ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Очаквам победа срещу Пирин, която да вдигне отбора преди мача с Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 20.09.2013Коментари (76)10740
© Plovdiv24.bg
Днес се проведе пресконференция на Локомотив преди домакинския сблъсък с Пирин (Гоце Делчев). Срещата е тази неделя от 19,00 часа. Пред медиите застана старши-треньорът на пловдивчани Александър Станков.

"Предстоящия среща с Пирин ГД никак няма да е лека. Казах още от самото начало, че леки мачове няма. Имаме известни проблеми. Някои играчи тренират на облекчен режим, защото имаха травми от двубоя с Ботев и Любимец, но имаме достатъчно хора, които са готови да заместят евентуално тези футболисти, ако не се възстановят за мача. Очаквам победа срещу Пирин, за да може и настроението да е по-добро, защото след това ни чака тежък мач с Литекс", коментира Станков относно предстоящия мач с Пирин, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нямаме проблем с новите попълнения. Просто не са направили нормално под

готовка и затова гледаме да ги вкараме в ритъм с повече натоварвание в тренировъчния процес. Направили им сме специална програма за трениране и мисля, че до седмица ще влязат в нормален ритъм на работа. Има вероятност Стелиос, който е по-напред с подготовката да попадне в групата за мача с Пирин", допълни още той.

"Не мога да кажа, че съм много доволен от играчите, които взеха участие срещу Любимец. Имаше старание от някои, но не съм доволен от повечето футболисти", заяви наставникът относно мача за купата с Любимец. 

"Мамамов постепенно намира себе си вече. Още малко му трябва да е напълно готов. Все още има известна доза психологическо равновесие да се пази от травмата, която получи. Мисля, че в най-близко бъдеще ще бъде на 100% готов", завърши Александър Станков.


Още по темата: общо новини по темата: 4
23.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
20.09.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
То ако от Пирин паднете или направите х ще сте най-смешния отбор в А група...
+12
 
 
Честит рожден ден на неповторимия вълшебник на футболното игрище, ХРИСТО КОЛЕВ -Бащата! Днес той навършва 49 години! Бъди ни жив и здрав Тате! Христо Колев е юноша на Локомотив Пловдив, като играе много мачове за националния и олимпийския отбор на България! През 1990-та година Бащата е продаден на европейския гранд Панатинайкос 1 200 000 долара, като към трансфера на Колев е добавен чисто нов автобус "Сетра", както и 3 комплекта пълна екипировка за отбора на Локомотив Пловдив и цялата детско-юношеска школа на пловдивчани! Треньор на гърците година по-късно е Христо Бонев-зума, като с двамата българи(Колев на терена) и Бонев (треньор) гръцкия колос става шампион на страната си! Всички помним чудесата, които правеше Бащата на терена....., брилянтните пасове и безгрешните фаулове(дългите дузпи) които правеха безпомощни всички вратари, срещу които ги изпълняваше Татето! Това е единствения футболист в България, който има 100% успеваемост при изпълнение на дузпи в кариерата си и почти 100% успеваемост при изпълнение на пряк свободни удари!.....Беше феноменален! Такъв футболист се ражда веднъж на 100 години!
+3
 
 
Пичове какво очаквате.Отбора ви е събран точно за 2 седмици.Бъдете реалисти!!Тия хора да не са фокусници???
-2
 
 
Аз пък очаквам втори Х за Пирин ;)) Освен ако не ви подарят дузпа!
+1
 
 
Винаги се заяждам с БУЛТРАС но днес той е оставил най-смисления коментар. А***** Миньор 1926, от двуполюсна депресия ли страдаш бе пич? Каква разлика в коментарите от вчера и днес. Днес ми харесваш.
+4
 
 
Утре всички мощно на Лаута да подкрепим момчетата. Нека на пук на всичките ни врагове, да покажем какво е обич към Локомотив Пловдив
-4
 
 
Не плюйте Станков , а го поздравете с професионалния му празник , 21 септември е ден на локомотивните машинисти !
+9
 
 
станков , ти си гони победата и класирането ( от което не може да не сме доволни досега ) .... а ние с победата очакваме и повече ФУТБОЛ , ДА ВИДИМ на какво си ги научил през тези три месеца ...!!!! щото досега само ритане , ще изкривим топката и всеки си играе каквото си знае ...нали ти си треньора , тази игра ХАРЕСВА ЛИ ТИ ...???
+2
 
 
Аз се чудя какво искате???Tова са ви възможностите.Даже сте далеч по-напред в класирането от колкото заслужавате.Бъдете реалисти!!!
-2
 
 
Долу ръцете от станков,дано още дълго остане...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: