ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо: До аристократите на заплата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 12.09.2013Коментари (74)6425
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив отговориха на бултрасите, относно вчерашната им публикация, че годините на аристокрация и толерантност отминаха. Ето какво публикуваха днес "черно-белите" ултраси във фенския сайт LPortala.net.

Абсурдно е хора, които открито застанаха зад турско-комунистическата клика да говорят за чест. Всички знаят, че именно продажниците от Бирената фабрика не подкрепиха хилядите българи излезли по улиците на страната ни в името на един справедлив протест. Безпрецедентната подкрепа към ДПС, би накарала дори великият Христо Ботев да се обърне в гроба си заради тези еничари, които поругаха името му.
Смешно е да се твърди за доминация при положение, че безпристрастната статистика изрично показва черно-бялата превъзходство на терена. И извън него.

Пловдив помни и се гордее с достойни българи като Георги Божилов - Слона, Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Катя Паскалева, Добромир Тонев, Стефан Мавродиев, проф. Атанас Джурджев и много други, всички до един закърмени с черно-бялата идея. Докато радетели на жълто-черната секта са ибрикчии като Дудука - Бареков, отломки от придошлите по комунистическо време индивиди от селата, турските околия на Пловдив и крайните квартали на града ни.

Инфантилните жълти вопли за агресия показват единствено и само страхът, който се крие в душите на слугите на ДПС от ново поражение, извън терена или поредна загуба на платените с турски пари, жълти знамена.

Събота идва, Локомотив може да загуби или спечели, но това няма да промени факта, че Пловдив винаги е бил и ще бъде черно-бял.

ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ - НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ, НИКОГА!

Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Колко прост буфер трябва да си, за да повярваш на написаното.. Само болни мозъци могат да избистрят такава публикация.
0
 
 
Вие наистина сте неградски иначе щяхте да знаете за седмия хълм .....колко прост и ограничен трябва да си за да свързваш джумаята само с джамията ........но като се замисля за вас е нормално все пак вие сте електората на дпс ....мога да го докажа с ФАКТИ почти всеки втори коментар на билтра$ е с турски думи или съдържа думата джамия ...то бива култ ама това вече е прекалено
0
 
 
В събота пред джамията всички с наколенки да не обелите коленцата и спрете да кълнете ,че останахме без читави играчи за мача.
-4
 
 
Време е вече Дисни да направят анимационен филм с главен герой циганчето "бесо" и неговите сополиви братчета :))))
-4
 
 
това е писано в столипиново когато са продавали цигари и са се дрогирали поредната циганска декларация РОДНА РЕч ОМАЙНА СЛАДКА
-2
 
 
Трогателно интелектуално ниво на декларацията, направо се изумих! Нашите фенове, Слона, Левиев и т.н., били по-достойни от чуждите. Нашите политически разбирания, били по-правилни от чуждите! И това са лидерите на черно - бялата общност, към настоящия момент. Отговорете ми, как да се завърнат интелигентните локомотивци на стадиона, при това ниво на лидерите им!
-4
 
 
Няма как да има по смешна статия.Тея хара които ги пишат тея неща трябва да знаят че това се чете и от други хора освен тях .
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 12.09.2013 г.
-2
 
 
Поредната декларация на буферите изпълнена с лъжи и измислици, поредната декларация писана от примати в потници в която се излива злост, омраза и комплексарщина. Поредната декларация написана с цел не да се декларира нещо, а да видят нещо написано и да си повярват в собствените измислици. Поредната декларация с текст, които не казва нищо ново и само с малки капчици истина (да, споменати са достойните българи, но защо не е споменати и нелегалните таксиджии и далавераджии с цигански корен) ? И още нещо, на стадиона ще отида с жената и 3 годишната си дъщеря и племеница и ще съм спокоен, че нищо няма да им се случи ако съм в нашата агитка. А колко от вас локомотивци ходят с невръстните си деца на мач? Колко от вас ходят на Лаута със семействата си? Колко от вас няма да се изчервят заради песните на феновете си?
0
 
 
жълтите Турци с тяхната декларация официално си признаха за доминацията на Локомотив на и извън терена.Смърт за жълтата Сган
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: