ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Всеки паркира, както си иска, при това под носа на полицията!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 30.08.2013Коментари (32)13457
© Plovdiv24.bg
Сигнал за неправилно паркиране, превърнало се в ежедневна масова практика, получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. Става дума за района около Второ РУП на пловдивската полиция, намиращо се на ул. "Волга". Ето за какво точно става дума:

Отново става дума за неправилно паркиране по улиците и тротоарите на Пловдив. На снимката ясно се вижда, че отсечката от улица "Генерал Данаил Николаев" след булевард "Васил Априлов" е задръстена с автомобили. Паркира се навсякъде: едната половина на улицата е напълно блокирана, като по този начин улицата се стеснява до една лента и ако в един момент два автомобила се засекат един срещу друг, разминаването става само с добрата воля на единия от тях, който да отбие и да направи място на другия. 

Не стига това, ами и тротоарът от страната на Второ РПУ е превърнат на паркинг, при това така, че не само майки с колички, а и хора без какъвто и да е багаж трябва да слаломират между тях и да се промъкват през иглени уши. И това всичко става точно срещу полицейското управление! С други думи хората, на които ние плащаме заплатите, за да следят за реда в държавата и града, не си вършат работата! 

Не само това! Повечето коли, паркирани на улицата и на тротоара, са именно на полицейски служители, работещи там. Ясно се вижда и знакът в началото на улицата, но това нищо не означава за тях. Защото аз лично не съм видял нито веднъж паякът да мине оттам, още по-малко пък да вдигне някоя кола! С други думи: познатата ни старо положение, че законите не се отнасят до нас! Това е! Гледайте снимките и се наслаждавайте! Ние го правим всеки ден на живо!


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Паркираните след знака МПС са 80% на служители на МВР. Има вариант те да паркират на място, което не пречи на останалите уГВ стници в движението. Мястото е паркинга на РУП, който е под сградата. Въпроса е за какво се ползва той. Другия вариант е, че като няма къде да се паркира, се паркира на най-близкото разрешено за това място. Решението е в Началника на РУП и Директора на ОД МВР Пловдив.
+1
 
 
"Борят" се за купата, връчвана на най-добре паркиралия водач!
-3
 
 
Спокойно се разминават два автомобила,това че има такива дет немогат да карат е друг проблем.Има каде по фрапантни случаи с паркирането в града
+2
 
 
Aз имах проблем с намирането на паркинг пред същото полицейско управление. След голямо обикаляне намерихме платен''паркинг '' 50 ст на час в района . Когато попитах полицая след като обслужват толкова много клиенти къде е паркинга за клиентите той ми посочи служебния паркинг на който е поставен и надпис че е само за служители и знак че ще бъдат вдигнати с паяк ако не си служител и си паркирал /около15 места до колкото си спомням ,а едва ли работят само 15 човека в това огромно управление/ Не пречи да се сложат автомати да се разграфи парко места и да плащаме някаква сума на час и така парите ще отиват в общината така ер по цял свят няма нужда да откриваме топлата вода
+1
 
 
По-важна е етиката на шофьорите! Защо не се сложи една камера на тази пешеходна пътека, по която всеки ден минавам и се чудя как още съм жива!!! Дори и пред ПОЛИЦИЯТА не се спазва знака за пешеходна пътека!!! А относно паркирането-няма наистина места, защото са заети и от полицаи , и от посетители - все пак тук ежедневно идват стотици хора за документи- експресни карти и паспорти!!! На съседната улица до полицията Ген. Кюркчиев има място за паркинг!
на 30.08.2013 г.
+1
 
 
Не оправдавам тези,които паркират на тротоарите,но паркирането на колите в Пловдив е истински кошмар!Когато отидем на театър или опера,въртим 15мин.,че и повече,докато намерим място за паркиране.
+2
 
 
АКО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА ЗА ВСЕКИ СОБСТВЕНИК ОПЕДЕЛЕНО ПАРКОМЕСТО(ПЛАТЕНО,РАЗБИРА СЕ) И НА МНОГО МЕСТА В ГРАДА ПЛАТЕНИ ПАРКИНГИ С/У МИНИМАЛНА ТАКСА,ЩЕ ИМА РЕД ,А И ПРИХОДИ ЗА ОБЩИНАТА(НО НЕ ЗА ЧАСТНИ ЛИЦА)-ВСЕКИ ДРУГ ВАРИАНТ ДА СЕ САНКЦИОНИРА!ТАКА Е В СКАНДИНАВСКИТЕ ДЪРЖАВИ!КУПУВАШ КОЛА И АКО НЯМАШ ПЛАТЕНО СОБСТВЕНО ПАРКОМЕСТО,ПАРКИРАШ САМО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ОБЩИНСКИ ПАРКИНГИ СРЕЩУ 16 КРОНИ НА ЧАС.
+12
 
 
Всичко е точно така!Аз се питам и още нещо: - нали пушиха и пиха води защото им били малки заплатите,откъде пари за бензин и то за градско каране; - защо си карат ЛИЧНИТЕ автомобили без сложени колани и без запалени светлини. Знам защо могат да карат мотоциклет без каска - дебели им са главите,но за коланите и светлините?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: