ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мариян Огнянов облича националната фланелка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 30.07.2013Коментари (18)4663
© Plovdiv24.bg
Любослав Пенев ще остане верен на стила си да дава шанс в националния отбор на всеки добре изявяваш се роден футболист. За предстоящата контрола с Македония селекционерът на България ще прати повиквателна на най-стабилния играч на канарчетата от началото на сезона Мариян Огнянов. Това ще бъде първа повиквателна за юношата на Левски. Проверката ще се играе в Скопие. Лично помощникът на Любо Пенев Ради Здравков е настоял за повиквателната, след като гледа от близо всички срещу на канарчетата за първенство и в Лига Европа.

При добро представяне срещу съседите Огнянов ще попадне в разширения състав за квалификациите за Мондиал 2014 срещу Италия и Малта.

Мариян бе близо до националния отбор и преди азиатското турне на България в края на миналия сезон. Тогава на Колежа получиха писмо от БФС, с което се изискваше да бъдат уредени бързо документите на на Огнянов и Йордан Христов за пътуването до Япония и Казахстан. Впоследствие обаче повиквателна бе пратена само за десния бек, който записа своите първи минути с фланелката на България.

Източник: в. "Меридиан мач"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Чест прави на Пенев, че стимулира прогресиращите футболисти. Мацата се превърна в ключов наш играч. Отново трябва да споменем факта, че човек не избира, какъв ще се роди, какъв цвят да му е кожата, очите, косата. Сега всеки иска да е рус, бял, висок, със сини очи. Ако всички бяха такива, светът нямаше ли да е прекалено скучен? Ако погледнете една група скандинавци, ще ви се сторят всички еднакви. Също като виетнамците. През деветдестте години на миналия век в Швеция имаше бум на самоубийства, особено сред младите момичета. Страна с много висок стандарт и благополучие. Правителството възприема политика по интегриране на латиноамериканци, предимно чилийци, за да съживят нацията. Проектът се оказва успешен.
+2
 
 
Крайно време беше - един от най- прогресиращите и раздаващи се футболисти в нашето първенство .
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 30.07.2013 г.
0
 
 
Хайде стига ксенофобия и расизъм! Kакво като е мангал? На германците половината национали са им с ориенталски корени. Ако Огнянов играе с трикольора ще го подкрепям, ако играе в жълто срещу нас, му желая карък, пропуски и слаба игра.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: