ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби от Хасково с 0:2 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:56 / 28.08.2013Коментари (34)7011
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пд) загуби от Хасково с 0:2 в контролна среща, която се състоя в две части по 35 минути на Лаута. За черно-белите играха юношите Стойчо Бебелеков, Мариян Ангелов и Костадин Ролев, както и дошлите на проби Благомир Мастагарков и Давид Лохунгу.

Гостите откриха резултата в 12-ата минута чрез шампиона с Локомотив (Пд) от 2004 година Недялко Хубенов - Кмета. Той засече с глава центриране от левия фланг.

В 24-ата минута Владислав Узунов фиксира крайното 0:2 с мощен шут с левия крак директно от фаул.

Най-чистото положение за черно-белите изпусна Дани Кики в 45-ата минута, когато изстреля топката с левия крак, но тя рикошира в напречната греда.

Локо игра в състав: Божидар Стойчев, Стойчо Бебелеков, Костадин Марков (кап), Асен Георгиев, Александър Якимов, Давид Лохунгу, Флавио Паулино, Дани Кики, Георги Стефанов, Андрей Атанасов, Благомир Мастагарков (Мариян Ангелов, Костадин Ролев, Станислав Маламов).
Още по темата: общо новини по темата: 10
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не изземвайте функциите на треньорите и ръководството на отбора.На всички е ясно защо се правят тези контроли,Правят се за да се види от треньора в какво състояние са юношите и някои новопривлечени футболисти и за да може на юношите да се даде шанс да се обиграват и да имат стимул да се развиват.Няма нищо страшно,че са загубили.Не правете трагедии от тези мачове и не си вадете заключения от тях .Или на някои хора не им е ясно или умишленно създават напрежение около отбора и момчетата.Дано младите момчета не четат простотиите тук и не се притесняват от мнението на някои спецове тук дето изказват тук компетентните си мнения.Оставете треньорите да преценяват качествата на този или онзи футболист и подкрепяйте отбора когато е нужно и не се занимаваите с тренировъчния процес в отбора.Впротивен случай сте псевдофенове и не се знае на каква кауза служите,господа РАЗБИРАЧИ.
+3
 
 
Имам един обикновен въпрос - тези, които ,,играха,, снощи срещу Хасково, по-добри играчи ли са от Тимонов?
+7
 
 
Не! Ясно е, че ако играете с титулярите ще ги биете много! Но другият въпрос е какви футболисти имат Хасково??? Хасково!? Резервите са ви бом бок!
+4
 
 
АЛЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СТАНАХМЕ ЛЕ , ВЕЧЕ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ОТ СЕЛСКИТЕ ПУБЛИКИ НА И ЧЕТИРИТЕ ШОПСКИ "ГРАНДА" НИЕ СМЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ТО СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ , ЧЕ СМЕ НАЙ-ВЕРНИТЕ. ТАКА ЛИ Е Г-н madnazi ??? престанете с тези негативни мнения ,нито си треньор, нито си футболен специалист. На мача с Лудогорец една селска пръчка ония Вальо за малко да яде бой и то това не му е за първи път да псува по нашите, е верно ставаше въпрос за Златински но конкретно за този Вальо той от 30 години няма мач дето да не вряка по нашите. Та мисълта ми беше , че аман от такива "верни " фенове и АМАН ОТ "ФУТБОЛНИ СПЕЦИАЛИСТИ" КОИТО НЕ ЗНАЯТ ТОПКАТА ДАЛИ Е КВАДРАТНА ИЛИ Е ТРИЪГЪЛНА , И ОТ КОЯ СТРАНА СЕ РИТА ОТ ВЪНШНАТА ИЛИ ОТ ВЪТРЕШНАТА. НИЕ СМЕ ЛОКО Пловдив, И ПРИ НАС НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН НИЕ, НЕ КОМЕНТИРАМЕ НЕГАТИВНО . 1 . Няма как да се прецени дали Сашо Станков е за Локото защото той е от 2 месеца при нас ,безспорно е един от най-добрите специалисти в България и нека да го оставим да работи , няма отбор който да си сменя постоянно треньорите и да върви прогресивно. 2-ро . Има много неща от кухнята на отбор които ние не ги знаем и от тях зависят решенията на треньора и ръководството , а на нас тези решения могат да ни изглеждат неправилни защото не сме ежедневно с отбора . ТАКА ЧЕ НЕКА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА КАКТО НИЕ СИ ЗНАЕМ , САШО СТАНКОВ НЕ Е ДОШЪЛ ДА НИ ПРАВИ ХОРЕОГРАФИЯТА И ДА НИ КАЗВА КАКВО ДА ПЕЕМ . А И С ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПОМАГАШ НА ОТБОРА , А МУ ВРЕДИШ ЗАЩОТО ТЕЗИ КОМЕНТАРИ СЕ ЧЕТАТ ОТ МНОГО ХОРА И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ГИ ПОПИВАТ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ И НАКРАЯ ЩЕ СТАНЕМ КАТО ШОПСКИТЕ СЕЛЯНИ , КАТО ИМ ВКАРАТ ЕДИН ГОЛ И ПРАЗНАТ СТАДИОНА ТОЧНО КОГАТО ОТБОРА ИМА НАЙ-ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА..... ВИНАГИ СЪС ВАС , ВИНАГИ СЪС ВАС , ВИНАГИ СЪС ВАС , ВИНАГИ СЪС ВАС , САМО ЛОКО ЕЙЙ , САМО ЛОКО ЕЙ , САМО ЛОКО ЕЙ , САМО ЛОКО ЕЙ .....
+1
 
 
Стефанов и Маламов се доказаха - няма спор, че трябва да са в отбора!
+5
 
 
Кажи го това на тоя разбирач маднази ли беше какъв беше незнам,явно е НЯКОИ,който много разбира от футбол!Нормално е да направиш слаб мач и да имаш лиши дни!Още повече този сезон Жоро не му се дава много шанс,заради звездите дето ги привлякохме тази годинаЗа 6 кръга не му са се събрали и 90 минути на терена!Няма да говоря нищо за неговите качества има още върху какво да работи и ако има хъс и желание може да показва много добри игри.Видя се и последния мач,когато му се даде повече време,че показа много добри отиграванияи според мен последните 25 минути той и Здравко бяха най-креативните футболисти на теренаНа разбирача ще му кажа,че последните 25 минути срещу Нафтата Жоро направи повече извеждащи пасове и олични борби и отигравания,колкота онези дървета Паулиньо,Кармо и Н,Дайе нямат за 6 мача,изиграли като титуляри!
+2
 
 
На жоро стефанов трябва да се дава шанс . Всички ли забравихте какви добри изпълнения показаха миналия сезон триото жоро - малама - абушев ? Този сезон щяха да бъдат още по добри , но с привличането на класните футболисти - камбура и здравко , загубиха този шанс . Затова и рони отиде в цска , а ние догодина като изплатим пенсиите на двамата титана , ще търсим отново футболисти .
+2
 
 
А, буферляци кво стана ? Нищо бе, не се шашкайте, това е контролка с кауньето.Иначе сте машини, мачкате наред. Сега, като изпъните Гиговото влакче 14:0 и всичко ще си дойде на мястото. Еии, и контролите си продавате, е те такова животно нема, като вашата свиня, всичко от което може да се вадят кинти е на масата. Що ли не се учудвам. Това на точен резултат ще си е цифра !
+1
 
 
Тоя Давид Лохунгу има качества, но ми се струва, че Станков ще го отпрати и него наред с другите на проби .. Успех на момчетата в Понеделник срещу шопите ! Дори на празни трибуни ние ще сме на мястото на бутнатата трибуна и ще ви подкрепяме :)
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 28.08.2013 г.
-5
 
 
Честито буфери. Следват загуби от "Ботев" и Любимец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: