ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков призова за търпение, иска две победи до мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 21.08.2013Коментари (30)7808
© Plovdiv24.bg
Готвим се сериозно за двубоя с Нефтохимик. За нас е важно да се представим добре в предстоящите два мача, за да можем да влезем в дербито с Ботев с необходимото самочувствие. Това каза на пресконференция днес наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Продължавам да твърдя, че в България всеки може да победи всеки - сами виждате какви изненади се получават от началото на сезона. Възможни са някои промени в стартовия състав - Мартин Камбуров имаше здравословни проблеми, Александър Тунчев - също (пресечен мускул от срещата с Лудогорец). Ще изчакаме да видим какво ще бъде състоянието им до петък. Добрата новина е, че Валери Георгиев вече тренира наравно с останалите и най-вероятно ще е на линия за мача в петък.

След последните два неуспешни мача някои хора забравиха, че този отбор реално е на месец и половина и се формираше в движение. Никога не съм говорил за големи цели, Лига Европа или класиране в тройката. Нашата цел е във всеки един мач да се представяме добре. За да се получат нещата, се иска търпение и време. Има сплав между опитни и млади футболисти и с изключение на срещата с Черно море - мисля, че играем един добър футбол. Аз съм реалист, знам възможностите на момчетата, но нещата няма как да станат изведнъж. Предстоят много мачове и не е нормално след толкова кратко време да се правят някакви генерални изводи", каза още Сашо Станков.
Още по темата: общо новини по темата: 11
27.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А после ние сме били злобари.Вижте се това доказва,че сте пълни олигофрени 90% от всички жълтури с изключение на истинските фенове на Ботев.Каквото повикало такова се обадило няма как да ви обичам а само да ви мразя.ВИЕ НЕ СТЕ ОТ Пловдив СМОТАНЯЦИ
+1
 
 
Пожелавам успех на Нефтохимик. Разкрийте ги тия пенсионери, а ние ще ги довършим.
на 21.08.2013 г.
+1
 
 
Време е за поредица от загуби от Черно море започнахте до Ботев да свършите включтелно
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.08.2013 г.
0
 
 
С тези извенения е ясно че ще започнем мача с нафтата без камбура . Със сигурност ще пусне на негово място халф - лимона или бразилеца . Този мач не трябва да го губим - това ще е тактиката .
-5
 
 
Много балансирано и интелигентно изказване! Нещата не могат да станат с магическа пръчка изведнъж! Стартирахме добре , след това - загуба гост и загуба от шампиона, и двете с по един на нула! Не трябва да бъдем максималисти! Твърде рано е за критики! Нека имаме предвид и финансите на клуба! Жълтурите, преди да злобеят, само да се опитат да си представят те ако бяха с нашите финанси, а ние с техните - къде щяхме да сме ние, и къде - те!?
+2
 
 
Хаххаха ... пък на мача с Пловдив - каквото стане :)) ВСИ вече оцвети потурите :))
0
 
 
KOKO ВЗИМАЙ СИ ЗДРАВКО , ТЪЧА , ТУНЧЕВ, КРАЧУНА , КАМБУРА , КРИСТАЛ ПАЛАСА И ВСИЧКИ ТОТО к******и И НАПУСНИ ЛАУТА. С ТЕЯ РЕЗУЛТАТИ ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА И ТОЗИ С ЧЕРНО МОРЕ И ЛУДОГОРЕЦ ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП И ЗАДРЪСТЕН ДА НЕ ВИЖДАШ СИМУЛАТИВНАТА ИГРА. И СИГИРНО КОТЕВ И КАВДАНА СА ПО СЛАБИ ОТ КРАЧУНА И ТУНЧЕВ. ПРОДАЖНИ ДУШИ.ПУБЛИКАТА НАМАЛЯВА . ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА И ЩЕ ИМАШ ПОДКРЕПАТА НА 10 -НА СЛЕПИНа всеки е ясно колко струва станков още в престоя си в цска . и какви думи каза по адрес на футбола ни и колко ТОТО има . Мача с нафатат и локо сф са ясни :) Но повярвай няма да позволим Локомотив да се превърне в СЛАВИЯ 2
+3
 
 
Сашо, мача с нафтата ще го вземе Коко, а за теб остава да победиш Локо София.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: