ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от шампиона Лудогорец с 0:1 на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 17.08.2013Коментари (127)16052
Локомотив допусна първа домакинска загуба за новото първенство, губейки с 0:1 от Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственият гол в срещата отбеляза бившият футболист на ЦСКА Мишел Платини на границата между 44-та и 45-та минута.

Първото полувреме бе изцяло равностойно, като домакините търсеха гола предимно чрез прострелни центрирания и дълги пасове към нападателите, но тази тактика не се оказа успешна за момчетата на Сашо Станков. Лудогорец също не застраши кой знае колко вратата на "смърфовете", макар шампионите повече да владееха топката. Най-чистото положение за домакините бе през 34-та минута - далечен удар на Валери Георгиев бе спасен с вещина от стража Стоянов. И когато всички очакваха първите 45 минути да завършат при нулево равенство, Шоко центрира в наказателното поле на Локомотив, където Мишел Платини се бе пласирал най-добре и отблизо вкара във вратата на Господинов в 45-та минута.

На почивката наставника на "черно-белите" извади от игра Якимов и за първи път пусна новото попълнение Паулино. Второто полувреме започна с лек превес на гостите, които в самото му начало имаха добро положение за гол, но Мишел Платини пропусна от изгодна позиция след центриране на Кайсара. Локо веднага вдигна оборотите и отвърна с точно изпълнен пряк свободен удар от Мартин Камбуров, който вратаря на "зелените" спаси. Минути по-късно чудесна комбинация едва не завърши с изравнително попадение, когато нападателите на пловдивчани се засуетиха в наказателното поле и не успяха да вкарат коженото кълбо в мрежата на Стоянов. В 58-та минута бе и най-чистата ситуация за 1:1, но Тунчев от няколко метра пропусна да вдигне публиката на Локо на крака.

Десетина минути преди края на мача новото попълнение на Лудогорец Мисиджан пропусна очи в очи с Данчо Господинов, който спаси чист гол в полза на момчетата на Стойчо Стоев. До края Локо опита още няколко центрирания в наказателното поле на шампионите, които обаче не доведоха до изравнително попадение.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Тунчев, Крачунов, Диего, Георгиев (Стефанов), Н'Дайе, Якимов (Паулино), Камбуров, До Кармо (Атанасов), Лазаров (к)

Още по темата: общо новини по темата: 15
02.10.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Въпрос до всички ,кажете ми един ,ама един бг. футболист ,който да пробяга с топка 40-50 метра и после да направи силен ,точен ,плътен удар
+3
 
 
Сега ще се заредят доста загуби, като на синджир.Вината за слабото представяне в последните 2 мача е в слабата селекция, предимно в нападение и халфовата линия, както и пълното безхаберие на този треньор. И за слепите е ясно, че с Здравко и Камбура в нападение нищо не можем да очакваме. До Кармо също не е футболист за този отбор. Трябват ни двама добри нападатели и един халф, който да вързва играта.Оказва се, че от тоя Паулиньо нищо няма да излезе. Изостанал е с подготовката и кондицията. Дано с влизането на Маламчето и Дани Кики неюата се пооправят малко, но... иначе бъдещето ни не е никак розово. Двата успешни мача в София не бива да заблуждават никого. Имаме доста проблеми за решаване и ако Коко не вземе бързи мерки, ще се озовем в опасната зона само след 2-3 кръга.
+1
 
 
KOKO ВЗИМАЙ СИ ЗДРАВКО , ТЪЧА , ТУНЧЕВ, КРАЧУНА , КАМБУРА , КРИСТАЛ ПАЛАСА И ВСИЧКИ ТОТО к******и И НАПУСНИ ЛАУТА. С ТЕЯ РЕЗУЛТАТИ ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА И ТОЗИ С ЧЕРНО МОРЕ И ЛУДОГОРЕЦ ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП И ЗАДРЪСТЕН ДА НЕ ВИЖДАШ СИМУЛАТИВНАТА ИГРА. И СИГИРНО КОТЕВ И КАВДАНА СА ПО СЛАБИ ОТ КРАЧУНА И ТУНЧЕВ. ПРОДАЖНИ ДУШИ.ПУБЛИКАТА НАМАЛЯВА . ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА И ЩЕ ИМАШ ПОДКРЕПАТА НА 10 -НА СЛЕПИ
+4
 
 
За мен отбора ни има потенциал, но треньора ни очевидно прави сериозни грешки! С играта от последните ни 2 мача не ни чака нищо хубаво! Според мен вина за двете поредни загуби имаме изцяло ние като отбор, а не добрата игра на съперника! Вярно е, че срещу Лудогорец и късмета ни изневери, но ще е несериозно ако се оправдаваме с него! Колкото и жалко да звучи, Здравко и Данчо Тодоров ни бяха най-силните играчи и в този мач, естествено и Диего, но дотам! Н-Дайе беше учудващо слаб и именно оттам дойдоха и голяма част от несполуките ни в атака! В този Паулиньо има "хляб" но очевадно е изостанал сериозно с физическата подготовка и има няколко килограма за сваляне! Дано Кики и Малама са готови още за Бургас иначе нищо освен поредна загуба не ни чака!
0
 
 
Почнаха май с опитите за реанимиране на дуспаджийския отбор на ''народа''. Мога спокойно да отбележа,че това бе най-слабото съдийство до момента. Наско откровенно си пожела по 1-2 дузпи с поне един червен картон ако не в 1та,то поне във 2та мин. на мача. Смешници, посрамихте България,а наглостта ви е безгранична.
-1
 
 
Моят любимец е Диего Фераресо -напомня ми за Даксон, но в по дефанзивна формация! Това момче се бори като лъв навсякъде и се кефя, като го гледам! Допуска все още 1-2 грешки на мач, но това е заради младостта! Габриел също расте с всеки мач, а за Н Дайе съм малко резервиран, защото почна доста да се щади и да се изживява като звезда, а много му е рано за това! С голям интерес очаквам Станко Машината как ще се развихри, а дано скоро от контузиите се възстановят Дани Кики и Юруков!
+7
 
 
Застаряващи звезди,футбол нула,навременни смени.
+5
 
 
Без много усилия, Крейзитата ви разкриха що за сбирщина сте.
+6
 
 
Истински се надявах,Локото да удари делиорманци.Само Ботев.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: