ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (26)
От общината: Може да дофинансираме изграждането на "Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:15 / 05.09.2013Коментари (163)15626
© Plovdiv24.bg
"Запознати сме с проблема. Варианта е Общината да задели в бюджета си 869 000 лв. и да построи трибуна "Бесика". Така отговори на въпроса на репортер на Plovdiv24.bg зам.-кметът Георги Титюков какво ще предприеме градската институция предвид факта, че Веселин Марешки дава само половината от нужната да изграждането на цялата трибуна сума.

"Знае се, че Веселин Марешки дава 960 000 лв. с ДДС, а трибуна "Бесика" ще струва 1 829 000 лв. с ДДС, като в това число не влизат изграждането на фен-магазина и музея от двете й страни, които са отделни сгради. Те отделно струват 450 000 лв.", каза още Титюков. 

По думите му, към настоящия момент в Общината няма категорично решение относно казуса. Все още не може да се каже дали това осигуряване на остатъка от средставата ще стане в рамките на една, или на две бюджетни години.

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ок, хубаво и аз съм за спорта, но варненският мо6еник си прави каквото си иска, а об6тината ни, която ина4е няма пари да пръска против паразити навреме и да вземе да оправи ко6марните тротояри си издига като будйетен приоритет дофинансирането ан "Бесика"... Ни6то ли4но, ама някои други не6та ми се струват по-приоритетни...
+6
 
 
Jako, преди време в медиите имаше скандал относно раздаването на социални помощи. Горди възрастни български интелектуалци умират в нищета, до като от малцинствата си получават помощите с "Мерцедеси"! Сега е нещо подобно, вашите пари за селекция, трансфери и скъпа подготовка в 4-звездна база в Гърция, а парите на Пловдивчани от Ботев, Спартак и Марица за трибуната на неподвластните .... НАГЛО Е!!! Относно 2015 г. - ДА имате две години да се представите като достойни Пловдивчани и дадете своя принос за града - градете, не рушете!!!!
+6
 
 
Горе долу с 2 думи...Титюков каза ...Пари за глупости не даваме!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Аз, още тогава написах, че трибуна с 4000 седящи места и то с такава модерна козирка не може да струва само 1 милион лева. Това си е смешна сума и пекан мафиоз като Марешки го знаеше много добре. Не мога само да разбера, защо му трябваше да обещава пред толкова хора, че ще финансира изграждането и ? Как може без да си видял работният проект, да обещаваш такива неща? И защо се пристъпи към събарянето на старата трибуна, преди да са осигурени средствата за изграждането на новата? Коко Динев даде доста лични пари за ремнтирането на централната трибуна, трибуна Спортклуб и за чисто новите съблекални. И всичко това при условие, че стадиона реално принадлежи на Общината. Тя, от своя страна също направи много за базата на Лаута. Двата помощни терена с изкуствена настилка и осветление, осветлението по всички алеи на комплекса, осветлението на централният стадион и двата травопоста. Това не са малко пари, нали? Сега, типично по български, срутената трибуна ще си остане така година-две, докато Общината задели тази сума за изграждането на Бесика. А каква ще е съдбата на южната трибуна и кога ще се ремонтира, само един Господ знае. Липса на координация между градоначалниците ни и частните бизнесмени, които искат да финансират в спортната база на града ни. Локомотивец съм, но искрено се надявам до 2 години и Ботев и Локомотив да се гордеят с най-модерните стадиони в България а защо не и стадион "Пловдив" да стане национален и да се модернизира по стандартите на ФИФА.
+7
 
 
Те така са свикнали - цял живот на наш гръб! Плащаме им тока, плащаме им помощи, сега да им платим и за стадиона. По-долу един канар ви зададе най-логичния въпрос на света: Имате си собственик, той защо не даде пари? Защо не искате от него? Така е по целия свят. Собственика купува. На мен някой да не е дошъл да ми купи мебелите в моя апартамент? А вие чакате от Марешки, от общината... Ами обадете се и на Наков, и на Галка Топалова, на Левент Назифоглу и Зеки Байрам!
+5
 
 
Цял живот на просия и помощи!Нормално за етноса ви!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+18
 
 
Да се коментира темата без да се прочетат останалите теми за Локомотив е несериозно! Локо не са във финансов колабс, въпреки добрите резултати готвят ударна селекция в Гърция за предстоящото дерби! Ботев с трайно контузени нападатели играе с фалшиви 9-ки и т.н., но не пръска допълнителни пари за селекция, а гради школа и стадион! Защо сега не се подигравате със свободните агенти в Ботев? Защо вместо допълнителната селекция не помогнете на Марешки и дофинансирате трибуната? Виждате, че наистина и без допълнителни играчи отбора ви е добър. Влагате пари за трансфери като аслани, а за стадиона...!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: