ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев налага крути мерки заради Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 28.08.2013Коментари (45)8562
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) ще въведе крути мерки заради Тодор Неделев. "Жълто-черните" ще преразгледат клаузите за откупуване на всички футболисти, за да не се повтори случилото се с таланта, който вчера замина на преговори с Ред Бул Залцбург.

Както е известно, "канарчетата" сложиха цена от 6 милиона евро на играча, но в клаузата му е залегнала наполовина по-малка сума. Късно снощи 20-годишният футболист се завърна у нас и призна, че има оферти от още два отбора. От клуба запазиха мълчание, но очевидно не са останали доволни от действията на Неделев, които пътува заедно с родителите си.

Шефовете на пловдивския отбор ще осъдят клаузата за напускане и на треньора Станимир Стоилов, която в момента е едва 100 000 лева.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ръководството е наложило санкция на Тошето, заради това че е пътувал до Залцбург. Това дали е верно или не ще се разбере сутринта, но аз си мисля, че става нещо, за което нито Тошко иска да говори за него, нито шефовете в отбора ни. Предстои да видим, но на мен лично ми намирисва на дърпане на уши от страна на ръководството, и ако се окажат верни слуховете, че Тошето е подписал предварителен договор с австрииците, то ръководителите ни са в пълното си право. Нека не избързваме, всичко е възможно, аз продължавам да си държа на моето, че Тошко е джентълмен и верен на отбора на БОТЕВ Пловдив и не може да постъпи така, както го тръбят по всички медии, но все пак тази сага продължава вече доста време и е нормално и той да сбърка някъде. Ще видим, аз му пожелавам да е жив и здрав, да няма контузии и да бъде себе си, каквото и да му предлагат, каквото и да му говорят, да не се самозалъгва и да мисли трезво, до колкото е възможно разбира се.
-2
 
 
Волен бил взел милион и половина от ДПС, за да гласува за Орешарски. Дебелата свиня Пеевски ще прави курвата Бареков политик! КТБ е клон на руската ВТБ, в която 30% от капиталите са на убиеца Башар Асад! В нея са и 80% от парите на българските държавни дружества! Мръсници жълти, скоро ще дойде вашият край! Окончателен и завинаги! Селяндури, въобразихте си, че пак вие, комунистите, ще управлявате България, ама няма да стане!
0
 
 
коце видолов тръгваше на няколко пъти от колежа ,и имаше и тогава люти приказки,но това не пречи да го обичаме . тошко каквото и да направи си е в сърцето ми,по ме притеснява нали ще издържи психически в ситуацията в момента.и дали формата му няма да има спад.
0
 
 
Сутринта писах в коментара си по повод мистериозното летене до Залцбург, че заради това бих заковал на пейката дори Меси. Както "червените дяволи" направиха и с Рууни Един друг ботевист ми се изрепчи, че не съм бил прав, ръководството било знаело( За съжаление, оказах се прав Уважение към Тошко, той е най-добрият ни млад играч - в "А" група, но бързо взе да се прави на Господ 2,5 милиона евро са смешно малко за него, не по-добри хървати и сърби от него са продадени за повече от 4 милиона. От сумата, която бъде продаден, 20% трябва да получи Андрей Павлов. Така и трябва, Неделев започна от неговия "Ботев 2002" Пари и за посредници. Пари за такси и данъци за печалбата на клуба, които се включват в общото салдо. При това положение, ако ще ми ходи в елитни отбори на посредствени първенства, по-добре е в малък отбор от силно първенство. И до Нова година да си остава тук.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.08.2013 г.
-1
 
 
И какво накрая , в Касъм паша или в дудук бей ще играе бебешкото дупе ? Банго да натяга гайките, защото тази пасмина се е разпасала, особено лепилодишащите.
+4
 
 
Много буферска паплач във нашите теми бе много циганска смрад,а бе нещастници коментирайте си контролата със Хасково а ние със Неделев или без него пак сме си добре бъдете спокойни все ще има кой да ви го напори във 8 кръг.
-1
 
 
Кривия: Тошко беше в Зауцбург без наше разрешение. Сезираме БФС! Излагация!
+7
 
 
Не знам кой е крив и кой е прав, но преди малко гледах Кривия по БНТ и хич не беше доволен от случващото се. Има нещо гнило в цялата работа. Що да си кривим душите и да се правим, че нищо не се е случило?! Но майната му. Ботев е над всичко и всички!
на 28.08.2013 г.
+1
 
 
Що така сте го наплюли това момче бе? Нали си има договорни отношения,мисля че не е направил нещо предателско. Да верно ако е пропуснал тренировки без разрешение на ръководството това не е хубаво ама да е новия поп Кръстьо не съм съгласен. На всички винаги ни е било ясно,че няма да играе дълго в Ботев а сега изведнъж сме изненадани. Знаете че преди месец когато играехме с Астана цената му бе 1.5 милиона а сега когато го искат нашите искат 6! Това по-малко некоректно ли е? Знаем си че тошко не е играч за Арсенал и Тотнъм какво се самозалъгваме,та той до скоро издържаше 45 минути и сега рядко прави 2 стабилни полувремена. За него ще е по-добре да отиде в отбор като Базел,Шахтьор,Спортинг или нещо подобно. Нека върви и се развива,пожелавам му късмет и неко всички българи се радваме на успехите му с национала. Пожелавам му да не забравя къде изкара хубави години и да не стане като онзи ден Наско Курдов как излизаше с наведена глава и как се зарадва когато го поздравихме и аплодирахме а защо трябваше да се съмнява? Защото ни вкара гол ли? Или защото игра в локо? Наско има право винаги гордо да идва на стадион Ботев и да ни гледа право в очите защото когато бе при нас игра толкова колкото му позволяваха силите. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТОДОР НЕДЕЛЕВ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: