ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сектор Б: Всички на "Герена" срещу Локо, но ще мълчим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 23.07.2013Коментари (26)5576
© Plovdiv24.bg
Националния клуб на привържениците на Левски излезе с ново съобщение относно организацията за мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят от 2-я кръг на А група е в неделя на стадион "Георги Аспарухов".

Фенклубът на "сините" призова привържениците да не ходят на мача с Ботев в Пловдив, а сега тактиката е съвсем различна - със "синя" подкрепа от трибуните, но без скандирания и песни.

Ето съобщението на феновете:

От името на Националния клуб на привържениците на Левски и всички обединени фракции в Сектор "Б", искаме да изкажем своята благодарност към всички сини привърженици, които проявиха разум, разбиране и силно развито чувство за съпричастност към единството в името на общата цел: да оставим сектора празен в мача срещу Ботев.

Доста хора питат какъв бе смисълът от бойкота? А той бе именно този: да се обединим и действаме като един! Това е сигурен знак за нашето голямо израстване като публика и организация. Сигурен залог за сила, единство и мощ в бъдещи акции. Затова - браво, левскари!

Както се видя, в Пловдив нямаше никакви насилствени и тоталитарни прийоми срещу левскари. Въпреки призивите и увещанията, на стадиона влезе рехава група от 6-7 човека. Оставяме на тях да обяснят каква беше функцията им вътре и какво постигнаха.

Пред стадион "Христо Ботев" дойдоха и други "сини" привърженици, до които не бяха достигнали съобщенията за бойкота. След като им бе разяснена ситуацията, те проявиха левскарско разбиране, съгласиха се и не влязоха в сектора. Съобразявайки се с множеството изказани критики, мнения, както и откровени и недостойни нападки срещу нас, предлагаме следната организация за мача с Локомотив Пловдив:

Влизаме на ст."Георги Аспарухов", заемаме място в сектор "Б" и дотам. Без знамена, без песни, без глас от микрофона, без хореография, без цветове и дим. Обещаваме мъртви трибуни за мъртъв футбол. Апатия и безразличие към безсрамниците в синьо, но подкрепа за Левски.

Искрено се надяваме, че буквално хилядите, които писнаха, че им забраняваме да влязат на мача със Ботев (В оригиналния текст на декларацията Ботев e наречен Сопот) в Пловдив, ще продължат с този изненадващ плам, желание и ентусиазъм да искат да посещават мачове. Надяваме се за този мач "да не им излезе нещо в последния момент" и погрешка да си останат вкъщи.

Нашият окончателен призив е: Всички на "Герена" срещу Локо Пловдив, при пълно мълчание и безразличие. За да сме в унисон с отбора. Нали винаги са искали да сме едно цяло.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
28.07.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 23.07.2013 г.
+9
 
 
Какви шампиони бе, ЕВРОАЗИАТСКИ идиоти.100 години само срам носите на България.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+16
 
 
Гнусна говежда сган! Успех срещу кухорогите
+20
 
 
Ще се пукна от кеф, ако "буферите" изпляскат говедата на сред голямото им село! Успех на Локо срещу говедата и само Ботев!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Идеално - нова порция СИНЯ ИРТИШИНА! Всичките ГОВЕДА - заедно с Локо в Казахстан!
+3
 
 
Е това вече искам да го видя. Едните мълчат, а другите гледат и мълчат. Чисто погребение! ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ!!!!
+16
 
 
Едно мощно МУУУУУУУУ ще се чуе от говЯдата ! Набедени грандове смешници! Перуката с тикане ви държи в А група, фатмаци !
+13
 
 
Докъде може да стигне падението на говедата! Най-вече на тяхната "велика публика"! Смешни сте с този плач, а и личат комплекси в декларацийките ви!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: