ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (9)
Локо победи Пирин с два гола на Мартин Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:50 / 22.09.2013Коментари (50)9661
Локомотив Пловдив победи Пирин Гоце Делчев с 2:0 в мач от деветия кръг на А група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. И двата гола за "черно-белите" бяха дело на Мартин Камбуров в 20-та и 27-та минута.

Срещата започна равностойно, като противно на очакванията гостите по-често владееха топката в началото на мача. Само в рамките на седем минути обаче Локо вкара два бързи гола, които донесоха така нужното спокойствие в действията на отбора. Най-напред Здравко Лазаров овладя топката в наказателното поле и с прецизен пас я постави буквално на главата на Камбуров, който откри резултата, като преди да влезе в мрежата, коженото кълбо срещна страничния стълб. 

В 27-та минута дебютиращият с фланелката на "смърфовете" Гади центрира в малкото наказателно поле, където отново Камбуров с глава увеличи преднината на своя тим.

Пловдивчани продължиха с повече настроение, редувайки атака след атака, а единственото по-опасно положение за гостите бе в 35-та минута, когато Марио Близнаков излезе на стрелкова позиция и шутира, но доста неточно.

Домакините влязоха във второто полувреме с отлична възможност за капитана Здравко Лазаров, който прехвърли вратаря Абдиков, но след като тупна, топката се удари в гредата. "Зелените" отвърнаха с опасен, но неточен удар на Панайотов в 54-та минута. Малко по-късно бившият играч на "железничарите" Драги Коцев не успя да уцели вратата от удобна позиция. Най-добрата възможност за гол за гостите дойде след грешка на вратаря Йордан Господинов, който изпусна една топка, но бранител на пловдивчани успя да изчисти и да предотврати попадение.

До края на двубоя не се случи нищо интересно и по този начин Локомотив успя да спечели сравнително лесно, което даде възможност на възпитаниците на Сашо Станков да се изравнят по точки с третия Литекс, който обаче има и мач по-малко.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Крачунов, Тунчев, Диего, В. Георгиев, Н'Дайе, Гади (72' Тимонов), Маламов (57' Йовчев), Камбуров, Лазаров (87' Илиадис).
Още по темата: общо новини по темата: 4
23.09.2013
22.09.2013
20.09.2013
20.09.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
МНОГО СЛАБА ИГРА ...ДА , НО СМЕ ЧЕТВЪРТИ ...ЕДНА ТОЧКА ЗАД ОНИЯ СЪС "СТРАШНАТА " ИГРА И МНОГОТО ПАРИ... МАРТИН, ЗДРАВКО , КРАЧУНОВ И ХАЛФОВЕТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ПО ЕДНА БИРА ДА ИЗГЛЕДАТ МАЧА НА ЗАПИС ... ИМА ДА СЕ СМЕЯТ ...!!! НЕЗНАМ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТРЕНИРАМЕ - ТОЛКОВА ПО СЛАБО ИГРАЕМ...КВА Е ТАЯ РАБОТА -НЕЗНАМ ...НЯМА ЛИ ТРЕНЬОР...???/
+1
 
 
Казах ,че Коко ще изгони феновете от Лаута и то е факт.Не може да има билети от 7 и 10 лева ида искаш хората да дойдат.Да не говорим за най безидейното дерби което направихме.
+8
 
 
Много сме слаби нямаме никьв стил на игра Феновете на Локомотив печелят мачовете !!!
+3
 
 
Станков го държа отговорен за менте - селекцията! Какво видя в тежкотоварния Ндиайе и До кармо, както и в Паулиньо?!
+6
 
 
Братя, отборът бие, но няма облик, стил...игра.Мачовете ги печелим на мускули с индивидуални проблясъци!На терена отборът не показва никаква колективност, играем без сърце и душа! Виновен за това е некадърника Станков! Гледах му две от контролите по време на подготовката, а сега вече сме 9 кръг! Колко още ще го чакаме? Докога ще го търпим този Въздухар!Били сме в челото...хубаво, но какво играем?Не случихме на треньор това е, майна. С всеки друг треньор нямяше да го загбим дрбито, ама майната му на дербито - един мач не може да осмисли полусезона ни това е харектерно за Неградските, които за 17г. имат едва 3 победи.Няма нищо все още имаме повече победи в дербитата, така че да не си отварят много човките.Проблема на нас не ни са жълтите - нямаме треньор!Това ще си проличи в мачовете на истината срещу отборите от първата петица, когато помнете ми думата ще бъдем тактически и физически надиграни от конкурентите ни! И то не щото им отстъпваме, като отборна класа, а щото нямаме треньор!
+3
 
 
Айде стига де... 4-ти сме. Кво пак недоволстваме. Въпреки,че паднахме (по много срамен начин)от жълтите аз мисля,че на отборът трябва да му се гласува доверие.
+7
 
 
Както се казва по важни са трите точки.Всичко ще си покаже кои сме срещу Литекс.САМО ЛОКО ПД
+7
 
 
Имаме трагичен треньор! Продължаваме да разчитаме само на индивидуалните качества на играчите! Никаква отборна игра, никакъв стил! С друг треньор и с тези играчи спокойно ще сме в челната тройка без да се различаваме игрово от останалите "лидери" в групата! Крис Гади направи много добро впечатление с играта си, но незнайно защо беше сменен...? Именно след смяната му, както и тази на Маламов хаоса в нашия отбор настъпи тотално! Имаме голям потенциал, но нямаме треньор! Докато не го махнем тоя ни очакват много нерви !
+10
 
 
Двойна радост за Пловдив. Честито майни!
+13
 
 
Браво момчета. Само напред и нагоре. Я ние сме били на 1 точица и гранда на ДПС хахахах
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: