ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев хвърли Ботев в паника
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 13.09.2013Коментари (43)8504
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Тодор Неделев може да стане поредният атакуващ играч на "канарчетата", който да отпадне за Битката под тепетата. 20-годишният талант има проблеми с коляното и участието му в мача е 50 на 50. Неделев, както Йордан Христов и Веселин Минев, се върнаха от мачовете на националния отбор с Италия и Малта.

Мариян Огнянов, Иван Цветков и Валери Домовчийски отпадат със сигурност за дербито. Мацата вчера бе опериран по спешност в София от д-р Тони Георгиев. Интервенцията премина успешно, като от щаба на Ботев (Пд) се чудеха до последно дори дали футболистът да не пътува до Германия за по-обстойни прегледи.

Мариян Огнянов ще остане няколко дни в болница, за да бе бъде следено изкъсо състоянието му. Така единствените опции на "жълто черните" в предни позиции са Ромарио Кортзорг и Вандер.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 7
09.10.2013
27.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
21.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.09.2013 г.
+2
 
 
Тошко, шибни им 2 като на Левски и да си отиват по селата циганетата!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 13.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 13.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Няма да играе ,а на негово място ще е Божиновъ....хахахахаха
+6
 
 
В България средновековната знат е унищожена по времето на османското владичество. Болярите, и техните родове, са избити, още при падането на Втората българска държава. В този смисъл, в България няма потомствена аристокрация, наследила средновековната знат, както в Полша, Чехия, Унгария и т.н. След Освобождението, няколко десетки търговци, фабриканти, предприемачи от нашия град, създават крупни фабрики, предприятия, създават благотворителни организации, строят училища, гимназии. С течение на времето се очертават няколко фамилии, които предопределят просперитета на Пловдив. Някои от тях са: Обрейкови, Хаджипетрови, Каишеви, Куцоглу, Кудоглу, Каблешкови. Няколко поколения от тези фамилии са превърнали Пловдив във водещ промишлен, търговски, културен център. Представители на тези родове, са създали крупни акционерни дружества, в съдружие с други фамилии, като "Стоково-варантното дружество", "Егейско море", и много други. Пресилено ли е в такъв случай да се приеме, че тези фамилии са "аристократични"! В тези родове, бизнесът се е предавал по наследство, техните деца са завършвали най-престижните университети в Германия, Австрия, Франция, и т.н. Това става във времена, в които в България има само един университет. Медицинска академия - София, се учредява през 1917 год. До тогава, всички лекари са завършвали в чужбина. А те са отново от тези фамилии. Пловдивската интелигенция в годините до 09.09.1944 год. в основата си произхожда също от тези фамилии. Много наследници на тези фамилии, са публични личности. И тяхната обвързаност с Ботев, или фенски пристрастия, са афиширани. Такива са: на първо място Д-р Недко Каблешков, юрист, един от най-видните общественици на Пловдив, след Освобождението, а по настоящем Димитър и Гьока Хаджипетрови, Александър Дяков, Дяко Дяков. Не се сещам за други публични личности от тези фамилии, и за това спирам до тук.
+19
 
 
според мен ще играе, винаги преди големи мачове тоя няма да играе ония няма да играе и на края всички играят, нека да играе момчето че това и другото дерби ще му е.... Само Локо
+15
 
 
Най добре е и двата тима да излязат с най добрите си футболисти, бих искал да стане мач, а не игра на шах. Аз си мисля че Тошко ще играе, чиста партенка.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+4
 
 
Треперете "вазелини",Ботев и с резервите ще ви навре шалварите отзад.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: