ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Daily Mail": Арсенал започва битка с Тотнъм за впечатляващото българско крило Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 27.08.2013Коментари (32)9619
©
Арсен Венгер изпусна доста играчи, които преследваше на този пост и сега ще се съсредоточи изцяло върху привличането на Тодор Неделев
Арсенал се присъединява към съгражданите си от Лондон Тотнъм в преследването на подписа на българския национал Тодор Неделев, съобщава британскито издание "Daily Mail". Играчът на Ботев впечатлил скаутите на Спърс при победата на "канарчетата" с 3:2 над Славия в неделя. Изданието определя 20-годишния нашенец като "впечатляващ" футболист.

Очаква се Арсенал да опита да вземе една от звездите в родната "А" група, предлагайки 3 милиона паунда. На Колежа в Пловдив вече получиха оферта с шест нули. Тя дойде от Рома, но бе в евро. "Джалоросите" от Вечния град предложиха 4 милиона евро, но от българския клуб обявиха, че желаят поне два милиона отгоре - т.е. цената на Тодор Неделев е около 12 милиона лева.
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
НЕДЕЛЕВ:"Нямам оферти от Тотнъм и Арсенал, както се пише в българската преса. Имам три предложения, едното от които е от Ред Бул Залцбург'
-3
 
 
Тихо,тихо .....мощтно да запеем песента жълта кочина ...хахахахахаха кво се случва селяни ...?тошко с лице на дупе бяга от фесовете хахахахаха и отива в арсенал колкото станахте шампиони и взехте Божинов.
-4
 
 
Англичаните си правят майтап със селяндурите, а пловдивските жълти селски пръчки им се връзват!? ХхххххХАХАХАХАХАХАХАХХ!
-3
 
 
Испанската Барцелона ,защо мълчи,да започва и тя да наддава .Месси контузен, Неймар резерва ,кой да играе освен Тодор Неделев
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.08.2013 г.
-3
 
 
в Арсенал ще е.. лично Арсен Венгер ми се обади!
+1
 
 
Тошето го нямаше на днешната тренировка и се заговори, че мача със Славия му беше последен.Ръководството не даде никакво инфо, къде в момента е Тошко и дали изобщо знаят какво се случва с него . Дори не пуснаха на стадиона няколкото медии, който се бяха събрали да отразят днешната тренировка. Явно предстоят интересни неща близките дни, само се моля, те да са в интерес на Тошето и Ботев. Всичко друго, което се пише и говори всеки ден по медиите са само спекулации. Да, има голям интерес към нашето момче, но повечето са мениджърски идиотщини, който имат за цел само да създават суматоха и да опънат нервите на ръководство, футболисти и фенове в предвид важните мачове, който предстоят.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.08.2013 г.
-3
 
 
Какво става бе , жълтури, сега слушам по тИлИвизора че днес Тошко хванал фира и сте щели да вземете 6 милиона...донги за него ? При вас всяко чудо е за 3 дни и на 3 дни чудо . Да се готвят Челси и Сити !
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
nukal i for ALL и двамата сте заклети канари, признайте си! Колкото за Тошето, за него - най-доброто! За дербито: ще играе, ако се ПРИТЕСНЯВАТЕ.
0
 
 
Малко преувеличават с тези 6 000 000милиона евро че е добър е добър но такива пари едвали ще даде някой
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Ботев отвори каса на "Колежа" за билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: