ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Никой не иска да вземе тялото на убития Асенчо от моргата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 07.08.2013Коментари (2)4589
©
Никой не иска да вземе тялото на убития през април 3-годишен Асен Инджев от пловдивския квартал "Столипиново". Телцето му все още се намира в пловдивската морга и в скоро време не се очертава погребение не само заради продължаващото разследване. До момента роднините на малчугана не са направили постъпки да приберат трупчето, а обвиненият за зверството Ирхан Камбуров е все още в ареста.

Историята за мистериозно изчезналото хлапе с гипсирано краче от детска площадка до пазарчето в район "Източен" потресе в средата на април квартала. Из уличките се пуснаха слухове, че някой звяр отвлича малки деца и ги продава за органи. Зловещите приказки, предавани от ухо на ухо по пейки, градинки и кафенета, подлудиха майки на проходили бебета.

Истината за изчезналия 3-годишен Асен обаче се оказа далеч по-прозаична, но в никакъв случай по-малко жестока. Мъникът бил най-малкото дете на страдащата от олигофрения клошарка Мария. Бащата заминал да работи в чужбина и оставил майката да се грижи за потомството. Тя правела каквото може, обикаляла кофите за боклук, ровела за храна и ако спечелела някой дребен лев, го давала за децата. В това време нейната най-голяма дъщеря Диана се залюбила с доста по-възрастния от нея Ирхан Камбуров. Самият той имал няколко деца и приютил в дома си в края на "Столипиново", на ул. "Шумен", и децата на Мария. Заживял с Диана, а покрай нея в къщата му се мотаел и малкият Асен. От време на време оттам минавала майката Мария, която обаче не живеела постоянно в дома на Ирхан. Затова и жената отсъствала в деня, в който бил убит Асенчо. По-късно тя била принудена от Ирхан да разкаже историята за загубеното дете в парка. С внимателни разпити обаче криминалистите успели да разберат, че историята издиша, и започнали да търсят истината за Асен. Извършителят бил предаден от един от синовете си, който станал неволен свидетел както на убийството, така и на опита зверството да бъде прикрито.

Оказало се, че няколко дни преди да бъде убит, малчуганът първо бил пребит жестоко от пастрока си. Хлапакът се отървал със счупено краче. След побоя бил надлежно заведен на лекар, който гипсирал потрошеното и пуснал семейството да се прибира. Медикът не заподозрял, че детето е било пребито, и затова не подал сигнал в полицията. Два дни по-късно - на 10 или 11 април, малкият се разревал, защото се наакал. Бил преобут, а минути по-късно отново се изцапал. Това докарало до яд Ирхан, който започнал да бие жестоко 3-годишното дете с юмруци. Докато го биел, притискал с крак гръдния му кош. Накрая започнал да души момченцето, докато то починало. Тези факти по случая станаха ясни в съда, след като Ирхан бе арестуван и му бе повдигнато обвинение за убийството. Пред магистратите задържаният обаче отричаше вината си и я прехвърляше на каката на малчугана Диана. Според версията на Ирхан именно любовницата му Диана убила братчето си, а той я прикрил, защото много я обичал.

След като мъникът спрял да диша, Ирхан увил телцето с одеяло и го напъхал в гардероба. Там трупчето престояло няколко дни, а когато започнало да се разлага, задържаният, с помощта на по-малкия си син Реджеб, преместил мъртвия Асен. Мъжът наел каруца от махалата и закарал тялото край река Марица, в района на Домостроителния комбинат. Там, на около 30 метра от брега на реката, първо затрупал трупа с купчина боклуци. След още няколко дни Ирхан размислил и отново отишъл на същото място. Сложил трупа на Асен в два чувала - найлонов и от сизал, пъхнал вътре паве от бордюр, за да не изплува тялото, и го хвърлил в реката. Връщайки се вкъщи, Ирхан почистил старателно гардероба, като дори го напарфюмирал с дезодорант, за да изличи миризмата на разложилото се тяло.

"Разследването не е приключило. Чакат се резултати от назначената комплексна съдебномедицинска експертиза", съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

Източник: в. "Монитор"



Още по темата: общо новини по темата: 16
16.03.2015 »
14.10.2014 »
19.05.2014 »
17.05.2014 »
17.03.2014 »
10.03.2014 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Слънчево е - какво по-хубаво от това :)
на 07.08.2013 г.
+2
 
 
Боже мили, как може на света да има такива хора??? Направо не ми го побира мозъка. Че то този изрод не заслужава да живее, камо ли и толкова деца да гледа. На къде отива тази наша държава...
+2
 
 
Този изрод, заслужав жив да го режат парче по- парче, какво му е пречило това малко дете..... какво като е циганче . За всеки има място под слънцето
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: