ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шок в Ботев - никой не знае кога Тодор Неделев отново ще играе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:36 / 21.09.2013Коментари (50)11832
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов се изказа доста остро срещу рефера, който свири срещата на "канарчетата" от турнира за купата на България срещу Нефтохимик. Причина за това е травмата на звездата на "жълто-черните" Тодор Неделев, която той получи след грубо действие на противников състезател. Днес Мъри разкри, че все още няма представа колко тежка е контузията на младия футболист.

"Ударът, който получи от противников състезател, е доста неприятен. Докторите не са категорични колко ще отсъства - може да е доста време, а може и да е малко. В понеделник ще се разбере. За жалост в един мач, който протече в духа на феърплея, получихме изключително неприятна контузия. Приемам твърда и ако ще груба игра на противников състезател, но съдията не е да изнася лекция по морал, а да санкционира. Играчът, който извърши нарушението, не бе санкциониран. Приемам съдийските грешки, но не да толерираш грубата и брутална игра. Защото действието срещу Тодор Неделев беше видимо опасно и се потвърди. Един млад играч, без значение кой е той, не се знае колко време ще отсъства. Съдията трябваше да покаже жълт или червен картон. Не очаквах такава контузия. Мислехме, че не е толкова сериозно. Явно влизането е било доста брутално, а съдията се направи на интересен - 20 секунди нещо обясняваше", коментира яростно Мъри.

"В понеделник ще го видят и други доктори. Дано се разминем с минимални последствия. Нарушението беше изключително грубо. Тук няма вина противниковият футболист, а съдията. Виждате какви са последствията - един от добрите играчи на България няма да може да играе", каза още Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 7
09.10.2013
27.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мъри за Тодор ти си виновен за какво ти трябваше да го държиш на терена след 4:0.
+3
 
 
Аййй канарииии!!! Време е да потегляме за Стара Загора. Да покажем нашата си игра, да овладеем центъра. И това ще ни донесе победата! На Тодор Неделев му пожелавам бързо възстановяване. Очакваме от него още в много мачове да помага на отбора! Прочетох много от коментарите. Някои "фенове" на Локо, напълно закономерно, в съответствие със своя манталитет, злорадстват на сполетялата го контузия. Не можем да им бъдем полезни, ще си останат подчовеци до края на жалкото си съществуване! Нека се отдадат на воля на своята омраза и злоба! Да не забравяме, че те нямат други радости в живота, освен случващите се неблагополучия с успелите личности.
+4
 
 
Ей мръсна сган сте и това е, за това на всякъде ви посрещат с "ЦИГАНИ, ЦИГАНИ", защото сте такива. Гадове, мизерници, цялата измет на града ни е при вас, за това няма оправия за вас долни парцалеси, всичко си има някакви граници, но на тая сган тези неща са и чужди, за това мачкай мангалите и всички на сапун докато ги направиш до един и тогава може да се понаредят нещата в нормален градски ред. А колкото до Тошето, вярвам, че още тази вечер ще е с екипа на гранда БОТЕВ Пловдив. АЙ КАНАРИИИ !!!
+6
 
 
На всички мангали, злобеещи по адрес на Тодор, пожелавам бавна и мъчителна анална смърт!
+7
 
 
Всеки нормален човек би пожелал бързо възстановяване на национала,но не и подчовеци от чалтиците на сюлейман лаутлу.Тошко ни е любимец с който ще се разделим след време,но има още срещи които трябва да изиграе.Като тази на Свлачището примерно.Все пак уССпех на Ботев в битката за Тракия и на превозното средство в битката за Македония.
+13
 
 
Дано не е сериозна контузия, защото трябва да накаже още един път локото и лефскито преди да змине за Германия.Само не мога да разбера радоста на някои хора за нещастието на други. Всяко нещо си има граници, просто е невъзможно да има хора,които цял живот да са темерути и едничката радост в живота им да е нещастието на съседа,колегата или познат. Тези качества са присъщи на саможивници и комплексирани същества. Успех на Ботев тази вечер.
+4
 
 
Изродска работа. Може и нарочно да го е контузил цървула, а съдията дори не е дал картон. Затова трябваше да замине веднага за Германия, а не да седи в кочината, където злобни и завистливи примитиви да го осакатяват. Дано успее да се възстанови за Армения и Чехия. А подчовеците от Столипиново няма смисъл да бъдат коментирани. Те са просто злобни и ограничени животни.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Малцинството вдигат купон заради контузията на Тошко... Смятайте колко дълбоко в червата им е влезнал комплексът " Ботев", щом се радват на такова нещо. Че са си цигански уроди- спор няма, но това определено не го бях очаквал. Мекия за вас, паляци, в Пловдив винаги сте гости. ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: