ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Германия сравниха Ботев с Барселона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 31.07.2013Коментари (44)10866
© Plovdiv24.bg
Най-авторитетното спортно издание в Германия "Кикер" сравни стила на игра на Ботев (Пд) с този на Барселона. Медията отбелязва, че треньорът на "канарчетата" Стонимир Стоилов се е учил на занаят от каталунците, когато начело на тима леше Франк Рийкард и стилът на игра на водените от него отбори е повлиян от Барселона. "През 2006г специалистът вкарва Левски в Шампионската лига и това бе първитя български отбор в надпреварата на най-силните. Година по-рано неговият отбор игра и 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА срещу Шалке 04", припомня "Кикер". От "Кикер" са се свързали и със собственика на Черноморец Митко Събев, който преди три сезона ангажира Фреди Бобич като директор в Бургас. "Щутгарт ще загуби в Бургас", котегоричен е Събев. "Ботев Пд започнаха сезона като истински зверове".

Елиминираха два противника в евротурнирите, а в шампионата са на първо място след първите два кръга. В последния си мач разбиха Пирин със 7:1. В центъра на вниманието бе един играч, който е познат и в Германия - Валери Домовчийски. Той първо реализира едно попадение, а след това си вкара и автогол", обяснява изданието.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз доста се посмях на тази щуротия Но иначе - давай, "Ботев"!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Знам, че темата не е за това и моля за извинение. Търсим превоз до Бургас за мача. Моля, ако някъде има места да ми пише на лично. Разделя ме си пътните.
+4
 
 
Аз пожелавам на локо и те един ден да играят в лига европа Само Ботев
+13
 
 
Аз съм от Локомотив Пловдив ! Но въпреки ,че агитките на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив са врагове аз лично се радвам за Ботев ,за това че прославят БЪЛГАРСКИЯ футбол в европа ... радвам се че имаме представител !!!
+6
 
 
Здравейте в тази статия има истина донякяде но нека да бием тук и после да пишем много хубави неща за отбора който найстина върви в правилна посока четкането на немските журналисти не ни помага ако не си помогнем сами в играта на стадиона напред КАНАРИ ние сме с вас Само Ботев
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+15
 
 
Не знам защо , някои се смеят - май никой не оцени достатъчно реално онова 5-0 с Астана - та допреди Иртиш да падне от Широки брег, казахските отбори нямаха загуба в Европа, а в момента Шахтьор Караганди е на 2 мача от ШАМПИОНСКАТА ЛИГА, а те са 5 места след Астана в класирането.... А Ботев им изнесе лекция през онова 2-ро полувреме.... Аз съм от Спартак, но като пловдивчанин и обикновен фен на футбола направо ми доставя естетическа наслада да гледам играта на Ботев в момента... Успех на отбора срещу германците - убеден съм, че имат сили дори да ги отстранят !!!
+12
 
 
Мен няма какво да ме откаже от проекта "Ботев Пловдив". Всеки би мечтал да има такъв отбор и такава публика", сподели Василев пред "Тема Спорт".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: