ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Такси отне предимство и се натресе в "Мерцедес" на пловдивско кръстовище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 24.07.2013Коментари (29)14159
Катастрофа стана днес следобед около 14 часа на кръстовището на булевард "Никола Вапцаров" и улица "Константин Геров" в район "Южен", предаде репортер на Plovdiv24.bg

От пловдивската полиция заявиха за нашия сайт, че според първоначалната информация, с която разполагат непосредствено след пътнотранспортното произшествие, таксиметрова кола е отнела предимство при ляв завой и е ударила движещ се направо "Мерцедес". Предницата на луксозното возило и задната част на таксито са смачкани.

29-годишно момиче, което е било в таксито, е настанено в болница. След удара жълтият автомобил се е ударил в уличен стълб. На мястото на инцидента има представители на полицията. 









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха, Злате - а защо не спря и не отстъпи на майката? :)
0
 
 
В момента карам курса и шофирам из Пловдив.Огромна част от участниците в трафика НЕ спазва правилника.Вече не смогвам да броя колко "колеги" завиват и/или изпреварват без включен мигач,колко народ минава на червено...Пешеходците и те са ненормални.Вчера една майка с количка притича на два метра пред мен ,като можеше да спре и изчака спокойно да премина...Не се спазват и ограниченията на скоростта.Хич да не отварям темата за липсващите,изкривени или избелели знаци ,както и за липсващата маркировка по асфалта.В заключение бих казала,че всички сме потенциални убийци или самоубийци.Дори само заради факта ,че не изискваме от властите да контролират движението и да поддържат знаците и маркировките.Имае и друга "забавна "катастрофа комби натоварено с роми и джип.
на 25.07.2013 г.
0
 
 
а това което повечето тук не се усещате е, щом след удара таксито се е блъснало със задницата си в стълба и щом момичето, което може би е стояло отзад, е закарано в болница, то от тези две неща следват, че постановлението на КАТ е подкупено, а сайта е заблуден! мерцедеса просто е карал с много превишена скорост. достатъчна, че да не може да реагира на време. тоест както е казал "В л а д" несъобразена скорост!
0
 
 
"Предницата на луксозното возило и задната част на таксито са смачкани" според мен означава, че мерцедеса се е движил определено с несъобразена скорост за да не може да намали и за една секунда да се разминат..
-1
 
 
и от мерцедеса да излезе една мутра и да му каже "ти кой блъскаш бе".....тогава....доволна ще остана :)
0
 
 
В транспортния бранш е пълен хаос! Няма ясен регламент, набляга се на изобилието от данъци, без почти никакви изисквания за опит, стаж и безупречно досие в КАТ. Всеки съкратен от някъде се мята на жълтата кола, издухва от праха книжка, неползвана с години, поради липса на лично МПС и вече е професионалист летящ за време на заявка! Толкова ли е трудно да се забрани със закон и обвързването на водачите на автобуси с оборота от билети? Линеен ОБщИНСКИ контрол и санкции при неспазване на разписание - "Влачене" и "Гонене"! Промяна маршрутите на маршрутките, за да не дублират автобусните превозвачи, а да ползват трасета в града недостъпни за автобуси? /тясни улици/ Колко ще падне оборота на Доктора, като маршрутката не е на спирка от редовния транспорт? Ще могат ли водачите да му плащат рентата? Всичко е корупция и непопулярни мерки! Колко педагози, медици и др. високообразовани, но хора без компетентност в бранша жълти водачи ще останат без работа, колко с купени дипломи за средно?Болна е държавата, страдаме всички! Вече почти всички сме били в Европа, там така ли е? В цялата ни държава работим за да оцеляваме, често не за това, което сме учили и сме подготвени! Лошото е когато си обучаван да спасяваш живот, а погубиш! /да не дава Господ/ Мисля си, че има и по-страшно от това доктор да е таксиджия - това е таксиджия да те оперира! Ама знам ли, в нашта демокрация!
0
 
 
Само като гледам фирмата и останалото е без коментар :) Картинката е ясна...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: