ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пожар изпепели апартамент в Центъра! Свидетели: Огнеборците закъсняха много!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 03.08.2013Коментари (18)14941
© Plovdiv24.bg
В Пловдив рано тази сутрин изгоря тотално апартамент на мои съседи, написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател, който ни изпрати и видеоматериал от въпросния инцидент. 

От Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" заявиха, че при пожара в апартамент на 6-ия етаж на ул. "Кръстьо Пастухов" 9 няма пострадали. Унищожена обаче е цялата покъщнина. Пожарът е възникнал около 6 часа, като два противопожарни автомобила и екипите им са го гасили. Причината за възникването на пожара е в процес на изясняване.

Според очевидци огънят е пламнал около 6 часа, а пожарната кола е пристигнала около 6,40 ч., тъй като първоначално не разбрали точния адрес на подадения сигнал. Първият противопожарен екип бил на мястото на инцидента 15 минути преди 7 часа, а по данни на спешния телефон сигналът е предаден в 6.20.

Инспектор Петър Тосков от пловдивската пожарна обеща проверка веднага след като получи доклада на изпратените екипи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Така ще бъде пожарната ще идва със закъснение защото ръководството на чело със несменяемиея като Альоша паметника Румен Иванов Димчев и неговият кумец Димитър Стоенчев управляват пожарната тези хора си избират само спортисти а спортистите казват че те неса дошли да гасят пожари някои са дошли да се забавляват там и изглежда в момента Димчев и Стоенчев ги няма а Петър Тосков вятър го вее на бял кон те го държат защото той е скромен и послушен и за нищо не им се опъва погледнете във РДВР Пловдив колко шефове се смениха като се започне от Илиян Йорданов Гъдев Иван Георгиев Рангелов а този гъзоминиик Димчев които дойде на власт е със него крайно време е този дебел мръсник и неговата свита да бъдат изгонени затова ще пишем и до София и дано този път скапаното правителство на Орешарски и вътрешния министър най после да вземат някакво решение за изгонването на този кръг !!!
+21
 
 
Точно преди месец, спасиха апаратамента ни! Огъня за 10 мин погълна цялата кухня. Евала на пичовете за професионализма. Съседите също звъняли на пожарната и подали грешен адрес, имаше 2 коли. И пожарникарите са хора! Мислете малко преди да съдите
+27
 
 
Да не мислите, че пожарникарите са някакви айляци, които не им пука, че има пожар и за това се бавят. Нали има път, трафик и тн. И много ясно, че ще искат точен адрес, да не са Ванга да знаят за къде говорите като се обаждате. Айде стига с тая сляпа омраза към всичко и всеки и почнете малко да мислите с тия глави, няма да ви се отрази зле.
+15
 
 
А знаете ли , че сигналите за произшествия на тел. 112 се приемат от оператор в Кърджали , който от своя страна ги препредава в Пловдив , като същия едва ли е наясно с кварталите и адресите в града?
+7
 
 
джумаята не е на 2 минути от пожарната.до центъра по точно до джумаята ако ел страната на тунела няма как да дойде пожарна по рано от 10 15 минути.защо всички си мислите пожарните летят.за 2 минути от централната пожарна колата ще стигне youtube булевард руски или гладстоун.няма как да ви изпратя по пожарна като ми давате адрес.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Не се учудвам ,че пожарната е закъсняла.Преди време се обадих на 112 за извивaщ се дим от съседна улица .После ми се обадиха да им кажа точно адреса ,ама защо съм се обадил като не знам точния адрес и т.н
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: