ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Победата над Левски ме направи щастлив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 29.07.2013Коментари (48)11434
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на Локо Пд Константин Динев бе видимо доволен от победата на пловдивчани над Левски насред София. Той изгледа двубоя извън ложата и след неговия край си тръгна с усмивка на лицето.

"Победата над Левски ме направи щастлив. Скоро пак ги бихме на Герена, но този състав на Локомотив е различен. Виждате, че направихме селекция предимно от млади и физически добре сложени футболисти. След като излезе програмата всички очакваха да ни е трудно в началните пет кръга. Видяхте, че стояхме добре срещу ЦСКА. Там имахме и късмет. Вчера срещу Левски прибавихме още точки към актива ни. Трудното тепърва предстои. Сашо Станков работеше добре в подготвителния период и сега се вижда това на терена. Щом правим феновете ни щастливи, значи сме на правилния път, но сме в неговото начало. Няма да има допълнителни премии за успеха над Левски, освен тези по вътрешния ни правилник. Все пак сме побеждавали къде по-силен Левски. Тях няма да ги коментирам. Имат си проблеми, имат си и хора, които трябва да ги решават. Надявам се футболистите да се порадват на успеха и да започнат да мислят за първия ни домакински мач срещу Берое, който е в понеделник от 21 часа на стадион "Локомотив". Тепърва Сашо Станков има още работа да върши. Имаме и момчета, които взехме в последния момент и тепърва ще търсят място в отбора. Искам да вървим нагоре и да бъдем отбор, с който всички ще се съобразяват. Надявам се, че опитните ни играчи са гаранция, че в състава няма да има главозамайване от успешните гостувания в София", коментира Динев, цитиран от Gong.bg.

Коко Динев се надява да изгледа и първия домакински мач , който е срещу Берое и заяви, че ако бизнесът му позволява ще изгледа всички срещи на Локомотив, независимо дали са в Пловдив, или където отборът гостува.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
28.07.2013
28.07.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Коко доказа, че е мъжкар, след като вече два пъти ни спасява не само от изпадане, а и от разпадане в буквалния смисъл на думата! Както победихме Левски, така можехме и да загубим-във футбола всичко е възможно! И тогава разни всезнайковци щяха да пишат врели-некипели - ,, Обръщалка от 0-1 на 2-1, голями коефициенти, черно тото, Коко спечелил стотици хиляди в азиатски къщи!,, А се видя, че не е така и от игра всичко може да се случи!
+9
 
 
Аз ходя и на гостувания и домакинства ...смея да твърдя ,че съм ЛОКОМОТИВЕЦ в червата и не съм фен временно само заради временен възход на някой неградски отбор .Неискам да задълбавам темата с КОКО мога само лично мнение да изразя ,че и в мачове които падаме гръмко и в победи изтрадани до последните секунди аз оставам на стадиона и пея до край в подкрепа на любимия .Не ми пука кой за какво не ходи по мачове ...ако обичаш ЛОКОМОТИВ ти тряа да си с него и в лошо и в хубаво ...не подкрепям отцепниците и хората търсещи сензация от най-малкото да се направят на интересни.Моментния прогрес на неградските неме интересува ...те са се продали вече и след миналия сезон на плакане сега властта е зад тях и са силните на деня но В ВЕНИТЕ МИ ТЕЧЕ КРЪВТА НА ЛОКОМОТИВ и ще го подкрепям до гроб
+9
 
 
Коко,взехме исторически значими точки,но не мисли,че така лесно се печели изгубеното доверие у хората!Локомотивците милеем за този отбор и искаме единствено сигурно бъдеще на тима и школата,а не отбор,задлъжнял към кого ли не!Да,благодарни сме,че протягаш ръка в трудните моменти,но ти сам допусна да бъдеш отритнат с грешките и далаверите си с други босове!Не искаме от теб грандиозен отбор,пи,празни мечти и заблуди,а само и единствено финансова сигурност и недопускане натрупването на големи задължения!Магията и духът на ЛОКОМОТИВ са в нас феновете,а ние винаги ще имаме едно на ум с теб!Надявам се скоро време много наши фенове от фракции и организации да загърбят егото и високомерието си и да се сплотим като публика!Не искаме тартори с полусредно или средно образование,които да ни командват,а да бъдем приятели и равни!Никой не се радваше на завръщането на Коко,но дори и Абрамович да дойде пак ще има недоволни!Разберете,че много е трудно да ни вземе някой голям милионер,защото те всички до един са комунистически отрочета,а ние никога не сме се славели с обичта си към гнусната червена партия!Ние сме обявени за първия фашистки отбор,това изчерпва напълно темата!За нас остава да бъдем задружни и заедно на всички мачове,независимо кой е наш собственик,защото ние НЕ подкрепяме него,а ЛОКОМОТИВ Пловдив!В името на отбора трябва да сме на мача с Берое,както и всички останали!Замислете се кое е по-важно-любовта към отбора или собственото его?В добро или лошо трябва да сме на стадиона, когато усетим,че има нещо гнило,заедно всички да отстраним тумора в отбора!ЛОКОМОТИВ Пловдив ЗАВИНАГИ!!!
+12
 
 
Това е единствения начин Коко да върне доверието си от всички фенове на великия Локомотив Пловдив! Това обаче е едва началото нищо, че безспорно това начало е запомнящо се и историческо! Локомотивците искаме истинска игра нищо, че ще губим понякога! Искаме ясна структура в управлението на клуба ни и изявена позиция на ръководството за дългосрочни планове с клуба, като не на последно място са школата и базата на клуба! Просто и ясно! Има още ужасно много за доказване! Успех и САМО ЛОКО!
+12
 
 
Аз съм от Локо и се радвам за победата, Може да съм буфер но се радвам и когато Ботев бият някой гаден шопски отбор или правят страхотни мачове в лигата, това е супер ние сме пловдивчани и трябва да се радваме и да подкрепяме 2та ни отбора когато играят с/у други съперници.
+18
 
 
буфери не обръщаите внимание на някои тъпанар който се прави на ботевист и пише колкото да не заспи ако е употребил нещо което не е за него а се прави на велик много добре се движите пожелавам ви само победи срешу всички шопски отбори да умрат от яд шопите
-1
 
 
Абе жалтурите какво са налазили темата за пловдивският гранд...досега купуваха садии....сега играят тото...но вече са предупредени...така че за тях сега започва маката...
-2
 
 
Милият.Вече е щастлив.Удари шестица от тотото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: