близост пропуснаха да възстановят равенството, което обаче в 57-та минута стана факт, след много красив гол на Тодор Неделев. Младият фу

тболист направи за смях първо Нуно Пинто, след това Старокин, влезе в наказателното поле и стреля по диагонала, Пламен Илиев също не успя да се намеси добре и топката влетя в мрежата му, след като се удари и в далечната греда.

Напипали правилния ритъм и с човек повече, домакините продължиха да атакуват и в 68-та минута бяха близо до пълен обрат след страхотно воле на Домовчийски, което срещна страничната греда на Илиев. Не след дълго "сините" също имаха своя шанс, но Адам Стаховяк спаси с вещина. В 75-та минута превъзходството на Ботев бе материализирано за втори път - безспорният герой на мача Тодор Неделев прехвърли с феноменален прехвърлящ удар Пламен Илиев и вдигна стадиона на крака. До края "канарчетата" не допуснаха гостите да стигнат до гол, макар Левски да получи териториално превъзходство, особено в последните десетина минути, което обаче не даде резултат и пловдивчани спечелиха за втори път подред срещу този съперник.

Ботев - Левски 2:1

0:1 Родригес (5), 1:1 Неделев (57), 2:1 Неделев (75)

Ботев: Стаховяк, Христов, Спрокел, Грънчаров, Минев (к), Иршак, Галчев Домовчийски, Огнянов, Неделев, Ромарио (Вандер), Анисе

Левски: Илиев, Мюлдер, Ангелов (к), Старокин, Пинто, Велев Бру, Вутов (Лопес), Родригес, Рамос, Генков (Силва)
Още по темата: общо новини по темата: 17
23.07.2013
23.07.2013
23.07.2013
22.07.2013
21.07.2013
21.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Браво Тошко! Направи този номер и на Боснеци в четвъртък....
-3
 
 
Мача поне по отношение на броя на играчите не беше равностоен. Така че големите емоции са излишни.
+3
 
 
То за това феновете на Левски ги е срам да ги гледат
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+8
 
 
Тошко си заслужава абсолютно всички похвали изписани и казани по негов адрес но пък Вандер напоследък е много зле и изобщо ама изобщо не ми харесва. Това си е лично мое мнение разбира се.
+8
 
 
тошето е само за барса. Ама след 1, 2 години щото 80 минута и почва да са схваща
+7
 
 
Много от феновете и на Ботев, но най-вече на Локо, изпадат в нелогични съмнения за Черно тото. Дори след такъв мач като вчерашния с Левски намират основания за съмнения. Ами как тогава ще допуснат при евентуална загуба на Локо, че мачът не е заложен. И понеже ви знаят слабото място, ще се налива масло в огъня точно в тази посока.
+9
 
 
Както казах и преди ботев в момента са наи добрия бг отбор,а наще с тая игра не ги виждам.станков не става за трениор така защитно могат да играят пирин гоцеделчев,не и локото,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: