ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив записа първа загуба за сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 10.08.2013Коментари (219)24000
Локомотив загуби с 0:1 гостуването си на Черно море във Варна в мач от 4-ия кръг на "А" група. Загубата бе първа за "черно-белите" за новото първенство.

Централният защитник на Локо Пламен Крачунов дебютира за "смърфовете" в тандем с Александър Тунчев.

Двата тима направиха един равностоен двубой, с малко повече положения за варненци.

Реферът Христо Ристосков разгневи близо 1500 привърженици на "Тича" в 18-ата минута, когато не отсъди дузпа след нарушение на Йордан Господинов срещу Еденилсон Бергонси.

В последните секунди на първата част Стенли Окоро пропусна да засече отблизо удар със задна ножица на Бергонси и да открие резултата.

През втората част Черно море продължи да бъде малко по-активния тим на терена и след няколко добри атаки успя да вкара така чакания първи гол за новия сезон. След хубава атака отляво Михаил Венков центрира в наказателното поле, където Симеон Райков се оказа най-съобразителен и с глава вкара за крайното 1:0.

Локомотив също имаше своя шанс, но страхотен удар на Мартин Камбуров от воле бе спасен блестящо от младия страж на варненци.

Черно море - Локо 1:0
1:0 Райков 68

Черно море: Китанов, Станчев, Ал. Александров, Венков, Котев, Божилов (Райков), Д. Георгиев, Расим (Колев), Бакари (Петров), Окоро, Бергонси

Локо: Господинов, В. Георгиев, Крачунов, Тодоров, Камбуров, Н'Диае, Тунчев, До Кармо (Тимонов), Якимов (Йовчев), Лазаров (Стефанов), Фераресо

Още по темата: общо новини по темата: 12
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
09.08.2013
08.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Две вечери в хотел на морето - 400 лв. Пътни до Варна 150 лв. Да покажеш на децата си как се губи с достойнство - безценно!
-5
 
 
Истинските шутки майни само си потопиха дирника в морето.И гледаха мача от близо без пари.Циганска работа.
+6
 
 
Много слабо играхме вчера но като гледам папагалите и говедата направо сме супер.с тази игра трудно ще направим нещо но се надявам срещу Лудогорец да покажем кои сме и какво ще правим.САМО ЛОКО ПД
+10
 
 
любимец але але але,е**ха жълтата сган.1-2.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Много слаба игра, разиграйте топката бе, задръжте я, егати халфовете, егати футболистите и стратегията.КОГА ЛОКОМОТИВ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ ? Надявах се при Станков да играят, но като гледам ми се плаче, не защото паднаха, а защото в отбора има само двама души, които знаят и могат да играят играта,а единият стой на пейката, като резерва.Не може професионален футбол да изглежда по този начин, жалко е!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Някой от коментиращите спомня ли на бенефиса на великия Христо Бонев с какви екипи игра отборът на звездите? Ще ви припомня - в светлосини, като знамето на Пловдив.
+14
 
 
0Добронамерен съвет: майната му на мача, всеки отбор пада и бие; друго е важно и ви го каза Гриша Ганчев (не пряко на вас, а като го питаха защо не е взел ЦСКА) - никой нормален човек не дава милиони, за да го плюят. Плюйте Коко и го изгонете, пък тогава ще си говорим за Локомотив. Само едно да ви кажа от личен опит: ние изгонихме Христола, но не си мислете, че ни беше леко във "В група". Затова, може всичко да се говори за Цветан Василев, но той за нас е благодетел! Говорим само и единствено за футбол. Ако не беше този човек, Ботев загиваше! За съжаление, у нас няма излишни пари, никой не ще да налива нахалост. Има трима-четирима, които дават големи пари за футбол: Домуса, Гришата, Батков, Венци Стефанов и Цв. Василлев. Други няма. Коко ви показа, че умее да прави свестен отбор. Не го плюйте, че без него сте нищо
+10
 
 
Добронамерен съвет: майната му на мача, всеки отбор пада и бие; друго е важно и ви го каза Гриша Ганчев (не пряко на вас, а като го питаха защо не е взел ЦСКА) - никой нормален човек не дава милиони, за да го плюят. Плюйте Коко и го изгонете, пък тогава ще си говорим за Локомотив. Само едно да ви кажа от личен опит: ние изгонихме Христола, но не си мислете, че не беше леко във "В група". Затова, може всичко да се говори за Цветан Василев, но той за нас е благодетел! Гжвжршм само и единствено за футбол. Ако небеше този човек, Ботев загиваше! За съжаление, у нас няма излишни пари, никой не ще да налива нахалост. Има трима-четирима, които дават големи пари за футбол: Домуса, Гришата, Батков, Венци Стефанов и Цв. Василлев. Други няма. Коко ви показа, че умее да прави свестен отбор. Не го плюйте, че без него сте нищо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: