ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Литекс и Ботев не се победиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:52 / 04.08.2013Коментари (79)14959
Ботев завърши наравно 0:0 като гост на Литекс в мач от 3-ия кръг на "А" група. За "канарчетата излязоха голяма част от резервите, предвид предстоящия реванш в Германия с Щутгарт в Лига Европа.

В състава на "оранжевите" се завърна централният бранител Николай Бодуров, който дълго време лекуваше контузия в коляното.

Двата отбора предоставиха един равностоен двубой в Ловеч, като домакините бяха по активния тим на терена. Първата опасна възможност за гол пред една от двете врати се откри в 29-ата минута, когато Вилмар Джордан направи непростим пропуск. Армандо Ваюши нахлу по дясното крило и центрира на главата на колумбиеца, чиито удар бе спрян със сетни усилия от Стаховяк на сантиметри пред голлинията.

Ботев реагира мигновено и в следващата атака Луис Педро затрудни максимално Илко Пиргов със своя изстрел, но все пак вратарят запази мрежата си суха. 

След почивката Литекс бе по-близо до победата, но мачът остана прекалено тромав и непривлекателен.

Джордан се отчете с втори голям пропуск в 54-ата минута, след като се възползва от грешка на Джинич в защита и се озова сам срещу Стаховах, стреля, но ударът му бе изчистен от голлинията от Йордан Христов.

В крайна сметка резултатът остана 0:0 и двата отбора останаха непобедени от началото на сезона. Ботев събра 7 точки на първа позиция. Литекс също е със 7 точки, но головата разлика на "оранжевите" е по лоша и затова са на втора позиция.

Литекс - Ботев 0:0

Литекс: Пиргов, Недялков, Божиков, Бодуров, Славчев, Джордан (Златинов), Джазула, Ваюши, Попов, Цветков (Манолов), Берберович (Генчев)

Ботев: Стаховяк, Христов, Джинич, Грънчаров, Минев, Иршак, Сърмов (Неделев), Дяков, Педро (Огнянов), Домовчийски, Анисе (Галчев)

Още по темата: общо новини по темата: 12
16.09.2013
05.08.2013
05.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слабо играхме, но кой отбор не прави слаби мачове?! С оглед на натоварената програма от последния месец и постоянните пътувания - нормално! Най-важно е да не ни стане навик! Никой не сме пазили, видя се, че и Неделев, и Огнянов, и Галчев не се включиха по най-добрия начин в мача и също като останалите играха под възможностите си! Искам също да попитам циганина с аватар for ALL който твърдеше, "че това била най-сигурната двойка в кръга", защото Ганчев бил финансово зависим от Цветан Василев, излезе ли му тотото и колко пари спечели от "най-сигурната двойка в кръга"!?!
0
 
 
Какво стана с двата равностоини отбора които имате?Маи единя изди6а???Успех в Германя!
+9
 
 
Защо това запазване на "звездите" за второто полувреме сме го гледали вече.Дано и тоя път не ви изиграе лоша шега с Щутгарт.Иначе успех в Германия.
+5
 
 
Е не може във всеки мач да бием с пет на нула. Не е добре обаче, че резервите не се представиха на добро ниво, нито доста от тия на които се разчита да са основни титуляри - Домовчийски, Анисе, а след влизането им Тошко и Мариан. Вижда се, че много ни липсват Вуйчо и Вандер. Дано след като оздравеят влязат бързо във форма.
+8
 
 
Само ще ви кажа Веселин Минев е безгрешен.За мен той е най-добрия в Ботев,почти не съм го видял да сгреши.Успех.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Стаховяк герой на мача,другите могат да се реваншират срещу Щутгард :)
+16
 
 
Гледам, доста мрънкалници са се навъдили. Какво искате бе? Играхме срещу един от най-добрите отбори. Спечелихме точка като гости.Да, играта не беше добра, но давате ли си сметка колко умора натрупаха момчетата? Радвайте се и на малкото.След 3 кръга сме на първо място , играем срещу Щутгарт и имаме шансове за нещо повече. Мрън-мрън.Като го можете по-добре, отивайте и ставайте футболисти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: