ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев с ултиматум към Локо - 4 точки от мачовете с Пирин и Литекс или уволнение на Станков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 17.09.2013Коментари (73)7508
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков е пред уволнение, научи "7 дни спорт". Собственикът на черно-белите Константин Динев е понесъл много тежко поражението от Ботев в дербито за Пловдив. Веднага след мача той се усамотил в една от стаите на Лаута в компанията на спортния директор Христо Бонев и административния директор Атанас Узунов. Тримата се обединили около мнението, че Станков е объркал състава за мача с Ботев. Според тях Локомотив Пд е трябвало да излезе с по-дефанзивна тактика в дербито, за да неутрализира бързите офанзивни играчи на жълто-черните. Динев е поискал на часа да уволни Станков, но в крайна сметка е бил убеден да даде още малко време на наставника. Ако Локомотив Пд не успее да спечели поне 4 точки от предстоящите два мача с Пирин ГД и Литекс, то не е изключено отборът да се раздели с треньора.

Собственикът на Локомотив е убеден, че единственият подходящ наставник е Емил Велев. Черно-белите постигнаха най-големите си успехи в последните години именно по времето, когато тимът бе воден от него. В момента Велев е свободен, след като в началото на сезона бе освободен от Локомотив Сф.

Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко трябва да си тръгне и да вземе със себе си продажниците(всички знаем за кого говоря).Няма място в отбора ни,без него ще започнем от начало,в момента чакаме да доведе някой по-сносен играч,за да може да ни замажи очите за известно време,да се хареса на по-голямата част от публиката ни, която е безкрайно разочарована от бездушната игра,и да ни продаде отново.Правил го е веднъж,ше ни продаде и втори път.Коко трябва да си тръгне.
-5
 
 
Гледам дересарчетата са си повярвали много ама много яко на УРЕДЕНАТА победа. интересно, Коко е нареждач на мачове иначе, обаче сега видите ли на турчулята от Ажисан маала не им отърва нещо и всички в един глас повтарят ама ТОЯ ПЪТ мача не е нареден. То хубаво ама ще ви видя какво ще приказвате след ВРЪЩАНЕТО на 3-те точки в 21 кръг???
+3
 
 
Интересно,още колко време ще налагаш Кармо и твоя човек-Якимов!!????Нямаш ли други????? Лимона е несериозен,но поне играе с главата си. И аз си мисля,че има и странични неща!!! Това не е Локо..... А ти просто не става6-Станков.....
-2
 
 
Бате Коко трябват ни нови футболисти ,не ме е яд ,че паднахме от турците а ме е яд ,че не им се опряхме с нищо пълна немощ в центъра в атака едно нищо .в крайна сметка са професионалисти а една атака не можеха да завържат срамота е.Господин Станков ако има малко чест нека си подаде оставката .
+7
 
 
И после видеото с Зулума било гавра... Същият декор, в бункера в Лаута, същите герои, същите сцени... Не мислите ли?
+3
 
 
Добре де, хем не спирате да повтаряте, че Коко продал финала, а сега и дербито, пък си го върнахте обратно...
+7
 
 
Тримата били на мнение, че е трябвало Локомотив да играе по дефанзивно в този мач! Това са пълни глупости. Ако Бонев и Узунов наистина са казали такива неща, то те веднага трябва да се махнат от Лаута. Станков е абсолютен безхаберник като треньор и с думите си не искам да го защитя, но той загуби мача именно заради дефанзивната си тактика.Вместо да започне с Маламов и Паулиньо като атакуващи халфове, той заложи на Н'Дайе и Вальо Георгиев като разбивачи и на Якимов, който играеше на една линия с Лазаров, Камбуров и До Кармо и по този начин се самоизолира от играта. Това се нарича треньорски гаф и за такива неща се уволнява. Но, ако Коко си прави сметки да връща Кокала, който се провали тотално по време на престоя си, тогава на Лаута ще настане истинска война. Всички футболни фенове в града още помнят как Коко и Кокала продадоха финалите за купата и за суперкупата. И поради тази причина, той няма да бъде приет от нашите привърженици. Но нека не се заблуждаваме. Който и треньор да поеме отбора в този му състав, ще претърпи неуспех след неуспех.От петимата ни нападатели, нито един не става за "А" група. Здравко и Камбура трябва назабавно да бъдат изгонени, заедно с онова микере До Кармо, който умишлено си изпроси червеният картон. Нямаме и нито един сносен плей-мейкър, който да вързва играта и да пуска голови пасове. Как тогава да очакваме добри резултати? И вместо да се търсят и намерят такива футболисти, Коко продължава да взима само защитници и дефанзивни халфове. Може би, защото Н'Дайе и В.Георгиев са безобразно слаби!Ако не се вземат бързи мерки, последствията ще са много лоши.
+12
 
 
Значи бетон до дупка и напред ако случайно стане нещо ако не бетон до дупка и рейса пред големия пенал това ви е играта и после за0:0 радост все едно сте победили Барса, нещастна циганска сган.
+6
 
 
Коко да отговори дали е платил заплатите , а не да се пишат свободни съчинения за някакви разговори на лаута . Зума и Узунов не пеят въобще . Няколко футболиста получават заплати ( здравко , камбура , тунчев , и господинов ) а другите чакат вече трети месец . За какви тренъорски смени говорим ? Без пари футбол няма .
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.09.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: