ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Нуждаем се от бърз на­падател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:36 / 20.08.2013Коментари (31)7927
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив и спортен директор на клуба Христо Бонев взе отношение по някои от най-наболелите теми в ти­ма. Той говори пред "Тема Спорт" за двете поредни загу­би - от Черно море с 0:1 във Варна и от Лудогорец на "Лаута" - 0:1, както и за това, от какво имат нужда черно-белите, за да се върнат на побед­ния път.

"Ако анализираме истински и сериозно ситуацията, ще ви­дим, че ние успяхме на крака, на бързо да направим селекция и да сглобим отбор. Така че не­минуемо очаквахме да има такива спадове и загуби в начало­то. С Черно море определено подценихме ситуацията и съперника. Срещу Лудогорец нещата опряха до по-голямо май­сторство, сработване и качество. Сега играчите сами трябва да разберат, че ако искат да се говори с респект и уважение за тях, са длъжни да победят Нефтохимик в Бургас и Локомотив София у дома преди паузата. Така ще добият по-голямо самочувствие и Сашо Станков ще може на спокойствие да отстрани някои от слабостите", коментира Зума.

"Нуждаем се от един бърз на­падател и колкото се може по-скоро Паулиньо да влезе във форма, защото ни трябва и халф, който да връзва играта. На правилния път сме", категоричен бе Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Изгубихми си триото рони -малама- жоро . Да малама и жоро са тук , но ще търкат пейката за сметка на лазаров и камбура . е*ати переспективния отбор правим .
-2
 
 
Трябва и млад меринджей , който да го докара .... ха-ха-ха
+7
 
 
Когато Христо Бонев говори, задължително трябва думите му да се вземат на сериозно! Това се отнася и за недоброжелателите ни, защото Бонев е икона в българския футбол и рекордите му на национално и клубно ниво са достатъчен пример за това, което казвам! На скептиците спрямо изказванията на Зума само да им припомня повечето му такива, когато преди мачове, които всеки е отписал именно Бонев казва, че ще ги спечелим и накрая точно така става!.....Тези, които помнят повече от месец знаят, че съм напълно прав! С този собственик и финансите, които той осигурява сме на абсолютно прилично ниво, че дори го надхвърлихме имайки в предвид резултатите от първите 3 кръга, които както и да ги погледне човек бяха повече от положителни! В крайна сметка ВСИЧКО в този свят и по-конкретно във футбола зависи от финансите, с които разполага самия клуб! Всичко друго е бош лаф и нищо друго! Отличен пример за това са Литекс и Лудогорец! Шампиони са, играят добре, имат школи, бази и мощни бюджети, но дотам! Оня ден шампионите имаха 17 човека публика на Лаута.....! В същност, на кой му пука, кой-колко публика имал в тази държава??? Утре делиормана играят за класиране в групите на най-престижния турнир в Европа, а защо не и в света.....! Това се отнася и за тези, които имат публика! Спрат ли парите един ден, всичко хубаво свършва с тях!..... Когато един клуб обаче има публика, но дейна, а не такава, която просто да консумира, положителното рано или късно идва! Ние Локомотивците го доказахме не веднъж през последните 9 години и съм убеден, че един ден отново ще имаме поводи за радост, защото го заслужаваме, както ние, така и великия ни клуб! САМО ЛОКО и бъди здрав Зуме!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Истината е че Лазаров и Камбуров са вече свършили с футбола. Станков трябва да ги сложи на пейката и да ги пуска в игра по 15 минути в края на мачовете. Г.Стефанов и До Кармо не са по-добри от тях, но поне са по-млади и имаме надежди че може да стане нещо от тях. Но Зума е прав. Имаме остра нужда от качествен нападател и един атакуващ халф, който заедно с Паулиньо да подават извеждащи пасове. Надявам се Кокича да ги намери в най-скоро време.
-2
 
 
Що ? С Бонго-Бонго и Марту /Мade in China/ няма да изпаднете :)
+11
 
 
Значи 9-годишната ми дъщеря разбира от футбол понеже и тя каза че ни трябва бърз нападател по време на мача с Берое?
0
 
 
Що бе к`во стана с Електричката и оня с китайския ориз ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: