ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Германия: Неделев ще бъде новогодишният подарък на Майнц
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:39 / 30.08.2013Коментари (34)9341
© Plovdiv24.bg
Водещите немски издания, сред които и Kicker, информират за трансфера на Тодор Неделев в Майнц. Авторитетното немско списание излиза с любопитно заглавие в своето онлайн издание, а именно: "Неделев ще бъде новогодишният подарък на Майнц".

Изданието съобщава, че българинът ще стане футболист на немския тим от 1 януари 2014 година, а подробности около трансферната сума не са известни. Споменава се, че Неделев е един от най-големите таланти на България и вече е дебютирал за националния отбор.

Той е предизвикал интереса и на други немски отбори като Вердер Бремен и Гройтер Фюрт, но в крайна сметка Майнц е спечелил битката за подписа му.
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ами много говорите че Майнц бил едва ли не много слаб отбор и от 2009 е в бундеслигата ами я погледнете класиранията има предните години и какъв старт направиха тази година 3 мача 3 победи,или май тука повечето футбол не гледате а само се изживявате като разбирачи,интернет мишки ама карай да върви. Read more: https://www.plovdiv24.bg/sport/451323.html#ixzz2dYYB8mLe
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 31.08.2013 г.
+3
 
 
Майнц 05 не е Байерн, не е Борусия, не е даже Байер, но е НЕМСКИ. Буферите казват, че немските отбори не стрували, но точно немските отбори направиха така, че Байерн и Борусия да се развият до класата която са. Така, че Майнц 05 си е един добър трамплин за млад футболист. В Майнц Неделев ще се научи на дисциплина, ще укрепне физически, ще стане по-твърд в единоборствата, ще се научи да е основата на отбора и да поема сам тежеста. Така че Майнц е добър за Неделев и Неделев е отличен за Майнц.
+2
 
 
Мале с тази новина светът стана по хубав, много буфер-цигани получиха сърдечни удари и освободиха земята от жалкото си съществуване!
0
 
 
Хъък..мнения на млади мериджеи,превърженици на отбора от Кюстендил!Безценно!Безценнооо...!Ей жълти,вслушвайте се ве!Това са мериджеи с мнения и познания за всичко и за всеки.Наздрави с Перущинска кайсиева!Хък./ПП.Кога ще наливаме цименту на трибуна Марешки знае ли се?/
-3
 
 
Ццццц.. много шум за нищо.Бре че цяла Европа го искаше а се озова в един с нищо не известен посредствен отбор.Който играе в първа бундеслига от 2009-10 година.
-4
 
 
Толкова сте и от Ботев, жълти ибрици на Караибрхим. Истинските ботевисти щяха да реват, че отборът им бива напуснат от един от малкото млади български футболисти, които стават за нещо. Но не! Тук масово се надпреварват да обясняват колко били доволни, че идеята Ботев е прецакна за пореден път. Какво като имате игрища, футболът не е само поляни за бягане. Талантите не си цените, с поляните ми се хвалите. Жалка паплач.
+5
 
 
Тошко ,нали четеш каква злоба изливат буферите срещу теб.Но, идва денят на сладкото отмъщение.Разбиваш ги в осмия кръг и после ще се стряскат на сън ,тази злобна паплач на която най големия им трансвер беше в Китай.ТОШКО ти си на ход.....затвори им големите усти.
+14
 
 
"Заплатата на таланта от Белозем в Майнц ще е десетократно по-висока от тази в "Ботев" (Пд), но парите били последното, което интересувало осмицата при преговорите. Той държал само да остане до края на есенния полусезон в тима на сърцето си, а не да тръгне веднага за чужбина." Неделев е най-скъпата покупка на немския отбор. Ботев е религия, за фенове, и за футболисти. Спомняте си и Курдов, при гостуването на Левски, в агитката на Ботев. Тази любов, хейтъри, ще остане непонятна за вас. Можете да се утешавате сега, колко са слаби Майнц, Щутгарт, Зрински, Астана!
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 30.08.2013 г.
+10
 
 
Тоше,успех братле!!!!Желая ти късмет и да пробиеш за колемия футбол,ти имаш качествата!!!!!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: