ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
175 000 лв. приходи от гаражи в "Централен", погнаха нередовните платци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 04.10.2013Коментари (16)4188
Вдигнаха гараж на нередовен платец в район "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината за това е, че собственикът на съоръжението дължи 1600 лв. Зам.-кметът на районната администрация Борислав Стаматов съобщи, че мъжът периодично плащал части от дължимата сума, но те не били достатъчни. 

Към момента 940 са редовните платци в района от началото на годината. 24 са премахнатите принудително гаражни клетки и още толкова - доброволно. Санкциите са за неправомерно поставяне или за неплащане. 

Към днешна дата има 34 нови заповеди за премахване на гаражи. Стана ясно още, че събираемостта от началото на годината досега е 175 000 лв. Очаква се тя да се увеличи в сравнение с миналата, когато събраната за 2012 г. сума е била 120 000 лв.

През тази година са се увеличили хората, които плащат стари задължения, както и местата с гаражи. На бул. "Източен" 111 например ще има нови 10 места за гаражи, още толкова са предвидени и за ул. "Граф Игнатиев".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Махнете ги тия отвратителни тенекии вече бе, та да има малко пространство и въздух, пък и повече място и за паркиране и за преминаване на хората. Разграфете паркоместа и събирайте определена сума за паркоместо например. 30 лева е смешна цена, за да ползваш общинска земя, за да си сложиш една от тези грозотии. На дървените философи по-долу ще им кажа, че едно паркомясто в който и да е нов жилищен комплекс струва около 8 хиляди евро, а гаражите са на цени от 10-12 хиляди евро нагоре. Трябва да направят цената 100 лева на месец, а не 30 лева, за да може всички вие мизерници да си махнете консервните кутии, та да заприлича Пловдив на европейски град.
-3
 
 
Може да са грозотии ама я отворените си паркирайте колите (особено по-новичките) в кв. Изгрев! Дали няма да треперите цяла вечер че някой може да ви направи нещо на колата? Тва с плащането е и голямо изнудване защото 30 лв. си е доста пара за 1 гараж. А и при положение че никой не се съобразява като спира пред него а ти освен да му пукнеш гумите или да му надраскаш боята няма кво друго да направиш и няма към кой да се обърнеш . А бе българска му работа която стана май по-зле от циганската. Все гледате от вашата си гледна точка и не ви итересува на комшията добре ли му е зле ли му е (май ако му е зле е по добре а?).
+4
 
 
Вместо тези грозотии да направят подземни и надземни гаражи на определени места разбира се около жилищните блокове където може,така ще открият и работни места,а нередовните платци няма да се допускат да влизат.Сега за да печели общината всички гаражи са в зелените площи.
+4
 
 
Дано всичките ги махнат!По-грозно нещо не съм виждала.Да не говорим,че заемат място за 2 коли и хората няма къде да паркират!
+5
 
 
Боли ме к**а за редовните платци и нередовни ве.Да ги махате тия подобия на гаражи щот хората нема къде да си спират свободно около собствения си дом.1/3-та от ламаринените подобия не се ползват от "собствениците" си...спират си колите отвън,а гаражите им заемат място.
+2
 
 
а аз да питам,какво се случва с тези 175 000 лв. ???
+1
 
 
нямат смело да ида 6тот мангалите 6а ги изне6аст веднага
+5
 
 
еии мамицата ви и боклуци беееееее ... идете в изгрев и бутнете така кащите или нямате толкова смелост ???
-1
 
 
Махат те... знаеш ли кога ще махнат мое съоръжение... от какъвто и да било тип, още повече пък по този вандалски начин... пфффф! Като го махат, ще намерят начин как да ми го отстранят и извозят цяло и непокътнато! Аз да не съм го поставил там на парчета...!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: